Αρχική » Πόσους προπονητές έχει ο πρωταθλητής Αλιμπάκης;

Πόσους προπονητές έχει ο πρωταθλητής Αλιμπάκης;

by admin

Εδώ υπάρχει σύγχυση ποιος είναι ο επίσημος προπονητής του bodybuilder Αλιμπάκη, διοτι οι fans δεν το κατανοούν ..συγκεκριμένα έχουμε δυο περιπτώσεις άντρων που δηλώνουν ξεκάθαρα προπονητές του.

Α. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

7 Νοεμβρίου στις 9:30 π.μ. ·

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ, σε αυτο το ανθρωπο( Thanos Alibakis) που αξια κατελαβε για 2η συνεχομενη φορα μεσα σε 1 χρονο το Παννεληνιο της IFBB ….!!!Μονο ευτυχισμενος μπορεις να νιωθεις σαν προπονητης οταν οι αθλητες σου σε κανουν περηφανο ΟΧΙ ΜΟΝΟ με τις θεσεις που κατακτουν αλλα και με την συμπεριφορα και το ηθος τους ….!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ….!!!!

Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΟΥ

Οικονομακης Δημητρης


Β. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

…Και εγώ με την σειρά μου, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον αθλητή μου, «παιδί» μου,και πάνω απ’ολα φίλο μου, ΘΑΝΟ ΑΛΗΜΠΑΚΗ. Είναι τιμή μου που με επέλεξε και με εμπιστεύτηκε να τον προπονώ. Ένα παιδί γεμάτο ήθος, που ξέρει να σέβεται και να εκτιμά, κάτι που σπανίζει στην εποχή μας.

Μετά τιμής,

ΝΕΤΕΛΤΣΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ.

Υ.γ.: Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο μου ΣΤΡΑΤΟ ΜΩΡΑΛΗ που ήταν ο συνδετικός κρίκος της γνωριμίας μας!!

Ο Αλιμπάκης όπως γνωρίζουμε ήταν ένας έτοιμος bodybuilder από την εποχή που εμαφανιστηκε στα video που δημιούργησε ο  σπόνσορας Δημήτρης Παπαντώνης ..τώρα έχουμε δυο ανακοινώσεις , μια εξήγηση είναι ότι ο προπονητής της Αθήνας πρέπει να συνεργάζεται με τον προπονητή της Θεσσαλονίκης .. αν και ο αθλητής είχε δηλώσει κάτι για τον κύριο Περικλή εσείς τι λέτε ;

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα