Αρχική » Στα δικαστήρια για τις παχουλές κυρίες Δικηγόρος και Σκορδά

Στα δικαστήρια για τις παχουλές κυρίες Δικηγόρος και Σκορδά

by admin

Μήνυση εναντίον της Φαίης Σκορδά, αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 κατέθεσε ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσιώλης, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με μια ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία «έκραζε» τις Ελληνίδες με τα «πλαδαρά» σώματα που πήγαιναν στην παραλία και σύμφωνα με τον ίδιο προσέβαλαν την αισθητική του.

 

viralthanos-1512546361

Και αυτή τη φορά «χτύπησε» μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, όπου με βιντεοσκοπημένο μήνυμα ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι έκανε πράξη την καλοκαιρινή υπόσχεσή του για την υποβολή αγωγής κατά της παρουσιάστριας, η οποία του είχε ασκήσει αιχμηρή κριτική.

«Σήμερα μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου μου και καλού φίλου και συνεργάτη μου εξ Αθηνών, Ιωάννη Καλαΐτζίδη, κατέθεσα αγωγή εναντίον Σοφίας Σκορδά και του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 για τα όσα προσβλητικά και υβριστικά κατ’ εμέ ειπώθηκαν προ εξαμήνου περίπου στην πρωινή εκπομπή της κυρίας Σοφίας Σκορδά με τίτλο «Το πρωινό» την 13η Ιουνίου 2017. 

Έφτασε η ώρα λοιπόν που θα κρίνει η ελληνική Δικαιοσύνη, η μόνη αρμόδια εν τέλεια ποια είναι τα όρια της δημοσιογραφικής κριτικής και αν δύναται ο κάθε παρουσιαστής και το επιτελείο αυτού να αναφέρονται ελαφρά τη καρδία και χωρίς την παραμικρή συστολή με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο ενός απλού πολίτη, ενός απλού δικηγόρου και εν προκειμένω εμού του ιδίου, επειδή διεφώνησαν με μία γενικόλογη και χιουμοριστική μου ανάρτηση στο προσωπικό μου ιστολόγιο, στον δημοφιλή κοινωνικό ιστότοπο του Facebook.

Όπως δεσμεύτηκα τότε έτσι έπραξα τώρα και κατέθεσα στο χρονικό πλαίσιο που ορίζει ο νόμος αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών να λάβω ως αποζημίωση ένα εύλογο κατά την κρίση μου χρηματικό ποσό, καθότι θεωρώ ότι υπέστην απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη από την άκρως προσβλητική και επιθετική προς το πρόσωπό μου επίδικη εκπομπή των εναγομένων, κυρίας Σοφίας Σκορδά και του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1», έγραψε ο κ. Καρατσιώλης και κατέληξε:

«Για το τέλος θέλω να επαναλάβω την δέσμευσή μου για καθολική απόδοση του ποσού που θα εκδικαστεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς».

Υπενθυμίζεται ότι η Φαίη Σκορδά είχε σχολιάσει στην εκπομπή της την ανάρτηση του δικηγόρου λέγοντας:

«Kαμία μα καμία γυναίκα η οποία σέβεται τον εαυτό της δε θα έπρεπε να εμπιστευτεί τον ίδιο και το γραφείο στο οποίο εργάζεται».

πηγή: star.gr

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα