Αρχική » Τα παραμύθια της βιομηχανίας fitness & personal trainers από τον Bobby Whisnand

Τα παραμύθια της βιομηχανίας fitness & personal trainers από τον Bobby Whisnand

by admin

O Bobby Whisnand στο βιβλίο του, “Fitness Frauds” που αναμένεται τον Ιανουάριο του 2018 εκθέτει την αλήθεια για τα φάρμακα, τα ψέματα και το Flex Appeal για την γυμνασμένη εικόνα που δεν έχει σχέση με την υγεία.
Το βιβλίο είναι μια περιγραφή για το τι συμβαίνει σήμερα .. όπως αναφέρει δεν έχουν νόημα όλα αυτά. Αυτοί οι προπονητές – personal trainers μπορούν να καταδικαστούν για εγκληματίες και δεν υπάρχει τρόπος να το ελέγξουμε. Βάζουν στους ανθρώπους τις ίδιες ασκήσεις ξανά και ξανά και στο τέλος λένε, ‘Εντάξει, το πακέτο των προσωπικών σας προπονήσεων, γράψτε μου μια επιταγή!

personal_trainer_gym_steroids

Η εμφάνιση του καλού έχει πάρει υψηλότερη προτεραιότητα από την υγεία στην βιομηχανία γυμναστικής. Getty Image
[quote]Οι προπονητές στις μεγάλες αλυσίδες γυμναστικής λαμβάνουν πιστοποιητικά, αλλά η προπόνηση είναι μιας κακής μορφής άσκηση[/quote]
Η ανάρμοστη τεχνική  στην προπόνηση είναι μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες του Whisnand και λέει ότι πολλοί personal trainers δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το άτομο που πηγαίνει στο γυμναστήριο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι προπονητές γνωρίζουν ότι τα αποτελέσματα δεν πρόκειται να υπάρξουν ούτως ή άλλως. Ο Whisnand λέει ότι η πλειοψηφία των προπονητών, ακόμη και σε μεγάλες αλυσίδες γυμναστικής, δεν είχε καμία εκπαίδευση.. Οι προπονητές στις μεγάλες αλυσίδες γυμναστικής  λαμβάνουν πιστοποιητικά, αλλά η προπόνηση είναι μιας  κακής μορφής άσκηση, τα αναβολικά στεροειδή, τα συμπληρώματα και η ψεύτικη διαφήμιση, ο Whisnand λέει ότι η βιομηχανία γυμναστικής – χρόνια μετά την περίοδο άνθησης, έχει γίνει τώρα  ένα πλήρες αστείο.
Το νέο έτος είναι πολύ κοντά, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι που δεν πηγαίνουν στο γυμναστήριο θα αρχίσουν ξανά να επιστρέφουν και πολλοί άνθρωποι που πηγαίνουν στο γυμναστήριο – αλλά μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα – ενδέχεται να υπογράψουν για έναν προσωπικό προπονητή για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Ψεύτικη εικόνα

Ο Whisnand αναφέρεται και στην βιομηχανία και τους διαγωνισμούς σώματος , θέλοντας να τονίσει ότι η εικόνα που βλέπουμε τις πιο πολλές φορές δεν έχει σχέση με την υγεία… “Η βιομηχανία είναι εντελώς κορεσμένη με αναβολικά στεροειδή, παράνομα  προϊόντα  καύσης λίπους, ντόπινγκ αίματος, διουρητικά … είναι παντού” είναι η δόλια φύση αυτής της βιομηχανίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και για το 2017. Η καλή εμφάνιση σε κάθε τιμή αμαρτάνει την πραγματική υγεία για πολλούς και αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.[quote]οι απατεώνες πρέπει να εκτίθενται[/quote]

Η άσκηση του τρόπου που θέλετε ή η λήψη φαρμάκων είναι απολύτως το δικαίωμά σας και η επιχείρησή σας,  αυτό δεν είναι το σημείο μου με αυτό το βιβλίο, δήλωσε ο Whisnand. Αλλά όταν χρησιμοποιούνται ψευδή μέσα και μέθοδοι για να κάνετε προσωπικά κέρδη εις βάρος άλλων, ειδικά όταν πρόκειται για την υγεία, οι απατεώνες πρέπει να εκτίθενται

Ο ίδιος Δηλώνει: Οι στόχοι μου με αυτό το βιβλίο είναι απλοί: να εκθέσω τον κλάδο των personal trainers και των  προπονητών της άσκησης για αυτό που πραγματικά είναι, να αποκαλύψω την αλήθεια σχετικά με τη χρήση φαρμάκων σε όλους τους τομείς της φυσικής κατάστασης, να σας δείξω τι κρύβεται πίσω από τον καπνό, τους καθρέφτες και τις μεταμφιέσεις μέσα στις διαφημίσεις φυσικής κατάστασης. να καθαρίσω τη βρώμικη αλήθεια πίσω από τις βιομηχανίες τροφίμων, διατροφής και απώλειας βάρους και να σας δώσω τις λύσεις μου για τη σωστή πλεύση στη γυμναστική και την ευεξία.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα