Αρχική » Μποντιμπιλντεράδες σπόνσορες στη φτωχή πιάτσα

Μποντιμπιλντεράδες σπόνσορες στη φτωχή πιάτσα

by admin

Τιμήθηκαν χθες οι σπόνσορες και κάποιοι που βοήθησαν στο μυϊκό event. Τα χώνουν οικονομικά κάποιοι από  αυτούς. Στόχος ; οι υποψήφιοι καταναλωτές, λογικό, ένα παραδοσιακό marketing που προσπαθεί σε μια διαφορετική και φτωχότερη αγορά, από ότι υπήρχε πριν κάποια χρόνια.
Νέοι και παλιοί έγιναν ένα χαρμάνι στη μυϊκή γιορτή, τώρα δεν πουλούν  τα όργανα γυμναστικής,  που έφερναν τα έσοδα και τα γούστα, τα φραγκάκια πρέπει να βγουν από τις πρωτεΐνες και τις βιταμίνες.

Ο Τζίρος είναι πεσμένος σαν την πατημένη ντομάτα στο δρόμο, αλλά χρειάζεται προσπάθεια για να γεμίσει η τσέπη. Το ζήτημα είναι να μην μείνουν μόνο οι χαρούμενες selfie και τα εγκωμιαστικά σχόλια στο Facebook.
Πολύς κόσμος – ενδυνάμει πελάτες χαμογελούν, αλλά δεν βάζουν το χέρι στη τσέπη διότι φοβούνται το θηρίο που είναι μέσα να μην τους δαγκώσει!
Τα χώνουν  οι σπόνσορες, στους διαγωνισμούς,  παλιοί, νέοι και νεότεροι που μπήκαν ζεστά στο μυϊκό κουρμπέτι το θέμα είναι πόσo θα αντέξει η τσέπη.

Η άλλη πλευρά

Υπάρχει και οι άλλη  πλευρά, κόσμος και ντουνιάς, νέοι πωλητές αλλά και φιλόδοξοι μυϊκοί άντρες και γυναίκες που σήκωσαν δικό τους μπαϊράκι, και πουλούν τα πάντα πρωτεΐνες της κυρά Μαρίκας, ντόπες του Μήτσου σε μορφή αντιγραφής. Ακούγεται χιουμοριστικό αλλά ζούμε την περίοδο του μιμητισμού. Με λίγα κεφάλαια και πολύ παπατζιλίκι μπορεί κάποιος να περιφέρεται γύρω- γύρω και χωρίς δυσβάσταχτα έξοδα να αποκομίσει φραγκάκια.[quote]Το ζητούμενο είναι να περιφέρεσαι και να ανακατεύεσαι μιλώντας σε κόσμο, δεν έχει σημασία τις θα λες, ας είναι και μπαρούφες ..λέγε λέγε κάτι θα μείνει![/quote]
Το φαινόμενο ξεκίνησε από Τάς Ευρώπας .. και ήρθε στην ηλιόλουστη χώρα με μορφή χιονοστιβάδας, αναγκάζοντας πολλοί κόσμο να ανασκουμπωθεί να αλλάξει ρούχα και να βγει στην πιάτσα και να αρχίσει τον παπά (συντονισμένη προπαγάνδα ) πάρτε από εμάς έχουμε καλές πρωτεΐνες , πάρτε από εμάς έχουμε καλά αναβολικά (δεν το λένε δημόσια, χαλάει το image)
Στο φινάλε κάποιοι που πάνε με το σταυρό στο χέρι θα μείνουν φτωχοί και με τα εγκωμιαστικά σχόλια στο κινητό τηλέφωνο.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα