Αρχική » Ντοπαρισμένοι bodybuilders στη Γαλλία..τι γίνεται εδώ;

Ντοπαρισμένοι bodybuilders στη Γαλλία..τι γίνεται εδώ;

by admin

Γελά ο κάθε πικραμένος, έκαναν οι γάλλοι αντιντόπινγκ έλεγχο στο bodybuilding και μπουρδούκλωσαν τα πόδια τους! Τώρα κυρίως που το Παρίσι θα διοργανώσει τους ολυμπιακούς αγώνες του 2024. Ποιος το σκέφτηκε; είναι κάποια πράγματα που δεν τα πειράζεις, γιατί γυρνούν μπούμερανγκ, και τότε ο απόλυτος έλεγχος σε κάνει διεθνή ρόμπα.

le dopage

Grossesdopees

Οι γάλλοι είπαν να κάνουν έλεγχο στο bodybuilding, να δείξουν διαφάνεια παντού, και εδώ, που όλοι γνωρίζουν, υπουργοί, προϊστάμενοι – υφιστάμενοι, άλλα δεν ασχολούνται, διότι όλα είναι προφανή,  με λίγα λόγια θέλησαν να την πέσουν όπως λέμε στην αργκό γλώσσα, σε κόσμο και κοσμάκη, στα ξαφνικά! Αυτό γίνεται σπάνια  στη μυϊκή κοινότητα, διότι όπως γνωρίζουμε στο bodybuilding, εάν στην πέσουν την έβαψες! διότι οι κύκλοι χρήσης (μηνιαίοι περίοδοι χρήσης) διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Είναι σαν λέμε: πήγαινε τώρα! να δεις εάν ο κουρέας της γειτονιάς σου έχει τρίχες στο πάτωμα.. ε, όλο κάποιες και θα βρεις!

Γιατί το έκαναν οι γάλλοι, κοιμήθηκαν άσχημα το βράδυ;

Οι γάλλοι είναι προχωρημένοι εφήρμοσαν εδώ το πνεύμα του διαφωτισμού και της δημοκρατίας μόνο όπως και ιστορικά η ελευθερία μετατράπηκε σε τρομοκρατία, αλά Ροβεσπιέρος –γκιλοτίνα  ! με αποτέλεσμα τα δείγματα που πήγαν στο εργαστήριο 84 τον αριθμό να παρουσιάσουν  συγκεντρώσεις ουσιών ντόπινγκ, κυρίως στεροειδών που δεν είχαν  δει ποτέ πριν, μέχρι 200 ​​φορές υψηλότερες από τις συμβατικές! (ΕΠΑΘΑΝ τραμπάκουλο )…αυτό ανάφερε ο Mathieu Teoran  γραμματέας του γαλλικού οργανισμού καταπολέμησης του ντόπινγκ (AFLD)

Το χημικό μπουρδούκλωμα

Ωραία τα έλαβαν, και όλοι άρχισαν να ψάχνονται, διότι νόμιζαν ότι στο πέσιμο θα ήταν μειοψηφία, αυτοί που θα βρισκόταν θετικοί, αλλά άδω είχαμε 84 στους 84 θετικούς ! αυτό είχε συνέχεια για τους γάλλους που ανακοίνωσαν ότι το εργαστήριο αντι-ντόπινγκ Châtenay-Malabry που μόνο το 2016 υποβλήθηκαν  σε επεξεργασία περίπου 13.500 δείγματα θα σταματούσε τις εργασίες του, διότι , παρά τις συνήθεις διαδικασίες καθαρισμού, ένα ρομπότ ανάλυσης έχει μολυνθεί από ουσίες ντόπινγκ και με τη σειρά του έχει μολύνει δύο δείγματα από άλλους ελέγχους! Έτσι τώρα, οι δραστηριότητες ελέγχου και συλλογής του γαλλικού οργανισμού καταπολέμησης του ντόπινγκ (AFLD) μπορούν να συνεχιστούν, αλλά τα δείγματα θα αναλυθούν στο εξωτερικό! σε ένα από τα άλλα εργαστήρια που έχουν διαπιστευτεί από την WADA.

Τα αθλήματα με την περισσότερη ντόπα κατά τους γάλλους 

le-palmares-2015_3365242

Η αναστολή αυτή είναι αποτέλεσμα ενός “εξαιρετικού” περιστατικού, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της AFLD, Mathieu Teoran, μετά από μια σημαντική επιχείρηση ελέγχου που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη στον κόσμο του bodybuilding. Σύμφωνα με την AFLD, έγιναν αμέσως οι κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες και αναλύθηκαν εκ νέου όλα τα δυνητικά επηρεασθέντα δείγματα, πράγμα που δεν αποκάλυψε άλλες ανωμαλίες.

Δηλαδή λένε με λίγα λόγια,  ότι μπούκωσε το σύστημα από τα 84 θετικά δείγματα, χάλασε το ρομπότ και μόλυνε και αλλά δυο δείγματα από κεκτημένη ταχύτητα ..για αυτό δώστε τα έξω να τα δουν!

Γαλλική επανάσταση! πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί..

Στην προκειμένη περίπτωση: ένα δείγμα ούρων από bodybuilder, ένα πραγματικό συμπύκνωμα στεροειδών, έχει μολύνει ολόκληρη την αλυσίδα. Η υπόθεση είναι μια καταστροφή για την αξιοπιστία της Γαλλίας που μόλις έλαβε την οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

France's President Emmanuel Macron, right, and his wife Brigitte, look on before a ceremony for the French Olympic delegation at the Elysee Palace, in Paris, Friday, Sept. 15, 2017. Paris will host the 2024 Summer Olympics and Los Angeles will stage the 2028 Games. (AP Photo/Christophe Ena)

France’s President Emmanuel Macron, right, and his wife Brigitte, look on before a ceremony for the French Olympic delegation at the Elysee Palace, in Paris, Friday, Sept. 15, 2017. Paris will host the 2024 Summer Olympics and Los Angeles will stage the 2028 Games. (AP Photo/Christophe Ena)

Οι 84 έλεγχοι -γύρω από bodybuilding ήταν μια αρχή, στην πραγματικότητα, οι ανταλλαγές με τους δειγματολήπτες- χρήστες είναι περίπλοκες. Υπό το πρόσχημα της ανωνυμίας, ένας bodybuilder που είχε συμμετάσχει την περασμένη άνοιξη σε αγώνα μυών δήλωσε στην εφημερίδα L’Equipe : Μετρούν τα 1,70 μέτρα για 110 κιλά! δεν χρειάζεται να τσιμπήσεις (δείγμα) κάποιον  για να δεις ότι ήταν φορτωμένος! Οι χρηματικές κυρώσεις τώρα μπορούν να φτάσουν τα 45.000 ευρώ – το μόνο αποτελεσματικό μέσο εξαναγκασμού θα ήταν να γενικευθούν: Αν θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί, πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, λέει ο Mathieu Teoran. Προσθέτει, Δεν υπάρχει καμιά απορία. Είμαστε περισσότερο παρακινημένοι από ποτέ! Αλλά όλοι μοιραζόμαστε μια διαπίστωση: δεν θα ξεφορτωθούμε το ντόπινγκ στο bodybuilding απλά με τους ελέγχους. Υπάρχει ανάγκη να διευρυνθεί το νομικό πλαίσιο. 

Αλλά στην ατυχία του εργαστηρίου , ο Mathieu Teoran βλέπει τουλάχιστον ένα θετικό πράγμα: Το bodybuilding  ήταν ένας χώρος ανομίας. Δεν είναι πια, είπε

Οι πολυάριθμες συντονισμένες ενέργειες που έγιναν πρόσφατα σε σχέση με τη δικαστική εξουσία και τους  αστυνομικούς της Κεντρικής Υπηρεσίας για την καταπολέμηση των επιθέσεων στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία (Oclaesp) αποτελούν απόδειξη αυτού. Ο Damien Ressiot καταλήγει: Τα θέματα υγείας είναι τεράστια. Αυτό που συμβαίνει στο bodybuilding είναι τα ακραία σημεία του τι συμβαίνει σε μικρότερο βαθμό στην κοινωνία. Εκτός του αθλητικού κόσμου, πολλοί άνθρωποι, πυροσβέστες ή στρατιωτικοί, για παράδειγμα, καταναλώνουν αυτά τα απαγορευμένα προϊόντα χωρίς να έχουν την εντύπωση ότι παραβιάζουν οτιδήποτε, σε μια κοινωνία όπου η αισθητική εμφάνιση καθορίζει όλο και περισσότερο την αυτοεκτίμηση .

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα