Αρχική » Metenolone, Trenbolone, Oxandrolone αυτά έπαιρναν οι Ρώσοι

Metenolone, Trenbolone, Oxandrolone αυτά έπαιρναν οι Ρώσοι

by admin

Η Ρωσία έχει γίνει επίσημα η πρώτη χώρα στην ιστορία που απαγορεύεται πλήρως να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες . Την Τρίτη, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η Ρωσική ομάδα απαγορεύεται να συμμετάσχει στους Χειμερινούς Αγώνες του 2018, που θα πραγματοποιηθεί στο Pyeongchang της Νότιας Κορέας στις 9 Φεβρουαρίου του 2018.

Μεθενολόνη, τρεμπολόνη και οξανδρολόνη. (metenolone, trenbolone, oxandrolone) αυτά έπαιρναν οι ρώσοι και Turinabol αλλά είχαν και τρόπο χρήσης, όπως δημοσιεύτηκε

Periodic graphics
A collaboration between C&EN and Andy Brunning, author of the popular graphics blog Compound Interest

1470340144344

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, στη Λωζάννη, η ρωσική ολυμπιακή επιτροπή τιμωρείται με αποκλεισμό για διαβεβαιωμένη συμμετοχή στο κρατικό σύστημα ντοπαρίσματος αθλητών και απόκρυψης των στοιχείων, τουλάχιστον κατά τους αγώνες του Σότσι. Μαζί της τιμωρούνται με διεθνή αποκλεισμό και σημαίνοντα στελέχη της ρωσικής αθλητικής ηγεσίας, με πρώτο τον αναπληρωτή πρωθυπουργό αρμόδιο για θέματα νεολαίας και αθλητισμού Βιτάλι Μούτκο.

Το 2016, οι New York Times αποκάλυψαν την πλήρη έκταση του προγράμματος ντόπινγκ, το οποίο συμμετείχαν δεκάδες αθλητές της Ρωσίας τόσο κατά τη διάρκεια του Σότσι όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Οι έρευνες για το ντόπινγκ της Ρωσίας από την Παγκόσμια Επιτροπή Αντί-Ντόπινγκ ξεκίνησαν το 2014, μετά την έκθεση του Γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού ARD στο ντοκιμαντέρ Top Secret Doping: Πώς η Ρωσία κάνει τους νικητές της . εδω

20151113_045757_russiatoon08

Το 2016, οι New York Times αποκάλυψαν το πλήρες εύρος του προγράμματος ντόπινγκ, το οποίο συμμετείχαν δεκάδες αθλητές της Ρωσίας τόσο κατά τη διάρκεια του Σότσι όσο και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012. Περιείχε ένα λογαριασμό από τον Δρ Γκρέγκορυ Ρόντσενκοφ, (Dr. Grigory Rodchenkhov)  ένα εργαστήριο αντιντόπινγκ που έπληξε τα μυστικά του έθνους του και αποκάλυψε ότι στους αθλητές δόθηκε ένα  “Duchess Cocktail” τριών φαρμάκων που βελτιώνουν την απόδοση και αναμιγνύονται με το υγρό και στη συνέχεια τα δείγματα ούρων που συλλέχθηκαν από τη ΔΟΕ αντικαταστάθηκαν κρυφά με καθαρά ούρα από ομάδα εμπειρογνωμόνων για την καταπολέμηση του ντόπινγκ και μέλη της υπηρεσίας πληροφοριών. Εκτιμάται ότι η ομάδα κατάφερε να ανταλλάξει 100 από τα φυλαγμένα δείγματα ούρων.

metenolone, trenbolone, oxandrolone
τα τρία γιαουρτάκια..γύρω από το στόμα τους 

Το κοκτέιλ Duchess περιλάμβανε τρία αναβολικά στεροειδή:  τη μεθενολόνη, τρεμπολόνη και οξανδρολόνη. (metenolone, trenbolone, oxandrolone)  Η οξανδρολόνη (δες εδώ ANAVAR Αναβολικός πειρασμός για τους άνδρες και τις γυναίκες! )είναι μια παραλλαγή συνθετικής ορμόνης της τεστοστερόνης που έχει αναβολικές και ανδρογονικές ιδιότητες, οι οποίες σχετίζονται με την ανάπτυξη μυών και τα αρσενικά χαρακτηριστικά  του φύλου αντίστοιχα. Ιατρικά, η οξανδρολόνη χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποκτήσουν βάρος μετά από χειρουργική επέμβαση. Η μεθενολόνη είναι επίσης ένα αναβολικό-ανδρογόνο στεροειδές και μπορεί να ενισχύσει τη μυϊκή δύναμη και τη μάζα του σώματος. Η Trenbolone (δες εδώ Τρενβολόνη, ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ;) είναι ένα αναβολικό στεροειδές που κάποτε χρησιμοποιήθηκε ευρέως στην κοινότητα του bodybuilding αλλά τώρα απαγορεύεται. Σήμερα, χρησιμοποιείται νόμιμα από τη βιομηχανία βοείου κρέατος για τη συσσώρευση και την αύξηση της μετατροπής από τροφή σε μάζα στα βοοειδή.

Αυτά τα τρία φάρμακα διαρκούν για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα στο ανθρώπινο σώμα, μειώνοντας τον κίνδυνο να εμφανιστούν στα ούρα ενός αθλητή. Ο Rodchenkhov αποκάλυψε ότι οι αθλητές χτύπησαν τα φάρμακα γύρω από το στόμα τους, όπου θα απορροφούνταν από τα  μάγουλα, μειώνοντας περαιτέρω τη πιθανότητα  ανίχνευσης. Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το πρόγραμμα ντόπινγκ στηριζόταν σε ισχυρα φάρμακα όπως το στοματικό τουρίναμπολ, τα οποία εντοπίζονται ευκολότερα.[quote]δύο από τους πρώην συναδέλφους του στο ρωσικό οργανισμό αντιντόπινγκ έχασαν  μυστηριωδώς τη ζωή τους[/quote]

1531_1

 

Rodchenkhov

Οι έρευνες του Παγκόσμιου Οργανισμού για την καταπολέμηση του Ντόπινγκ και, στη συνέχεια, της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αποκάλυψαν τον Rodchenkhov ως τον βασικό παράγοντα του ρωσικού προγράμματος το 2016. Μετά τη δημοσίευση του ρόλου του στο σκάνδαλο ντόπινγκ, η Ρωσία τον ανάγκασε να παραιτηθεί και μετακόμισε στην Ηνωμένες Πολιτείες. Περίπου την ίδια στιγμή, δύο από τους πρώην συναδέλφους του στο ρωσικό οργανισμό αντιντόπινγκ έχασαν  μυστηριωδώς τη ζωή τους . Μέχρι το τέλος του 2016, ωστόσο, η Ρωσία δεν αρνείται πλέον την ύπαρξη του προγράμματος.

Η απαγόρευση της ΔΟΕ στη Ρωσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Pyeongchang εμποδίζει τους αθλητές της χώρας να συμμετέχουν καθ ‘οιονδήποτε τρόπο, εκτός αν φορούν ουδέτερη στολή!..και λαμβάνουν επίσημη απαλλαγή για να ανταγωνιστούν, και οι Ρώσοι αξιωματούχοι δεν επιτρέπεται να παρευρίσκονται στα παιχνίδια. Δεν είναι σαφές εάν η απαγόρευση θα είναι μόνιμη, και η Ρωσία δεν έχει ακόμη απαντήσει στην απόφαση.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα