Αρχική » Άνοιξε ένα πρωτεινάδικο στο χωριό σου !

Άνοιξε ένα πρωτεινάδικο στο χωριό σου !

by admin

Το επιχειρηματικό πλάνο είναι απλό και δοκιμασμένο κάποιος φέρνει μια πρωτεΐνη και αρχίζει το  business plan- πρωτεϊνικό ψηστήρι, βρίσκει τύπους που τους ψήνει να ανοίγουν παραρτήματα μαγαζάκια σε πόλεις , κωμοπόλεις και χωριά. Σήμερα υπολογίζεται πως περίπου 700.000 άνθρωποι που πριν την κρίση ανήκαν στη μεσαία τάξη αντιμετωπίζουν πλέον τον κίνδυνο του κοινωνικού αποκλεισμού (αύξηση 8% από το 2009 έως σήμερα), άρα μια ευκαιρία για business plan!

Δεν έχει σημασία εάν αυτός που θα ανοίξει το μαγαζί είναι αγρότης, τσομπάνης , εργάτης , πρώην οικοδόμος, απεγνωσμένος που έχει λίγα λεφτά κρυμμένα. Μέθοδοι ανάλυσης και παραγωγής των προϊόντων, certificate αξιόπιστα έγγραφα κ.α δεν χρειάζονται, ο νόμος είναι ο παπάς (κοινωνικό δούλεμα) ότι δηλώσεις είσαι ! οι περιπτώσεις πολλές

Σε κάθε περίπτωση το ψηστήρι έχει δελεαστικό περιτύλιγμα, με στόχο να προσελκύσει με πολλές δόσεις ευφάνταστων υποσχέσεων  ανθρώπους για επιχειρηματική καριέρα, στο χώρο των πρωτεϊνών και των βιταμινών, στη μυικότητα και το fitness, στο χώρο με τα πάρα πολλά λεφτά, ναι αυτό είναι!

Σήμερα οι δουλειές έχουν αλλάξει, και μαζί με τις βιταμίνες προωθούνται και τα χημικά βελτιωτικά – φάρμακα, όπως λένε οι σύγχρονοι χρήστες, τα καργιολίκια! Εδώ έχουμε μια σύμπτυξη των δεικτών της οικονομίας, όπου και η νέα προοπτική κέρδους αποτελεί ένα δέλεαρ για τον διστακτικό υποψήφιο που θέλει να ανοίξει πρωτεινάδικο στο χωριό του.
Το σκέπτεται, και σου λέει, θα μου δώσει πρωτεΐνες, άλλα και καργιολίκια, ..έτσι θα γίνω απαραίτητος στους νέους του χωριού.

Μόνο προσοχή,μην μείνει το εμπόρευμα στο μαγαζί.. και τότε τζάμπα η επένδυση

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα