Αρχική » Κοκαΐνη και ψωμάκια πρωτεΐνης συνέλαβαν το bodybuilder William Sullivan

Κοκαΐνη και ψωμάκια πρωτεΐνης συνέλαβαν το bodybuilder William Sullivan

by admin

Είναι μια από πολλές περιπτώσεις όπου υπάρχει μια ψεύτικη βιτρίνα δραστηριοτήτων. Συγκεκριμένα ο bodybuilder  William Sullivan,  που αγωνιζόταν στην κατηγορία Physique Pro Ανδρών της IFBB και ήταν  εκπρόσωπος του ψωμιού P28 High Protein Bread και άλλων συμπληρωμάτων συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο Dewitt της Νέας Υόρκης, από  τις αρχές του County Onondaga.  Εκεί αποκαλύφθηκε  ότι είχε στην κατοχή του 55 κιλά κοκαΐνης και 135 κιλά μαριχουάνας.

BillyInterview

Σύμφωνα με το  περιοδικό μυών και γυμναστικής  Flex, ο Sullivan είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Bodybuilding και Fitness  IFBB στην κατηγορία Physique Pro. Το περιοδικό αναφέρει τον Sullivan ως έναν από τους ιδιοκτήτες των προϊόντων P28 , τα οποία παρέχουν μια λύση χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες για πελάτες με δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες.

image_skuNEWYORK2760304_largeImage_X_450_white

Ο Sullivan ήταν προπονητής στο Bally Total Fitness όταν άρχισε να δουλεύει με τρεις αδελφούς που είναι  οι ιδιοκτήτες, ο Πέτρος, ο Mike και ο Chris Christou. Οι τέσσερις άντρες ανέπτυξαν ένα ψωμί το 2008 που ονομάζεται P28 επειδή έχει 28 γραμμάρια πρωτεΐνης σε κάθε δύο φέτες.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”AiXs5DSWa7s”]


Ο 38χρονος Sullivan, συνελήφθη  μετά από  περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και έρευνα για τα ναρκωτικά , στις 3 Νοεμβρίου στο σπίτι τους στο Cedar Lane 108 στο DeWitt. Συγκριμένα  επιτέθηκε  στη σύζυγό του, την έδεσε με ταινία και την έβαλε σε πλαστική σακούλα, στη συνέχεια έβαλε τη γυναίκα του μέσα σε ένα κιβώτιο, την έβαλε στο όχημα του και οδηγούσε στην γειτονιά του!

Τώρα καταδικάστηκε για την απαγωγή της συζύγου του και την κατοχή κοκαΐνης αξίας άνω των 3 εκατομμυρίων δολαρίων!

william-sullivanjpg-265bf80c4738075c

 


 

O bodybuilder  William Sullivan

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”u_cUAgFc2nA”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα