Αρχική » Έλα ΡΕ ! να τα πεις μέσα στη Φάτσα μου..Παρ ολίγων ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!

Έλα ΡΕ ! να τα πεις μέσα στη Φάτσα μου..Παρ ολίγων ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ!

by admin

Πραγματικά εδώ φόρτωσε ο επαγγελματίας bodybuilder William Bonac στην έκθεση του Dubai muscle show 2017, όπου σε ένα από τα περίπτερα έδινε συνέντευξη ο μυϊκός σχολιαστής του ιντερνέτ Luimarco, που στο παρελθόν είχε κριτικάρει τον bodybuilder, όπως αναφέρθηκε στο διαδίκτυο, ο Luimarco στην λεκτική σύγκρουση  που είχε με τον William Bonac είπε ότι  ο 3ος στον Mr. Olympia 2017, δεν είναι κανείς και ο Bonac τελείωσε!

Αν και η αφορμή δόθηκε από την κριτική του Luimarco στο αγώνα της Πράγας το 2017 όπου νίκησε ο Roelly ‘The Dutch Beast’ Winklaar. Ο Luimarco απάντησε μετά το επεισόδιο στο Dubai muscle show 2017   λέγοντας ότι τότε  ο Bonac  είχε αναφέρει στους οπαδούς ..go lick your luimarco’s ! πηγαίνετε να γλείψετε το luimarco σας, και συνέχισε αναφέροντας ότι,  ολόκληρη αυτή η ιστορία ξεκίνησε σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Roelly αφού κέρδισε τον Bonac στην Πράγα, όσο για το Mr. Olympia  είπα ότι ο Bonac ή ο Ramy θα έπρεπε να έχουν κερδίσει.

Συγκράτησαν τον William Bonac από τα χειρότερα !

[vimeo width=”400″ height=”250″ video_id=”246628912″]

Η κατάσταση λίγο αργότερα πήγε να εκτραχυνθεί όταν ο Luimarco ήρθε αντιμέτωπος με τον εξοργισμένο William Bonac που τόνισε ότι αν θέλει να πει κάτι γι ‘αυτόν, να το λέει στο μπροστά στο πρόσωπο του!

Ο Luimarco κατά καιρούς έχει κάνει κριτική σε bodybuilders αλλά και σε σελίδες στο διαδίκτυο.


William Bonac attacks Luimarco at Dubai Muscle Show

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”qOpSRC6Hl-M”]


lui-william2

 

Είδαμε τον Phil Heath να κερδίζει τον 7ο συνεχόμενο τίτλο του Ολυμπία, αλλά πολλοί οπαδοί, ειδικοί της βιομηχανίας και επικριτές πίστευαν ότι ο Big Ramy θα έπρεπε να είναι  ο νικητής, μέσα σε αυτούς ήταν και ο Luimarco που έκανε κριτική στην κοιλιά του Heath.

O Phil Heath αντέδρασε τότε

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”RVhd7mZuy7U”]

Όταν ο Phil Heath μετά το MR OLYMPIA 2017 έλεγε στον Luimarco “να φύγει από τη ζωή του, να τον σέβεται” ..εάν δεν το κάνει είναι αλήτης!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα