Αρχική » Γιατί Γιάννη Μάγκο; Κρίμα για αυτό το ποδαράτο ΝΤΟΥΚΙ

Γιατί Γιάννη Μάγκο; Κρίμα για αυτό το ποδαράτο ΝΤΟΥΚΙ

by admin

Θυμάμαι το Μάγκο το 2011 στη Θεσσαλονίκη Πραγματικά Βουνίσιος, δεν ήταν καλά κομμένος αλλά ήταν ένας εντυπωσιακός ψηλός άντρας  με αρκουδίσια  μάζα στα πόδια, εκεί όπου είχε να αντιμετωπίσει τον Stefan Havlik, τον βούλγαρο πρωταθλητή Ευρώπης Hristomir Hristov.

17

Ο ψηλός είναι δύσκολο να έχει γεμάτα και κομμένα πόδια, αυτή η κατηγορία που έχει ως σημείο αναφοράς τον Μπουρνάζο και τον Γιάννη Γκίνη δεν έχει καμία σχέση με το πιθηκησίο style,  μεγάλος άνω κορμός και γραμμωμένα μικρά πόδια.

Είναι η κατηγορία που προκαλεί σεβασμό στους άντρες , οι παλιοί νταβάτζηδες της προπόνησης αντιλαμβάνονται τι εννoώ .. εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με  νεόκοπους μορφονιούς στο Instagram που βάζουν το μηρό μπροστά στο φακό για να φαίνεται μεγαλύτερος ή προπονητές καψουράκια που προπονούν όμορφες δεσποινίδες.

Γιατί Γιάννη Μάγκο;

Ο Μάγκος είχε τις προϋποθέσεις και εγκαταλείπει! τώρα που όπως φαίνεται θα γίνει επαγγελματίας και η κουτσή Μαρία. Ναι,  πανευρωπαϊκά μετά την κρίση αμερικανών και ευρωπαίων κόσμος και ντουνιάς θα έχει κάρτες.

43

Κωστογλάκης , Μπουρνάζος , Μεντής , Καραμανλάκης , Τσούνος, … Μάγκος,  Ήταν ποδαράδες! Είπαμε οι ψηλοί φτιάχνουν δύσκολα πόδια αλλά όταν τα γεμίσουν είναι εντυπωσιακοί .
Ο Μάγκος πέρυσι ποντάρισε στην γράμμωση αλλά σε πολλούς διαγωνισμούς  στο εξωτερικό εάν ήταν λιγότερο γραμμωμένος με λίγο πιο γεμάτα πόδια θα ήταν πρώτος . Στον αγώνα που έγινε στην Αθηνά δεν βγήκε η δουλειά του..
Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να σε ευνοούν και οι συνθήκες και το σκεπτικό της διοργάνωσης.

Αλλά γιατί Γιάννη Μάγκο;

48

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα