Αρχική » Αγιαννοπούλου ευγνωμονεί το νέο της προπονητή

Αγιαννοπούλου ευγνωμονεί το νέο της προπονητή

by admin

H Βασιλική Αγιαννοπούλου είχε προπονητή τον Πατέρα Βασάλο, τώρα έχει τον Κ. Κούτρα από την Κύπρο η ίδια δηλώνει : Κάποια στιγμή την άνοιξη οταν η ζωη μου ηταν ένα απόλυτο χάος γνωριζω τη γυναίκα σου κ λιγομετα εσενα μέσω fb. 
Απο την πρώτη στιγμή που μιλησαμε για όσα εκεινη την περίοδο ζούσα είχες ένα τροπο να με κανεις να πιστευω σε μια δυναμη που εκεινη φυσικά την περίοδο είχα θαμμένη μεσα μου…. λιγο καιρο μετα με ρωτησες αν στους επομενους αγώνες θελω να παμε μαζι κ να με αναλάβεις !! Η χαρα μου μεγαλη τοτε ειπα αμεσως ναι κ δεν το μετάνιωσα μιας κ η απόφαση μου με δικαίωσε !!!
Οχι πολυ μετα σε γνωριζω στην Κύπρο κ με βάζεις αμεσως σπίτι σου στην ομάδα σου κ την οικογένεια σου νιωθω αμεσως πως ανήκω καπου !!!!
Ομοφο συναίσθημα !!! Όλοι σας με αγκαλιάστε σαν να μουν καιρο μαζι σας !
Τι λογια να πω δεν ξέρω κ ποσα ευχαριστω !!
Με εκανες μια αλλη ! Η πρόκληση τεραστια την αποδέχτηκα δούλεψα σκληρά κ δικαιωθήκαμε !!!!!!!!
Να σε εχει ο θεός καλα στα 40 μου χρονια δεν είχα φανταστεί πως μπορω να με δω τοσο όμορφη κ δυνατη !!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστω ακομα κ για τα κλάματα με εκανες να βάλω κ μια κ δυο φορές !!! Σε ευχαριστω που δεν μου χαιδεψες ποτε τα αυτιά κ μου έλεγες παντα την αλήθεια !!
Αυτο το δεν θα παμε στους αγώνες δεν θα το ξεχάσω πο τε
Ισως αυτη η φταση με κάνανε πιο δυνατη !!!
3 μετάλλια 4 κύπελα 2 αγώνες χαλάλι η πεινα η δίψα η στεριση τα νεύρα η εξάντληση χαλάλι ολα !!!!
I m grateful coach

88

Καλημέρα μας λοιπόν !!! Μια καινούργια έβδοαμδα εχει ξεκινήσει ομως εγω ειμαι ακομα στη χθεσινή βραδια κ οχι άδικα μιας κ ηταν μια μαγική στιγμή για μενα !!!
Συναισθήματα πολλα αν αρχίσω να γράφω δεν θα τελειώσω ουτε αύριο !!
Ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία masters και μια 4η θέση στην κατηγορία bodyfigness open (δυστιχως ) 
Χθες βράδυ δεν πηρα τις θέσεις κ που άξιζα κ που περίμενα ! Δεν θα γκρινιάξω ομως σεβομαι τους κριτές κ ας μη συμφωνώ με την άοφαση τους καθόλου ! 
Για μενα το χρυσο μετάλλιο ηρθε απο τον κόσμο που ηταν στο γήπεδο κ είδε τον αγώνα τους αγώνες μου !!!!!!! Και εκανε τα σχόλια του κ ηταν ολα συγκινητικά !!!!
Για μενα χρυσο μετάλλιο ηταν τα λογια του προπονητή μου Constantinos Koutras κ το χαμόγελο χαράς στο πρόσωπο του !! Χρυσο μετάλλιο ηταν τα λογια του Tasos Koligionis και η τεραστια αγκαλια που με πήρε μα πιο πολυ τα ματια του που με τα λογια που μου ειπε σαν να βούρκωσαν λιγο !!! Χρυσο μετάλλιο ειναι η αγαπη κ η στήριξη του Γιώργου του Μπουζιανα που με εκανε να νιώσω ξανα πως ειναι να σε αγαπούν να νοιάζονται για σένα κ να σε φροντίζουν !!!!!!!!!!!
Τα λογια όλων τον συναθλητών μου ακομα και με αυτούς που εχω παιξει αντίπαλος ηταν μαγικά κ αυτα ειναι πραγματικά μεγάλο Χρυσο μετάλλιο !! Χθες βράδυ στη σκηνή ανέβηκε μια καινούργια Βασιλική μια αλλη μια Βασιλική στην καλύτερη εκδοχή της απο ολες τις απόψεις μια Βασιλική που κάποιους μήνες πριν δεν είχα φανταστεί !!!
Μπορει το μετάλλιο στο λαιμό μου να ειναι ακριβός ιδιο χρώμα με το κορμι μου αλλα για μενα ειναι χρυσο !!!!!!!!!
Κλείνω γιατι με βλεπω να γράφω βιβλίο με κάποια ευχαριστω απο καρδιάς !!! Κούτρα Κωνσταντινε ειμαιστε η καλύτερη ομάδα Respect to U
Σταύρος Χούντας ειμαι ευγνώμων σε ετχαριστω που ήρθες να με δεις !!!!! Εισαι Θεός !
Ένα τεράστιο ευχαριστω την Κρυολαν κ τη Fouli Louziotou για την αγαπη τη χορηγία των προϊόντων κ τα δυο συγκλονίστηκα make up απο τους George Keramidas και Margarita Birda σας αγαπω ολους ευχαριστω απο καρδιάς !!!
Στους χορηγούς μου Stay Lean κ Olympian Fitness in London .
Στο Γιώργο κ Βασίλη Μπουζιανα για την απίστευτη μεταγραφή μου Γιάννης Σταμούλης ένα μεγάλο ετχαριστω κ σε σένα για την βοήθεια ξερεις εσυ !!!!
Ntinaki Louka σ αγαπω σε ετχαριστω που ησουν εκει !!!
Eleni Zavitsanou τι να πω για τη μαγιουδαρα που μου εκανες ;;;;;;;
Έργο τέχνης σε ετχαριστω για ολα ξερεις εσυ !!!!!!!!!!!!!!
Και πάνω απο ολα Θεε μου σε ευχαριστω που μου έδινες δυναμη οταν ειπα τελος τα παρατάω αυτο ηταν !!!!!!!!!!!!!!Σε ετχαριστω που με κράτησες δυνατη για να ζήσω τοσο μάγικες στιγμές !!!!!!!!!!!
Ειμαι ευγνώμων !!!!
Vassoula is back and she will stay ????????????????????❤️????????????????????????

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα