Αρχική » Τσατίστηκε που του είπαν ότι χτυπάει Ντόπα

Τσατίστηκε που του είπαν ότι χτυπάει Ντόπα

by admin

Μια θείτσα, ένα γέρος, ένας άσχετος, είναι το πιο πιθανό να μην μετρήσει τα λόγια του και πάνω στο θυμικό του να πει ότι παίρνεις ντόπα. Σε αυτή την περίπτωση κάτι τέτοιο έγινε και εκνευρίστηκε ένας που του είπαν ότι πουλά βιταμίνες και προϊόντα ανάπτυξης άλλα ουσιαστικά ο ίδιος παίρνει ντόπα, ο ίδιος θύμωσε!

Υπερασπίσου την κουλτούρα

Κοινωνικές ομάδες που κινούνται στα όρια μιας υποκουλτούρας ακολούθουν και έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής, όπου σε αρκετές περιπτώσεις δεν τον υπερασπίζονται. Θέλουν στα ματιά μιας κοινωνίας που θέτει ηθικούς κανόνες και νομούς να μην δώσουν το δικαίωμα της κριτικής που θα οδηγήσει σε ένα κυνήγι μαγισσών.
Πολλοί λαμβάνουν αναβολικά στεροειδή, ορμόνες αύξησης, διουρητικά φάρμακα άλλα πουλάνε βιταμίνες , πρωτεΐνες , ενεργειακά προϊόντα.. λέγοντας ότι με αυτά θα καταφέρεις πολλά, τόσα όσα κατάφεραν αυτοί, με τα φάρμακα , μόνο που δεν το δηλώνουν!

Ο φόβος είναι η καταδίκη; ένας κοινωνικός στιγματισμός ή έχουμε μια ειρωνεία, όπου όλοι γνωρίζουν αλλά κάνουν ότι δεν κατανοούν. Η βιομηχανία, οι διαγωνισμοί σώματος ζουν σήμερα από αυτούς  τους ανθρώπους, που ρισκάρουν πολλά, και που είναι πολύ πιθανό να ενοχοποιηθούν, στην περίπτωση που δηλώσουν ότι έχουν βάλει χρονόμετρο για να χτυπούν την καθημερινή ντόπα τους.[quote]τώρα που ο γεωργός και ο τσομπάνης έγιναν πρωτεινάδες, τώρα που η άνεργη πτυχιούχος έγινε ειδική γυμνάστρια[/quote]

Από τη μια πλευρά έχουμε το πρότυπο που εμπεριέχει την ανδρεία, το μόχθο την προσπάθεια, την βελτίωση στα πλαίσια μιας ευγενούς άμιλλας και από την άλλη έχουμε το χημικό σχήμα με τις βελόνες, τα χάπια και τις επισκέψεις στο γιατρό. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στις πωλήσεις βιταμινών,  διότι ανατρέπει το βιταμινούχο μοντέλο που κινδυνεύει να ανατραπεί από το χημικό μοντέλο.
Όμως εδώ έχουμε το δικαίωμα της επιλογής , εάν κρύπτεται η αλήθεια τότε δεν υποστηρίζεται και ο συγκεκριμένος  χημικός τρόπος ζωής, δεν υπερασπίζεται, στα ματιά του παππού της γιαγιάς του φίλου του άσχετου, στα μάτια της ανοιχτής κοινωνίας.
Πρέπει επιτέλους περά από κάθε αποδοκιμασία και κριτική να βγουν αυτοί οι άνθρωποι και να πουν, προωθούμε βιταμίνες για το ψωμί μας, άλλα ουσιαστικά χρησιμοποιούμε φάρμακα –steroids, σε μια εποχή που οι Φασόν πρωτεΐνες –βιταμίνες έχουν πλημμυρίσει την αγορά,  τώρα που ο γεωργός και ο τσομπάνης έγιναν πρωτεινάδες, τώρα που η άνεργη πτυχιούχος έγινε ειδική γυμνάστρια, εδώ θα έχουμε μια θεματική αλλαγή,  όπου και το κοινό θα πάρει τις αποφάσεις του και θα σταματήσει να κρίνει ή να κάνει ότι δεν γνωρίζει επειδή το βολεύει.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα