Αρχική » Αφοπλιστικός ο bodybuilder Μουσουνίδης τα ΧΩΝΕΙ! Σαν μαγαζάκι γωνία που είμαστε, πρέπει να πουλάμε καλά !

Αφοπλιστικός ο bodybuilder Μουσουνίδης τα ΧΩΝΕΙ! Σαν μαγαζάκι γωνία που είμαστε, πρέπει να πουλάμε καλά !

by admin

Πραγματικά εδώ έχουμε ρεαλιστικές δηλώσεις από τον νεαρό και ελπιδοφόρο  bodybuilder Νίκο Μουσουνίδη όπου αναφέρει: θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στην εταιρία BMXX για την συνεργασία που είχαμε αυτούς τους μήνες, και αν και δεν θα συνεχίσω πλέον σαν μέλος της αγωνιστικής ομάδας από 1ης Δεκεμβρίου 2017 εξακολουθώ να προτείνω τα προϊόντα Πάντα πρέπει να κλείνεις μια πόρτα πίσω σου για να ανοίγεις μια καινούργια μπροστά !!!

Ακόμη το αγαπητό, λαϊκό παιδί τονίζει: Κάποιοι μπορεί φυσικά να θελήσουν να εκμεταλλευτούν την δική μας εμφάνιση προς όφελος τους και να προτείνουν να συνδράμουν στη προσπάθεια και να μας γεμίσουν τσουβάλια με υποσχέσεις και κανακέματα για το ποσo θα μας βοηθήσουν..

όμως εν τέλη το χέρι στην τσέπη δεν θα μπει, γιατί θέλουν να κάνουν τσάμπα την δουλειά είτε αυτή είναι φορολογική είτε διαφημιστική.. είτε μεταπωλητική.. γιατί σαν μαγαζάκι γωνία που είμαστε, πρέπει να πουλάμε καλά !!!

Συνήθως όλα τα παραμύθια μένουν στα βιβλία!!!


Παρακάτω η  δημόσια ανάρτηση
του bodybuilder Μουσουνίδη

Αγωνιστική σεζόν 2017!!!

Μια πολύ δυνατή σεζόν για μένα φέτος έφτασε στο τέλος της!

Τώρα ήρθε η ώρα για πολύ φαγητό ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????και ξεκούραση πριν ξαναμπούμε στην ρουτίνα του bodybuilder ???????????????? !!!

Φέτος λοιπόν μετά από 7 αγωνες και φανταστικες εμπειριες στο εσωτερικό και εξωτερικό, γνωριμιες με θαυμασιους ανθρωπους και πολλά αλλά, έμαθα πως ένας αθλητής άνω των 100 κιλών πέραν από βαρύς είναι «πολυέξοδος» όχι για τον εαυτό του φυσικά..
όσοι αθλητές είμαστε σε αυτή την κατηγορία το αντιμετωπίζουμε σαν κομμάτι της ζωής μας άκρως φυσιολογικά, και δεν υπολογίζουμε σε χρήμα το ποσό μαζα πρέπει να πάρουμε για δίκη μας ικανοποίηση και επίτευξη των στόχων μας ✌????✌????✌????

Κάποιοι μπορεί φυσικά να θελήσουν να εκμεταλλευτούν την δίκη μας εμφάνιση προς όφελος τους και να προτείνουν να συνδράμουν στη προσπάθεια και να μας γεμίσουν τσουβάλια με υποσχέσεις και κανακέματα για το ποσό θα μας βοηθήσουν..
όμως εν τέλη το χέρι στην τσέπη δεν θα μπει, γιατί θέλουν να κάνουν τσάμπα την δουλειά είτε αυτή είναι φορολογική είτε διαφημιστική.. είτε μεταπωλητική.. γιατί σαν μαγαζακι γωνία που είμαστε, πρέπει να πουλάμε καλά !!!

Συνήθως όλα τα παραμύθια μένουν στα βιβλία!!!

Φυσικά όμως παντού και πάντα υπάρχουν κι εξαιρέσεις, και όλα γίνονται για κάποιον λόγο! Άλλες φορές για να σπάσουμε τα μούτρα μας κι άλλες φορές για κάτι καλύτερο ????????????????????????????????????????????????

Καπου εδώ, με την ευκαιρία το τελοσεζονικού απολογισμού ???? ..
θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στην εταιρία #BMXX για την συνεργασία που ειχαμε αυτούς τους μήνες, και αν και δεν θα συνεχίσω πλέον σαν μέλος της αγωνιστικής ομάδας από 1ης Δεκεμβρίου 2017 εξακολουθώ να προτείνω τα προϊόντα ????

Πάντα πρέπει να κλείνεις μια πόρτα πίσω σου … για να ανοίγεις μια καινούργια μπροστά !!!

Επισεις:

Μεγάλο ευχαριστώ για όλα στον προπονητή μου #teamsmash Alex Stampoulidi ????????????

Στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου ο καθένας με τον τρόπο του :

Γιώργο Κωνσταντινιδη Galaxy Fitness Center
Σωκρατη Σαχανιδης Γυράδικο 10 το καλό

Body Revival Massage & Sunplanet Solarium Centers Thessaloniki

Και όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μου και με στηρίζατε ????

Ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος !!!
????????????????????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️


 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα