Αρχική » ΜΕΞΙΚΟ και ΚΙΝΑ έχουν επηρεάσει την εξάπλωση των στεροειδών!

ΜΕΞΙΚΟ και ΚΙΝΑ έχουν επηρεάσει την εξάπλωση των στεροειδών!

by admin

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Τα online bodybuilding φόρουμ και φόρουμ για στεροειδή έγιναν πιο δημοφιλή στην αρχή της νέας χιλιετίας. Αυτά τα φόρουμ έγιναν οι έμποροι στεροειδών  στις ΗΠΑ και σε άλλα μέρη του κόσμου που τα χρησιμοποιούσαν για να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Η πώληση μέσω του Διαδικτύου έγινε δελεαστική για τους αντιπροσώπους που είχαν συνηθίσει να πωλούν σε γυμναστήρια ή που ήταν τοπικοί πωλητές. Η απευθείας σύνδεση στην επιχείρηση  των στεροειδών έγινε ελκυστική για τους εμπόρους για διάφορους λόγους.

Επαφή με έναν έμπορο 
Οι έμποροι  πωλούσαν  τα στεροειδή στο δρόμο,  το Διαδίκτυο  έδειξε το  νέο δρόμο και  έκανε  τους εμπόρους από άλλα μέρη του κόσμου να φτάσουν εύκολα σε  μεγαλύτερη πελατειακή βάση για αναβολικά στεροειδή  όπως  στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Διαδίκτυο επίσης επέτρεψε στους ανθρώπους που δεν είχαν πρόσβαση στους τοπικούς αντιπροσώπους, τώρα  να αγοράζουν στεροειδή, όταν κυρίως τα στεροειδή πωλούνταν σε γυμναστήρια.
Δεν ήταν πάντα εύκολο να έρθετε σε επαφή με έναν έμπορο εάν δεν ανήκετε ήδη στην ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιούσαν στεροειδή. Το Διαδίκτυο άλλαξε όλα αυτά και ο καθένας με έναν υπολογιστή και μια σύνδεση με το Διαδίκτυο ήταν σε θέση να στείλει χρήματα σε έναν διανομέα στεροειδών στο διαδίκτυο και να πάρει τα στεροειδή που παραδίδονται απευθείας στη ταχυδρομική τους διεύθυνσή .

Η παραγγελία στεροειδών μέσω του Διαδικτύου έχει δώσει στους Αμερικανούς bodybuilders καλύτερη πρόσβαση στα ευρωπαϊκά στεροειδή, τα οποία ήταν πιο δύσκολα να αποκτηθούν στο παρελθόν. Η τιμή των ευρωπαϊκών στεροειδών μειώθηκε δραματικά. Η πλειοψηφία των διαθέσιμων ευρωπαϊκών στεροειδών ήταν φαρμακευτικής ποιότητας, ενώ τα στεροειδή που προέρχονται από το Μεξικό ήταν συνήθως κτηνιατρικά. Για το λόγο αυτό, οι Ευρωπαίοι έγιναν η πρώτη επιλογή.

Οι κύκλοι της δεκαετίας του ’90

Οι κύκλοι στεροειδών ήταν πολύ βασικοί κατά τη δεκαετία του 1990 και τις αρχές του 2000. Τα συνηθέστερα χρησιμοποιούμενα στεροειδή ήταν η τεστοστερόνη, η νανδρολόνη, το dianabol, η boldenone και το winstrol. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ορμόνες του θυρεοειδούς και η κλενβουτερόλη μπορούσαν να βρεθούν για λίγα χρήματα και ήταν εύκολο να αγοραστεί ινσουλίνη στα φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή. Εξαιτίας αυτού, αυτά τα φάρμακα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως από τους bodybuilders κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η αύξηση των φόρουμ για bodybuilding έδωσε στους Αμερικανούς ευκολότερη πρόσβαση στα ευρωπαϊκά στεροειδή. Ωστόσο, αυτό όχι μόνο επέτρεψε στους Αμερικανούς πρόσβαση σε υψηλότερης ποιότητας στεροειδή από τα διαθέσιμα εκείνη την εποχή μεξικανικά στεροειδή, αλλά και πρόσβαση σε στεροειδή που δεν ήταν διαθέσιμα στο Μεξικό. Τα ναρκωτικά όπως το Masteron, η Trenbolone και το ενέσιμο Winstrol έγιναν γρήγορα η βάση των περισσότερων κύκλων στεροειδών.

Όταν το Μεξικό φορτώθηκε ξανά …

Οι μεξικανοί κατασκευαστές στεροειδών γνώριζαν ότι έπρεπε να κάνουν κάποιες αλλαγές για να ανταγωνιστούν τα στεροειδή που προήλθαν από την Ευρώπη. Τα ποιοτικά κτηνιατρικά, Denkall και αρκετές άλλες εταιρείες στο Μεξικό άρχισαν να προσφέρουν τα ίδια στεροειδή που προέρχονταν από την Ευρώπη αλλά σε φθηνότερες τιμές. Αυτή η κίνηση έκανε το Μεξικό τον ηγέτη της αγοράς και πάλι για την εισαγωγή στεροειδών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

20150105_091942

Η εισαγωγή του Μεξικού και των ΗΠΑ σταμάτησε το 2005, αφού σχεδόν όλα τα μεξικάνικα εργαστήρια παραγωγής στεροειδών έκλεισαν από την DEA. (Drug Enforcement Administration) Προηγουμένως, τα μεξικανικά στεροειδή εκτιμήθηκαν ότι αντιπροσωπεύουν το 80% όλων των στεροειδών που πωλούνται στις ΗΠΑ. Αυτή η κίνηση από την αμερικανική κυβέρνηση άλλαξε για πάντα τη βιομηχανία στεροειδών.

Κάποτε, το Μεξικό ήταν ο μεγαλύτερος προμηθευτής στεροειδών στις ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, η Κίνα ήταν ο μεγαλύτερος προμηθευτής στεροειδών πρώτων υλών παγκοσμίως. Τα μεξικανικά εργαστήρια, τα οποία έκλεισαν το 2005  από τη DEA, έλαβαν το μεγαλύτερο μέρος των πρώτων υλών τους από κινέζους κατασκευαστές. Κατά κάποιο τρόπο, η DEA είχε απλώς απομακρύνει τον μεσάζοντα από την επιχείρηση στεροειδών. Δεν ήρθε πολύς καιρός πριν να κινηθούν οι άλλοι για να γεμίσουν αυτό το κενό.

Τα αναβολικά στεροειδή δεν ρυθμίζονται με τον ίδιο τρόπο στο Μεξικό όπως στις ΗΠΑ. Το όλο θέμα δεν είναι τόσο χαλαρό όπως ήταν κάποτε, αλλά μπορείτε να αγοράσετε στεροειδή σε μεξικάνικα φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή, αν γνωρίζετε το σωστό φαρμακείο. Λόγω αυτής της χαλαρής κατάστασης στο Μεξικό, οι Κινέζοι παραγωγοί αγαθών δεν φοβήθηκαν ποτέ οποιαδήποτε νομική ενέργεια για την προμήθεια πρώτων υλών σε κατασκευαστές στεροειδών του Μεξικού. Όταν το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής στεροειδών στο Μεξικό έπαυσε να υφίσταται, αυτό είχε σοβαρές οικονομικές συνέπειες για τους κινέζους παραγωγούς  σε βασικά προϊόντα.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα