Αρχική » Ronnie Coleman ξανά στο χειρουργείο !

Ronnie Coleman ξανά στο χειρουργείο !

by admin

Ο Coleman ξανά στο χειρουργείο ! στις 12 Ιανουαρίου 2018, λόγω αρκετού ιστού ουλής στην πλάτη, αυτό δηλώνει!.. πριν από χρόνια ο ίδιος ήταν το απολυτό bodybuilding είδωλο. Οπαδοί και φίλοι ούρλιαζαν από θαυμασμό και απέδιδαν εγκωμιαστικά σχόλια, για την εντυπωσιακή μυϊκότητα. Όμως η καριέρα του τερματίσθηκε με πολλούς πόνους, συγκεκριμένα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αρθροπλαστικής ισχίου όπου έγινε αντικατάσταση μίας κατεστραμμένης ισχιακής άρθρωσης.

Αλλά αντιμετώπισε και άλλα συνδεσμικά προβλήματα! Έκανε και *σπονδυλοδεσία, όπως αναφέρει:
“έχω αφαιρέσει από τη σπονδυλική στήλη μου 6 βίδες! Παξιμάδια! και μπουλόνια! ως αποτέλεσμα της τελευταίας χειρουργικής μου επέμβασης, στο  επίπεδο 4 και 5 από την σπονδυλοδεσία”.

Σπονδυλοδεσία

spond

(*Η Σπονδυλοδεσία  είναι εξαιρετικά επείγουσα , πρέπει να γίνεται , έτσι ώστε να γίνει δυνατή η ταχύτερη και όσο το δυνατό καλύτερη αποσυμπίεση του πλέον ευαίσθητου νευρικού ιστού, ο οποίος αν νεκρωθεί δεν μπορεί να αναγεννηθεί, με αποτέλεσμα την μονιμότητα των σοβαρότατων νευρολογικών συμπτωμάτων. Οι κυριότερες επιπλοκές της χειρουργικής τεχνικής της σπονδυλοδεσίας αφορούν βλάβες που μπορούν να συμβούν κατά την τοποθέτηση των υλικών σπονδυλοδεσίας είτε στα νευρικά στοιχεία είτε σε γειτονικά όργανα. Επιπλέον εκτός των νευρολογικών επιπλοκών μια σπονδυλοδεσία μπορεί να έχει και άλλες επιπλοκές όπως είναι η αιμορραγία, η δημιουργία μετεγχειρητικού αιματώματος, η επιμόλυνση του χειρουργικού τραύματος, η δημιουργία ψευδάρθρωσης, η χαλάρωση και η μετακίνηση των υλικών σπονδυλοδεσίας κ.α.)[quote]Θα πρέπει να αφαιρέσουν τα έντερα για να βγάλουν τη σπονδυλική στήλη μου έξω![/quote]

 Χειρουργική επέμβαση στις 12 Ιανουαρίου 2018

Ο Coleman  συνεχίζει και αναφέρει:  “Μπορώ να πω ειλικρινά ότι αυτή ήταν η πιο οδυνηρή  μου χειρουργική επέμβαση  που έκανα ποτέ. Ήμουν στο νοσοκομείο ένα ολόκληρο μήνα ως αποτέλεσμα αυτής της χειρουργικής επέμβασης. Η επόμενη χειρουργική επέμβαση μου είναι στις 12 Ιανουαρίου”..
Ο γιατρός ενημέρωσε τον  Ronnie Coleman ότι θα χρειαστεί έξι μήνες για ανάρρωση, ο  Coleman με απλό και περιγραφικό τρόπο λέει και κάτι άλλο “Θα πρέπει να αφαιρέσουν τα έντερα για να βγάλουν τη σπονδυλική στήλη μου έξω! Their going to have to remove my intestines in order to take my spine out. Αυτή η χειρουργική επέμβαση θα γίνει στην περιοχή της κοιλιάς μου, επειδή έχω πολύ ιστό ουλής στην πλάτη μου από προηγούμενες χειρουργικές επεμβάσεις”.. Αυτή είναι μια χειρουργική επέμβαση την οποία ο Coleman θέλει να ξεπεράσει ο ίδιος δηλώνει This is one surgery I’m not looking forward to after the pain and suffering from the last one.

δείτε επίσης εδώ το old άρθρο

Γιατί γκρέμισες το Μυϊκό μας Όνειρο!
ronnie-in-bed-e1456134674471

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα