Αρχική » Σταλόνε έκανε σεξ με πιτσιρίκα;

Σταλόνε έκανε σεξ με πιτσιρίκα;

by admin

Σύμφωνα με καταγγελία, όπως δημοσιεύει η DailyMail, ο ηθοποιός υποχρέωσε μια 16χρονη κοπέλα να συμμετάσχει σε ερωτικό τρίγωνο μαζί με τον σωματοφύλακά του.

Tο καταγγελόμενο περιστατικό συνέβη στο Λας Βέγκας το 1986όταν ο Σταλόνε γύριζε την ταινία,  Over The Topενώ, σύμφωνα με τη Daily Mail, η αναφορά προέρχεται από εκείνη την περίοδο. Σύμφωνα με τα στοιχεία ο Σταλόνε (που τότε ήταν 40 ετών) υποχρέωσε μια 16χρονη φαν του να κάνει σεξ μαζί του και στη συνέχεια να κάνει στοματικό σεξ στον ίδιο και στον σωματοφύλακά του, Μάικ ντε Λούκα.

upl5a0df4704aa3d

Σταλόνε και Μάικ ντε Λούκα

H γυναίκα φέρεται να δηλώνει ότι ο ηθοποιός γνώριζε την ηλικία της πριν την υποχρεώσει να κάνει σεξ μαζί του και με τον σωματοφύλακά του. Σύμφωνα με την αναφορά και τις δηλώσεις της γυναίκας , ο Σταλόνε έκανε σεξ μαζί της και ακολούθως της είπε ότι είναι πολύ «σφικτή». Τότε τη ρώτησε αν έχει κάνει ποτέ σεξ με δύο άνδρες μαζί.

46584FD900000578-5081605-image-a-34_1510678675603

Το  περιστατικό πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Las Vegas Hilton

Η τότε ανήλικη ισχυρίζεται ότι Ο De Luca την ανάγκασε να εκτελέσει το στοματικό σεξ για λίγα λεπτά πριν «γυρίσει και είχε κολπικό σεξ μαζί της». Στη συνέχεια, ο Stallone φέρεται να «έρχεται σε αυτήν και έσπρωξε το κεφάλι της πάνω στο πέος του»

Η γυναίκα φέρεται να καταγγέλλει ότι ο ηθοποιός την απείλησε ότι θα «της σπάσει το κεφάλι» αν δεν κάνει ότι της λέει, ενώ ανέφερε ότι δεν προχώρησε σε μήνυση, επειδή φοβόταν, αλλά και λόγω της ντροπής και του εξευτελισμού που ένοιωθε από τη σεξουαλική κακοποίησή της.

Αρνείται ο Σταλόνε ακολούθησε  διάψευση

Ο ηθοποιός και οι εκπρόσωποί του αρχικά δεν αντέδρασαν στην μετάδοση της είδησης, ύστερα όμως από την τεράστια διάσταση που έλαβε, λόγω και των ραγδαίων αποκαλύψεων των τελευταίων εβδομάδων, ακολούθησε και η διάψευση.

“Πρόκειται για μια γελοία, κατηγορηματικά ψευδή ιστορία” ανέφερε εκπρόσωπος του ηθοποιού. “Κανείς δε γνώριζε αυτή την ιστορία μέχρι τη δημοσίευσή της, συμπεριλαμβανομένου και του κ. Σταλόνε” συνέχισε. Υπογράμμισε δε ότι οι αρχές ουδέποτε ενόχλησαν τον Σταλόνε για μια τέτοια υπόθεση.

Η έκθεση της αστυνομίας έγινε ένα χρόνο πριν η  ετεροθαλής αδελφή του Stallone Toni-Ann Filiti, τον απειλούσε με μια δίκη το 1987, ισχυριζόμενος ότι η Stallone τη βίασε και την επιτέθηκε σεξουαλικά για χρόνια!

Παρόλο που τα δικαστικά έγγραφα δείχνουν ότι ο ηθοποιός «αρνήθηκε σθεναρά και συνεχίζει να αρνείται και να αμφισβητεί όλες τις αξιώσεις για αδίκημα», συμφώνησε να δώσει στη Stallone Toni-Ann Filiti   ένα κατ ‘αποκοπή ποσό ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και 16.666 δολάρια το μήνα για το υπόλοιπο της ζωής της.

466244FB00000578-5081605-image-a-14_1510858033337

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα