Αρχική » Ο Ρώσος Ποπάυ κινδυνεύει να χάσει τα χέρια του!

Ο Ρώσος Ποπάυ κινδυνεύει να χάσει τα χέρια του!

by admin

Ο Ρώσος Ποπάυ δηλώνει, “Μου αρέσει να είμαι αναγνωρίσιμος” εδώ και λίγο καιρό ο 21 ετών Kirill Tereshin από το Πιατιγκόρσκ, της Ρωσίας έχει γίνει διάσημος για τα φουσκωμένα χέρια του. Όμως ο νεαρός που έχει εγχύσει την ουσία Synthol στα χέρια του κινδυνεύει, οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι αντιμετωπίζει παράλυση και ακρωτηριασμό στα χέρια,  αλλά και να πάθει εγκεφαλικό.

Έχει και  επιτυχίες με τα μεγάλα του χέρια!

24177656_352445061885686_7019990849786216448_n

Ο Ρώσος  Ποπάυ θέλει να αποκτήσει και άλλους οπαδούς

Ο Kirill Tereshin η  Ποπάυ  έχει στόχο να φτάσει το  ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο Instagram και να σταματήσει, αλλά ο καθηγητής Evgeny Lilin, δήλωσε:  “Δεν είναι άμεσο, αλλά είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει ακρωτηριασμό στο μέλλον. Μια ημέρα αποστήματα θα αναπτυχθούν, και μια φλεγμονή,  και αυτός θα είναι σε κίνδυνο για ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Το κακό είναι ότι το Synthol ή το ισοδύναμο που έχει ήδη εγχυθεί θα παραμείνει στους μυς του για τα επόμενα πέντε έως επτά χρόνια, ακόμα κι αν σταματήσει να προσθέτει περισσότερο τώρα!.” [quote]Για να φτάσετε σε ένα τέτοιο μέγεθος, πρέπει να κάνετε ένεση λίτρων στα χέρια σας![/quote]

xx

Ο Tereshin άρχισε να εγχέει synthol αφού εγκατέλειψε το στρατό αυτό το καλοκαίρι και αύξησε το μέγεθος των δικεφάλων του κατά 10 ίντσες σε μόλις δέκα ημέρες. Ξεκίνησε με την έγχυση 250 ml στους δικέφαλους μυς του, αλλά διαπίστωσε ότι θα τους έκανε να μεγαλώνουν λίγο περισσότερο από μία ίντσα.

Kirill-Tereshin

 

Ο Tereshin είπε: Για να φτάσετε σε ένα τέτοιο μέγεθος, πρέπει να κάνετε ένεση λίτρων στα χέρια σας!  Το έκανα και είχα πυρετό μέχρι 40 βαθμούς, βρισκόμουν στο κρεβάτι, ένιωσα σαν να πέθαινα, αλλά στη συνέχεια όλα τελείωσαν καλά.

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι το synthol ή ισοδύναμα μπορεί να προκαλέσουν πνευμονικές εμβολές, βλάβη των νεύρων, λοιμώξεις, λιπώδεις διαταραχές, εγκεφαλικά επεισόδια και πληγές  ή έλκη στο μυ. Παρ ‘όλα αυτά, πολλοί bodybuilders τα χρησιμοποιούν για να ενισχύσουν τους μυς τους, όπου πολλές μάρκες είναι  διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα