Αρχική » Νέοι αγώνες και νέο Diamond Cup το 2018 στην Ελλάδα!

Νέοι αγώνες και νέο Diamond Cup το 2018 στην Ελλάδα!

by admin

Πραγματικά κυριαρχεί ο ενθουσιασμός  παντού αγώνες, το Ημερολόγιο  των Γεγονότων της IFBB  για το 2018 έχει δημοσιευθεί. Και  η Ελλάδα έχει σημείο αναφοράς εδώ,  στις 23 -25 Νοεμβρίου του 2018 με το Diamond Cup, παρά τα κοινωνικά επιδόματα την ανεργία κ.α θα έχουμε αγώνες. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  της IFBB και το Συνέδριο του 2018 θα πραγματοποιηθούν στην Santa Susanna, Ισπανία, στις 2-7 Μαΐου. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών της  IFBB και το Ετήσιο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Benidorm, στην Ισπανία, 9-11 Νοεμβρίου.

Επίσης τα  Arnold Classic θα είναι στις εξής ημερομηνίες:  Arnold Classic Brasil στις 20-22 Απριλίου στο Sau Paulo της Βραζιλίας. Από τις 18 έως τις 20 Μαΐου, Arnold Classic Africa θα λάβει χώρα στη Νότια Αφρική, ενώ το τελικό και μεγαλύτερο event, Arnold Classic Europe θα λάβει χώρα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας στις 21-23 Σεπτεμβρίου.

(To Arnold Classic USA ελέγχεται από τους αμερικανούς διοργανωτές )

ΕΔΩ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 

2018 IFBB CALENDAR OF EVENTS

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα