Αρχική » Δεν θα προπονήσει το μυϊκό φονιά Hadi Choopan

Δεν θα προπονήσει το μυϊκό φονιά Hadi Choopan

by admin

Ο Στόχος είναι η γενική πελατεία. Όλοι αυτοί που νομίζουν ότι δεν τους κοροϊδεύεις!  Συμπεριλαμβάνονται φιλόδοξοι και φιλόδοξες που αναρωτιούνται τι στο καλό κάνουν λάθος ενώ εδώ και καιρό χρησιμοποιούν αρκετή ντόπα; αλλά και απλοί πολίτες που αναζητούν έναν καθοδηγητή που θα έχει όνομα  στη πιάτσα για τους φτιάξει σώμα.

Ο Hadi Choopan είναι έτοιμος, τόσο έτοιμος που πάει να σκάσει! Πριν από εβδομάδες είχε ανακοινωθεί η συνεργασία του με τον Hany Rambod έναν προπονητή που είχε συνεργαστεί με γνωστούς bodybuilders αλλά και τον προσφάτως  χειρουργημένο πρωταθλητή Phil Heath.

Ο Hany Rambod

hany-rambod-vital-stats-500x286

Σε αυτή την είδηση είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο όπου η απορία ήταν εμφανής εδώ Hany Rambod νέα συνεργασία με το μυϊκό φονιά Hadi Choopan

Τώρα ο Hany Rambod δηλώνει ότι δεν έχει χρόνο να τον προπονήσει! Αλλά δεν αναφέρει τους ουσιαστικούς λόγους , γιατί τα τσούγκρισαν τα αβγά.  Εδώ έχουμε μια υψηλού επιπέδου αποτυχημένη συνεργασία με διαφορετικές προεκτάσεις, αλλά και στις πιο μικρές γειτονιές τα συμφέροντα ακολουθούν την γνώριμη οδό.

Έλα να σε προπονήσω! οι πελάτες θα το βλέπουν και θα έρχονται σε μένα ..θα παίρνουν τηλέφωνο!

ww

Σε κάθε περίπτωση τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε συνεργασίες που έχουν υπόβαθρο, και φυσικά δεν είναι η προπονητική που έχει σημασία, αλλά η εποικοδομητική συνεργασία που θα πουλήσει image. Στο εξωτερικό ή και στην Ελλάδα οι καταστάσεις ομοιάζουν , στόχος είναι οι πελάτες και το επιτυχημένο παπατζιλίκι που θα καταφέρει να πουλήσει κερδοφόρες χημικές συνταγές σε όλους αυτούς που θα γίνουν πελάτες και θα δεχτούν το προσηλυτισμό. Έχει γεμίσει ο τόπος προπονηταράδες μυϊκές Λολίτες αλλά και τύπους που ποζάρουν με απειλητικό style στο Facebook. Όλοι έχουν στόχο τους πελάτες αλλά για να το καταφέρουν πρέπει να προβάλουν image και συνεργασίες.

δείτε επίσης εδώ

HADI CHOOPAN
2936cd7a32a340b2d92fef8d7809ad1c--hadi-muscular-men

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα