Αρχική » Superdrol το χημικό Μπαζούκας

Superdrol το χημικό Μπαζούκας

by admin

Σε αυτές τις δουλειές πρέπει να συνδυάζεις οραματισμό, και να είσαι αδίστακτος. Ταυτόχρονα πρέπει να γνωρίζεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κοινού προσφέροντας  ένα ελκυστικό πακέτο –δώρο, είναι μια μπίζνα, τίποτα άλλο! Με πειραματόζωα τον γενικό πληθυσμό.

Και σήμερα την αγοράζεις με το κιλό σε μορφή άσπρης σκόνης και ..πουλάς σε χιλιάδες χάπια.

Superdrol

Το 2004, κυκλοφόρησε ένα συμπλήρωμα που ήταν πιο ισχυρό από αρκετά στεροειδή. Για δύο χρόνια, κυριάρχησε στην αγορά  ως prohormone -προορμόνη για να έχει μια επίφαση κυκλοφορίας . Το συμπλήρωμα ονομάστηκε “Superdrol”, επίσης έγινε γνωστό ως “The Super Anadrol”. Και ήταν 100% νόμιμο για δύο χρόνια! Το Superdrol αποτελείται κυρίως από μεθαστερόνη (ή μεθυλδροστανολόνη) και είναι τέσσερις φορές πιο αναβολικό από την μεθυλοτεστοστερόνη. Ένα κέρδος βάρους που πλησιαζε τα  10 κιλά ανά “θεραπεία” δεν ήταν ασυνήθιστο με αυτό  το συμπλήρωμα.

Methasterone

Η μεθαστρόνη, επίσης γνωστή ως μεθυλδρωστανολόνη και γνωστή με το ψευδώνυμο Superdrol , είναι ένα συνθετικό και στοματικά ενεργό αναβολικοανδρογόνο στεροειδές (AAS) το οποίο ποτέ δεν διατέθηκε στο εμπόριο για ιατρική χρήση.

Ο εφευρέτης του ίσως το πιο επικίνδυνο συμπλήρωμα για τον bodybuilding ήταν ο Matt Cahill ένας απόφοιτος κολεγίου  και πολλοί καταδικασμένοι – παράνομοι  χωρίς ιστορικό χημείας ή φαρμακολογίας. Ο Matt βρήκε την ουσία στο βιβλίο “Ανδρογόνα και αναβολικοί παράγοντες”. Αρχικά, το φάρμακο αναπτύχθηκε το 1956 από τη Syntex για τη θεραπεία όγκων. Ο Cahill παρήγγειλε τότε την πρώτη ύλη στην Κίνα, την τύλιξε σε κάψουλες και άρχισε να το πωλεί ως Superdrol με την επωνυμία Designer Supplements.

Matt Cahill

matt

 

Μια πτυχή που οι bodybuilders αγαπούν για το Superdrol είναι ότι είναι πολύ αναβολική ουσία χωρίς να έχει τις επιπτώσεις των ανδρογενών παρενεργειών (απώλεια μαλλιών, ακμή, τρίχα σώματος). Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι η μεθαστερόνη δεν έχει αξιοσημείωτες ανδρογόνες ιδιότητες. Αλλά η έρευνα από το 1969 επισημαίνει ότι η μεθαστρόνη έχει μια “αναλογία Q” 20, που σημαίνει ότι είναι “400% ως αναβολική και 20% ως ανδρογόνο”.


 

Η σύνθεση της μεθαστερόνης αναφέρεται αρχικά στη βιβλιογραφία το 1956 σε σχέση με την έρευνα που διεξήγαγε η Syntex Corporation για να ανακαλύψει μια ένωση με αντικαρκινικές ιδιότητες.Σε άρθρο ερευνητικού περιοδικού του 1959, αναφέρεται αρχικά και αναπτύσσεται όπου η μέθοδος σύνθεσης του συζητείται λεπτομερέστερα, επαληθεύονται οι ιδιότητες αναστολής του όγκου και σημειώνεται ότι είναι ένας “ισχυρός δραστικός αναβολικός παράγοντας που εμφανίζει μόνο ασθενή ανδρογονική δράση.

p201705171455588266173


Η εισαγωγή του στο εμπόριο μπορεί να αντιπροσωπεύει μια απόπειρα καταστρατήγησης του νόμου περί ελέγχου των αναβολικών στεροειδών των ΗΠΑ του 1990 (μαζί με την αναθεώρηση του 2004), δεδομένου ότι ο νόμος είναι, εν μέρει, συγκεκριμένος για τα φάρμακα. Η μεθαστερόνη, όπως συμβαίνει με πολλά στεροειδή – στην βιομηχανία , δεν είχε δηλωθεί ως αναβολικό στεροειδές κατηγορίας ΙΙΙ, επειδή δεν ήταν διαθέσιμη στο εμπόριο τη στιγμή που η πράξη και η επακόλουθη αναθεώρησή της είχαν υπογραφεί στο νόμο. Ως εκ τούτου, η μεθαστρόνη πωλείται ως διατροφικό συμπλήρωμα χωρίς συνταγή.

Superdrol Μεθυλδροστανολόνη;Methasteron; 2α, 17α-διμεθυλ-4,5α-διυδροτεστοστερόνη. 2α, 17α-Διμεθυλο-ϋΗΤ. 2α, 17α-διμεθυλ-5α-ανδροσταν-17β-ολ-3-όνη
(αμφισβητίσημη φωτογραφία σε μορφή συμπληρώματος)

Superdrol-by-Designer-Supps

Τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν με το Superdrol υπερέβησαν τις προσδοκίες πολλών χρηστών. Τα φόρουμ του Διαδικτύου εκείνη την εποχή πλημμύρισαν με κάποιες εντυπωσιακές  εικόνες πριν και μετά. Επίσης πολλοί ειδικοί στο bodybuilding κατέταξαν το Superdrol δίπλα στην Trenbolone στην πιο ισχυρή ουσία δόμησης των μυών. Ωστόσο, πολλοί χρήστες με τις δοσολογίες είχαν πρόβλημα. Το Superdrol μεθυλιώνεται και ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά τοξικό για το ήπαρ. Ορισμένοι χρήστες παραπονέθηκαν για ακραίο  λήθαργο, υψηλή αρτηριακή πίεση, γυναικομαστία, κατακράτηση υγρών και ακόμη και πλήρη ηπατική ανεπάρκεια. Κάποιες περιπτώσεις έδειξαν ακόμη και όγκους που σχηματίστηκαν από το superdrol. Αν και πολλές μελέτες έχουν αποδείξει ότι το φάρμακο Mastheron είναι απολύτως τοξικό για το συκώτι, (Η μεθαστερόνη είναι ηπατοτοξική (τοξική για το ήπαρ). Πολλές περιπτώσεις ηπατικής βλάβης λόγω της χρήσης μεθαστρόνης έχουν αναφερθεί στην ιατρική βιβλιογραφία το Superdrol ήταν απολύτως νόμιμο και κυκλοφορούσε.

Παρά τις πολυάριθμες, πραγματικά θανατηφόρες παρενέργειες, το Superdrol απαγορεύτηκε επισήμως δύο χρόνια αργότερα. Η τελική απαγόρευση όλων των σκευασμάτων ως προορμόνη έγινε το   2014, σήμερα υπάρχει στη μαύρη αγορά,  το παράνομο Superdrol.

Ο Robert Nedeski παρήγγειλε σχεδόν  μισό κιλό του στεροειδούς από έναν έμπορο με έδρα τη Σαγκάη στα τέλη του 2015

r0_0_3603_2402_w1200_h678_fmax (1)

Το μισό κιλό του στεροειδούς η σκόνη ήταν καθαρή μεθαστερόνη, προοριζόταν για μια αποθήκη  η οποία φιλοξενεί την επιχείρηση συμπληρώματος χονδρικής της  εταιρείας Nedeski, την Superior Nutraceuticals Pty Ltd.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα