Αρχική » Nataliya Kuznetsova είναι ανοικτή στη χρήση φαρμάκων

Nataliya Kuznetsova είναι ανοικτή στη χρήση φαρμάκων

by admin

Τα λόγια είναι περιττά έχουμε ξαναγράψει για αυτή την εντυπωσιακή κυρία, είναι μια αντιπαραβολή στο αρχέγονο ανδρικό ιδεώδες. Όπως αναφέρουν τα media η Nataliya Kuznetsova είναι ανοικτή στη χρήση φαρμάκων, η Ρωσίδα powerlifter ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί τακτικά 150-200mg Primobolan κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του ανταγωνισμού και 20mg Oxandrolone (Anavar) στις ημέρες προπόνησης. Ωστόσο, η Nataliya δεν αποκαλύπτει ποιες άλλες ουσίες εμπλέκονται. Ωστόσο, στο παρελθόν θα είχε σκεφτεί να δοκιμάσει τις αυξητικές ορμόνες..
Η Nataliya ξεκίνησε  το Powerlifting  και την καριέρα της στην τρυφερή ηλικία των 14 ετών  και με σωματικό βάρος 40 kg . Ακόμη και ως παιδί, είχε την επιθυμία να γίνει μεγάλη και ισχυρή. 11 χρόνια αργότερα, η ρωσίδα είναι τώρα σχεδόν 100 κιλά.

HFZhPO2Vkm8

 

Η Nataliya είχε πραγματοποιήσει πολλές αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις μεταξύ 2011 και 2013, όπως ίσως έχετε παρατηρήσει… Παρόλο που ισχυρίζεται ότι οι χορηγοί είναι ένας εφιάλτης και ότι καλύπτει τα περισσότερα από τα έξοδά της από μόνη της, με την “μοντελοποίηση webcam,” χορηγός  της είναι η αθλητική μάρκα Vertex Pharmaceuticals και ακόμη μια φαρμακευτική σελίδα στο δίκτυο.

Τώρα η Nataliya έχει και μια αντίπαλο την Boldenone Barbie ! η Yulia Viktorovna αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία για την Barbie με το Boldenone..

44

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα