Αρχική » IFBB Σαντόχα δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί –ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ!

IFBB Σαντόχα δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί –ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ!

by admin

Μέσα στην Αμερική! σηκώθηκε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ της IFBB.. Είναι γνωστά, έχουν γραφτεί . Οι Αμερικανοί εισήρθαν  στην Ευρώπη, και θα συνεχίσουν. Στόχος; Να προσελκύσουν αθλητές που θα διαγωνιστούν στις ΗΠΑ..θέλουν ποσοστά στη μοιρασιά.. αλλά και εξουσία.

Ο Ραφαέλ Σαντόχα δεν το αφήνει! δεν μπορούσε να μείνει με τα χεριά σταυρωμένα, αντεπιτέθηκε εκτός έδρας! διορίζοντας τον Wayne DeMilia μια παλιά μυϊκή καραβάνα ως γενικό κουμανταδόρο, δείτε εδώ το άρθρο Ο Ισπανός Σαντόχα μπουκάρει με τσαμπουκά μέσα στις ΗΠΑ

Τώρα έχουμε και νεώτερα.. μέσα στη χώρα του FBI, της CIA και του Χόλλυγουντ είκοσι πέντε λάτρεις της  Μυϊκής δύναμης,(έτσι το αναφέρουν τα media) αλλά και πολλοί υποψήφιοι ή και άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την προώθηση των μυών- IFBB , συναντήθηκαν για να δημιουργήσουν την IFBB Μυϊκή δύναμη της Αμερικής – IFBB Physique America στην πολιτεία της Φλόριντα. Υπό την καθοδήγηση του νεοδιορισθέντος προέδρου George Jonson, η Ομοσπονδία της Φλόριντα εργάζεται ήδη ως μονάδα και προετοιμάζεται για την προώθηση ενός γεγονότος που θα επιλέξει  τους αθλητές για το Arnold Classic στη Βραζιλία που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2018 στο Σαν Πάολο.

Wayne DeMilia τρίτος από δεξιά με το λευκό πουκάμισο 

florida-physique-america

Οι αθλητές που έχουν επιλεγεί για να εκπροσωπήσουν τις ΗΠΑ σε αυτό το διάσημο γεγονός θα έχουν πλήρεις  κάλυψη για δαπάνες. Αυτό το γεγονός αντικατοπτρίζει ένα παρόμοιο γεγονός που θα προωθηθεί στο Τέξας.

ifbb-physique-america-logo

IFBB Physique America 

April 20-22 Arnold Classic Brazil San Paulo, Brazil
May 18-20 Arnold Classic Africa Johannesburg, South Africa
June 1-3 Mr. America Baltimore, MD
July 13-15 Diamond Cup Canada Montreal, Canada
Sept. 21-23 Arnold Classic Europe Barcelona, Spain
Sept. 28-30 North American Championships Tijuana, Mexico
Oct. 26-28 Women’s World Amateurs Poland
Nov. 2-4 Diamond Cup Italy Rome, Italy
Nov. 9-11 Men’s World Amateurs Marbella, Spain
Nov 16-18 Diamond Cup Mexico Cancun, Mexico

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα