Αρχική » Κοκαΐνη μαζί με αναβολικά στο γυμναστήριο !

Κοκαΐνη μαζί με αναβολικά στο γυμναστήριο !

by admin

Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τις νέες τάσεις, όπως πριν δεκαετίες κάποιοι λίγοι χρησιμοποιούσαν αναβολικά στεροειδή και σήμερα κάνουν το ίδιο εκατομμύρια άνθρωποι το ίδιο θα γίνει και με την κοκαΐνη στο γυμναστήριο.
Οι οικονομικές δυνατότητες, το κοινωνικό status αλλά και η ανάγκη να ξεχωρίσουν κάποιοι, τους οδηγούν στην νέα τάση.

Όποιοι πιστεύουν ότι η πορνεία, τα ναρκωτικά, τα αναβολικά στεροειδή δεν έχουν εισβάλει και στο χώρο του fitness  δημιουργώντας  τους  GYM junkies, δεν γνωρίζουν την πραγματικότητα. Δεν είναι μια παρέκκλιση είναι μια νέα τάση που ενσωματώνεται στην κουλτούρα.

Οι GYM junkies  παίρνουν
τον εθισμό της άσκησης σε νέα ύψη.

Οι τροφές στο  Instagram μπορούν να κηρύττουν τη δίαιτα χωρίς ζάχαρη και την καθαρή διαβίωση, αλλά μια έρευνα από τη  Daily Telegraph μπορεί να αποκαλύψει μια επικίνδυνη νέα τάση όπου οι φανατικοί γυμναστικής το  γυρίζουν σε παράνομες ναρκωτικές ουσίες για να τους κάνουν να «αισθάνονται σαν Superman στο γυμναστήριο».

Οι εμπειρογνώμονες προειδοποιούν τη χρήση ορισμένων λεγόμενων φαρμάκων τα «party drugs» που γίνονται ολοένα και συχνότερα δημοφιλή σε γνωστά  σημεία γυμναστικής,  όπου ουσίες όπως η κοκαΐνη  χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν τη φυσική απόδοση. Και η ηρωίνη και η μορφίνη  επίσης χρησιμοποιούνται ως  οι δολοφόνοι για την μείωση του σωματικού πόνου  ή για «απόλυτη ευχαρίστηση».

Η κοκαΐνη αυξάνει την ψυχική διάθεση, διεγείρει τον καρδιακό ρυθμό και βελτιώνει την απόδοση και κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν σαν ο Σούπερμαν στο γυμναστήριο, δήλωσε ο συνεργάτης του Safework Laboratory, ο τοξικολόγος Andrew Leibie.

96b972587e0059144ad2eb50104d76a1

Η Daily Telegraph εξέτασε 13 γνωστά γυμναστήρια κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών εβδομάδων  ελέγχοντας τις  τουαλέτες τους  με τις ίδιες τεχνικές που χρησιμοποιεί η Αυστραλιανή Ομοσπονδιακή Αστυνομία. Έντεκα δείγματα, ή το 85%, δοκιμάστηκαν θετικά για ίχνη κοκαΐνης. Αυτό περιελάμβανε το Platinum facility –  εγκατάσταση του Fitness First Platinum στην CBD στην οδό  Bond St, η οποία είναι δημοφιλής μεταξύ των τύπων πόλης που έχουν εγγράφει εκεί. Το Kings Cross το γιγαντιαίο γυμναστήριο   βρέθηκε ε επίσης θετικό για την κοκαΐνη. Και οι δύο τοποθεσίες έδειξαν επίσης την παρουσία οπιούχων, όπως η ηρωίνη.

Fitness First Platinum

0e68642ff83e64fe9fa954d212512348

Η έρευνα της Daily Telegraph αποκάλυψε το Virgin Active στο εμπορικό κέντρο Pitt St’s MidCity – το οποίο αποκαλείται “γυμναστήριο παγκόσμιας κλάσης” – που εξετάστηκε για ίχνη κοκαΐνης όπου οι  λεκάνες και τα καθίσματα τουαλέτας στις αίθουσες αλλαγής ανδρών και κυριών χρησιμοποιήθηκαν για χρήση .

Το City Gym του Darlinghurst, μια “παιδική χαρά” για διασημότητες όπως η Mel B και ο σχεδιαστής Alex Perry, αποκάλυψαν την παρουσία κοκαΐνης στις γυναικείες τουαλέτες.

City Gym

653a63bc9fd0a42d22c79ede8e63b281

Το δημοφιλές γυμναστήριο  πρόσφατα εγκατέστησε κάδους διάθεσης βελόνων στα αποδυτήρια του, για να καλύψει τα μέλη που εγχέουν φάρμακα που περιέχουν ινσουλίνη και μυς, όπως τα στεροειδή, προτού προπονηθούν !

Βρισκόμαστε σε μια περιοχή, το Darlinghurst και το East Sydney, όπου η κοινωνική χρήση φαρμάκων  -ναρκωτικών  κυριαρχεί, εξ ου και η απόφαση της κυβέρνησης να υποστηρίξει ένα Κέντρο Ελεγχόμενης έκχυσης  Φαρμάκου, δήλωσε ο γενικός διευθυντής John Reidy.

Δεν εγκρίνουμε την παράνομη συμπεριφορά, αλλά πρέπει να εργαστούμε για να δημιουργήσουμε μια ασφαλή εγκατάσταση – σε απάντηση σε περιφερειακούς κινδύνους έχουμε ένα δοχείο αιχμηρών αντικειμένων στα αποδυτήρια για άτομα που χρησιμοποιούν σύριγγες, για οποιονδήποτε λόγο.

Darlinghurst’s City Gym ο manager John Reidy

6d5c610587c464663a37b49b21503e6d

Στα γυμναστήρια Anytime Fitness στο Bondi Junction και στο Kings Cross έδειξαν ίχνη κοκαΐνης στους θαλάμους μπάνιου unisex.

Οι δοκιμές αποκάλυψαν επίσης την παρουσία κοκαΐνης στην τουαλέτα ανδρών με ειδικές ανάγκες στo Surry Hill’s Fitness, η οποία προσφέρει επίσης 24ωρη πρόσβαση. Το 24ωρο γυμναστήριο Broadway στο Ultimo είχε ίχνη κοκαΐνης και κάνναβης στις γυναικείες τουαλέτες. Δεν υπάρχει καμία  αναφορά ότι οι ιδιοκτήτες γυμναστικής ή οι διαχειριστές είχαν  οποιαδήποτε γνώση ή συμμετοχή στη χρήση φαρμάκων – ναρκωτικών.

Broadway Gym

0a94157dadc733a9d17eeb349bb78886

Οι ειδικοί λένε ότι η κοκαΐνη μπορεί να βελτιώσει τη φυσική απόδοση και να ενισχύσει την εμπιστοσύνη μεταξύ των επισκεπτών της γυμναστικής, αλλά μερικοί παίρνουν οπιούχα για «απόλυτη ευχαρίστηση».[quote]Tα γυμναστήρια είναι σαν παμπ αυτές τις μέρες, είναι μέρη όπου οι άνθρωποι πάνε να κοινωνικοποιηθούν και να πάρουν[/quote]

“Οι άνθρωποι πηγαίνουν στα γυμναστήρια για να δουλέψουν σε υψηλό επίπεδο για να βελτιώσουν την απόδοση και επειδή είναι ευχάριστο”, δήλωσε ο πρόεδρος της Αυστραλιανής Οργάνωσης για τα Ναρκωτικά, Alex Wodak. Πιστεύουν ότι μπορούν να ασκηθούν πιο έντονα με την κοκαΐνη και να επιτύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Μερικοί άνθρωποι αγαπούν να παίρνουν τα οπιούχα όπως η μορφίνη επειδή είναι ένας “δολοφόνος “για τον πόνο όταν έχουν τραυματίσει ένα μυ  ή για την απόλυτη ευχαρίστηση του, όπως πολλοί άνθρωποι τους  αρέσουν να πίνουν αλκοολούχα ποτά.

Ο Δρ Leibie πρόσθεσε: “ Tα γυμναστήρια είναι σαν παμπ αυτές τις μέρες, είναι μέρη  όπου οι άνθρωποι πάνε να κοινωνικοποιηθούν και να πάρουν . Ορισμένοι χρήστες του γυμναστηρίου μπορεί να το παίρνουν για να αισθάνονται σίγουροι κατά την άσκηση ή μετά την άσκηση πριν βγουν. “Πόσο παίρνουν εξαρτάται από το πόσο τακτικά κάνουν κατάχρηση ουσιών, αλλά η κοκαΐνη είναι φάρμακο καρδιακής προσβολής που προκαλεί επιπλέον  πίεση στην καρδιά από την άσκηση και  αυξάνει περαιτέρω τον κίνδυνο. “Είναι μια επικίνδυνη τάση.”

Πέρυσι, η ομάδα  καταπολέμησης των φαρμάκων NSW προειδοποίησε ότι οι αλτήρες και οι διάδρομοι είχαν αντικατασταθεί ως  τα νέα  strip clubs και bars που έλεγχαν οι συμμορίες στο Σίδνεϊ η άνοδος των 24ωρων κέντρων υγείας και των κέντρων περιποίησης σημαίνει ότι τα γυμναστήρια χρησιμοποιούνται τώρα συνήθως από εγκληματικές συμμορίες. Πολλοί παράνομοι από  τη Μέση Ανατολή έχουν χρησιμοποιήσει τα γυμναστήρια ως το δικό τους hangout.

Οι επιβαρύνσεις που σχετίζονται με τα φάρμακα – ναρκωτικά στους υποτιθέμενους ναούς φυσικής κατάστασης γίνονται ολοένα και συχνότερες.

Ο προσωπικός προπονητής Lee Clark, 43 ετών, ο οποίος εργάστηκε στο γυμναστήριο Fitness First Bondi Platinum, καταδικάστηκε πέρυσι σε πέντε χρόνια φυλάκισης για την πώληση κοκαΐνης, χάπια έκστασης και πώληση στεροειδών σε πελάτες.

ee69f3055f12db3740c23340c7cdf701

 Lee Clark της Fitness First Bondi Platinum φυλακίστηκε για πέντε χρόνια για την προμήθεια παράνομων ναρκωτικών.

Σε μια επιχείρηση των αρχών έξω από το διαμέρισμά του Randwick και  σε ένα γκαράζ βρέθηκε  κοκαΐνη με άλλες ουσίες, MDMA σε κάψουλες,  μηχανισμός ζύγισης και  εξοπλισμός για τοποθέτηση της κοκαΐνης σε πλαστικές σακούλες αλλά και για τη διανομή και τη συσκευασία των στεροειδών σε φιαλίδια.

Τον περασμένο μήνα, ο προπονητής στο  Anytime Fitness, ο James Blatch υποστήριξε  ότι δεν είναι ένοχος μετά την πρόσληψη μιας νέας νομικής ομάδας, για την εμπορική προμήθεια τοξικών φαρμάκων για το bodybuilding στο District Court αν και αστυνομία φέρεται να βρήκε 1,1 κιλά του φαρμάκου γαλουμυρολακτόνης GBL για το Bodybuilding στην κουζίνα του σπιτιού του . Ένα λίτρο GBL θα μπορούσε να φτάσει οπουδήποτε μεταξύ $ 2000 και $ 4000. Αργότερα παραδέχτηκε ότι έστειλε στους πελάτες  ουσίες για να φτάσει τα 180 δολάρια ένα φιαλίδιο ενώ δούλευε στο γυμναστήριο στο Kings Cross. Ο ίδιος  διατηρεί τους ισχυρισμούς της ενοχής για τις μικρότερες κατηγορίες για την παροχή τεστοστερόνης, boldenone και στεροειδών σε έναν μυστικό αστυνομικό.

James Blatch

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”ZJK-v85suiQ”]

Επίσης η Fitness First και η Virgin Active δεσμεύθηκαν να διερευνήσουν και να απομονώσουν τα φάρμακα  στα υποκαταστήματά τους με την προηγούμενη προειδοποίηση εάν βρεθεί κάποιος με παράνομες ουσίες να ακυρώσουν την ιδιότητα του μέλους.

f332f1f8f7c221569fe8b2b6df132e3f

Η Virgin Active εξέδωσε δήλωση: “Οι κανόνες των συλλόγων μας αναφέρουν σαφώς ότι το αλκοόλ και τα ναρκωτικά – φάρμακα δεν πρέπει να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις … Θα διερευνήσουμε περαιτέρω αυτό το θέμα “. Τα γυμναστήρια  Broadway Gym and Fitness Playground αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα