Αρχική » Η βιομηχανία των Μυών σώνεται από τα Πετροδολάρια !

Η βιομηχανία των Μυών σώνεται από τα Πετροδολάρια !

by admin

Ένα αραβικό χαρμάνι από πανάκριβα αυτοκίνητα έχει σταθμεύσει μπροστά από το show για τους μύες, το Dubai muscle show 2017, μέσα στο event, μυώδης άνδρες και αισθησιακές γυναίκες ανατρέπουν το παραδοσιακό αραβικό πολιτισμικό πλαίσιο, κάνοντας έναν αγώνα marketing για να προσελκύσουν πελατεία, από την Ασία και την αραβική χερσόνησο. Μαζί με όλους αυτούς και πολλοί απόμαχοι του bodybuilding αλλά και νέα αστέρια της βιομηχανίας του fitness.

24991294_325298477948301_1279531889549229559_n

O Mattar Al Tayer, ο Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συμβουλίου του Ντουμπάι, και ο Nasser Al Rahma, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της DSC, επισκέφθηκαν την εκδήλωση του Μουμπάι την Παρασκευή, την ημέρα έναρξης της διήμερης εκδήλωσης στο Dubai World Trade Center.

1-5

O Eddie Hall ένας star της δύναμης παρακολουθεί τους άραβες επισήμους

Οι άραβες κάνουν τη δική τους προσπάθεια για να εμπλακούν και διοργανωτικά στην μυϊκή βιομηχανία ή βιομηχανία του fitness. Σημείο της αναφοράς τους  η προσέλκυση γνωστών ονομάτων όπου όπως αναφέρουν  “στην δεύτερη έκδοση του Dubai Muscle Show, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Συμβούλιο Αθλητισμού του Ντουμπάι, έχει προσελκύσει μερικούς από τους μεγαλύτερους αθλητές του κόσμου όπως   ο σημερινός δυνατότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Eddie Hall, οι δύο πρώην νικητές του Mr Olympia  Ronnie Coleman και Jay Cutler και ο Big Ramy – ο σημαντικότερος bodybuilder του αραβικού κόσμου και περισσότερες από τις 150 κορυφαίες μάρκες αθλητικής διατροφής, γυμναστικής και bodybuilding στον κόσμο.”

Η Ευρώπη και ΗΠΑ μοιάζουν να στριμώχνονται σε μια αγορά που έχει δώσει πολλά στις εταιρείες αλλά σήμερα δίνει  λιγότερα από το παρελθόν. Ο προσανατολισμός στις νέες αγορές της Ασίας δίνει μια μοναδική ευκαιρία σε εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής και αθλητικού εξοπλισμού, το ίδιο κάνουν και πολλοί συνταξιούχοι bodybuilders που βλέπουν μια νέα ευκαιρία σε ένα κοινό που επιζητά το άγγιγμα με την δυτική κουλτούρα των μυών.

[pp_gallery gallery_id=”36791″ width=”150″ height=”150″]

Το διαφορετικό πολιτισμικό πλαίσιο δεν φαίνεται να είναι εμπόδιο στην βιομηχανία των μυών, όπου η ανδρεία, η δύναμη, η ισχύς, φαντάζουν ιδανικά πρότυπα και στην αραβική κλειστή κοινωνία. Όπως αναφέρουν “Ενώ ο Eddie Hall, ο Ronnie, ο Jay και ο Ramy  είναι το πασπαλίζον αστέρι στην εκδήλωση, η ετήσια ανάπτυξη μας αντικατοπτρίζει τη μετατόπιση του πολιτισμού που παρατηρείται στο Ντουμπάι και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι υιοθετούν ένα  life style που εξαρτάται  από τον  νέο τρόπο ζωής τους και αποτέλεσε βασικό παράγοντα για την έναρξη του DMS Active, το οποίο προσθέτει μια λεπτότερη ιδέα γυμναστικής στα αυθεντικά στοιχεία του bodybuilding μας” δήλωσε ο Nick Blair, Εκθεσιακός Διευθυντής του Dubai Muscle Show, που διοργανώνεται από τις εκδηλώσεις HBG του Ντουμπάι.

Όπως προανέφερα, μια κουρασμένη  Ευρώπη που έχει κατακλυστεί από τους πρώην ανατολικούς που προωθούν συμπληρώματα διατροφής , αλλά και χημικά στεροειδή με το πασπάλισμα  ωραίων κυριών, οδήγησε και κατευθύνει πολλούς από την βιομηχανία σε αναζήτηση νέων αγορών.

4-1

Οι άραβες έχουν την οικονομική ισχύ και τονίζουν Μετά την επιτυχία της περσινής διοργάνωσης του  Dubai Muscle Show  στο Ντουμπάι, “είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανάπτυξη της φετινής διοργάνωσης”  δήλωσε η Hessa Al Kous, Διευθυντής Αθλητικών Εκδηλώσεων στο Συμβούλιο Αθλητισμού του Ντουμπάι. “Η επίδειξη προσφέρει μια ευκαιρία για χιλιάδες λάτρεις της τοπικής γυμναστικής να συμμετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου και γυμναστική  όπως το CrossFit και ο διαγωνισμός των Emirates Strongman και Strongwoman.”

Τα σχέδια του Ντουμπάι να γίνει η πιο δραστήρια πόλη στον κόσμο

“Σε μια ευρύτερη κλίμακα η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να εμπνευστεί από τους ελίτ αθλητές της εκδήλωσης, να ανακαλύψει νέους τρόπους διατήρησης της φυσικής κατάστασης και να μάθει για τη διατροφή και την υγιεινή διατροφή από μερικές από τις κορυφαίες εταιρίες αθλητικής διατροφής στον κόσμο, βοηθώντας τα σχέδια του Ντουμπάι να γίνει η πιο δραστήρια πόλη στον κόσμο.”

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα