Αρχική » Σουηδία εάν είσαι Μπιλντέρι σου λένε έλα να κατουρήσεις !

Σουηδία εάν είσαι Μπιλντέρι σου λένε έλα να κατουρήσεις !

by admin

Λοιπόν τα πράγματα στη Σουηδία είναι λίγο μπερδεμένα, διότι αν είσαι μεγαλόσωμο παλικάρι η αστυνομία μπορεί να σε σταματήσει για να σε πάει να ουρήσεις, για να δουν εάν χρησιμοποιείς αναβολικά στεροειδή! Είναι κατά περίπτωση, και που θα σε πετύχουν, όπως αναφέρουν οι σουηδοί!  Ο Γνωστός γιατρός “Dr Tony Huge” έσκασε από το κακό του και πήγε στην Σουηδία για να δει τι γίνεται και τι σκέφτονται οι άνθρωποι για τα αναβολικά στεροειδή που αυτός τόσο αγαπά.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”uGPtJp-Ofuk”]

Τι απαγορεύσεις και κυνήγι μαγισσών είναι αυτό; ο “Dr Tony Huge” μίλησε με παλληκάρια στην περιοχή και θυμήθηκε την περίπτωση του επαγγελματία bodybuilder Toney Freeman που τον μπουζουριάσανε οι αρχές διότι ενώ έκανε επίσκεψη στην Σουηδία στο κατάστημα συμπληρωμάτων διατροφής Sundsvall   κίνησε τις υποψίες διότι ήταν πολύ μεγαλόσωμο Ντούκι ! Ο Toney Freeman δεν έκρυψε τότε, ότι πήρε τεστοστερόνη και αυξητική ορμόνη.

Toney-Freeman-arrested

Οι fans εκνευρίζονται και δηλώνουν ακόμη συμβαίνουν αυτά;  και τονίζουν:

Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο τα λευκά αρσενικά στη Σουηδία ακολουθούν τη φεμινιστική ατζέντα στη Σουηδία.Πάρτε τεστοστερόνη και να απαλλαγείτε από ψεύτικους ηγέτες σας που θέλουν να είστε νεκροί ή αδύναμοι!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα