Αρχική » Αφήστε το bodybuilder Μουσουνίδη να ξεκουραστεί!

Αφήστε το bodybuilder Μουσουνίδη να ξεκουραστεί!

by admin

Φίλοι, κουμπάροι, γνωστοί, αφήστε το Λαϊκό παιδί να ξεκουραστεί! Ο Μουσουνίδης κατέχει ένα προσωπικό Ρεκόρ για το 2017 είναι ο μοναδικός Έλληνας bodybuilder που δεν άφησε αγώνα για αγώνα σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν ξεκουράστηκε, ήταν στην πρίζα.  Ωραία τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή οι τύποι που του χτυπούν φιλικά τη πλάτη και διατηρούν σελίδες στο ιντερνέτ.

Άραγε με ποιο αντίτιμο; η εμπειρία έχει ολοκληρωθεί, αποκόμισε συμπεράσματα για το ελληνικό και πανευρωπαϊκό μυϊκό γίγνεσθαι. Όμως αυτό το λαϊκό παιδί δεν είναι μια ατραξιόν, έχει σώμα με σάρκα και αίμα, με συνδεσμικό και ορμονικό σύστημα.
Ο bodybuilder διακρίνεται από την μοναχική ζωή, κλείνεται στον εαυτό του για να βελτιωθεί, τα φώτα της όποιας δημοσιότητας είναι ένα παροδικό κλικάρισμα στο φακό.

O Moυσουνίδης έχει τα σωματικά προσόντα, δημιουργεί μόνος το μύθο του, δεν χρειάζεται ινστρούχτορες αν και είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να αντέξει τα επιφανειακά γλειψίματα στο μέλλον.
Οι παλιότεροι που έχουν μαστιγωθεί από την προπόνηση κατανοούν, άντρες που απεχθάνονταν το εφέ, αλλά ζούσαν για την προπόνηση. Πολλοί γκάζωσαν και σακατεύτηκαν χωρίς σύνταξη! άλλοι τα παράτησαν διότι ήταν τα θύματα της κουλτούρας.
Ο μουσουνίδης πρέπει  τώρα να ξεκουραστεί ! ακόμη και τα χωράφια κάνουν αγρανάπαυση.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα