Αρχική » Η Ναταλία επιστρέφει στους αγώνες – ολική επαναφορά

Η Ναταλία επιστρέφει στους αγώνες – ολική επαναφορά

by admin

Επιτέλους έπρεπε να γίνει!  Η Ναταλία επιστρέφει στους αγώνες για να προβάλει το εντυπωσιακό μυώδης σώμα της. Ένα σώμα που ζηλεύουν πολλοί άντρες και γυναίκες, ένα σώμα με όγκο και μύες. Είναι κάτι που το περίμεναν πολλοί..

Όπως δηλώνει: έκανα ένα διάλειμμα λόγω της κατάστασης στους  διαγωνισμούς  του bodybuilding. Προετοιμαζόμουν για έναν διαγωνισμό στις ΗΠΑ, αλλά την τελευταία στιγμή η θεώρησή μου αναβλήθηκε. Αλλά υποθέτω ότι ήταν για το καλύτερο, καθώς δεν συμφωνούσα πραγματικά με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού. Και πάλι, δεν κερδίζετε πραγματικά πολλά από τη μετάβαση σε διαγωνισμούς, μάλλον δαπανώνται χρήματα. Τώρα είμαι σε καλή κατάσταση, μου φέρνει αναγνώριση και καλές επιχειρηματικές προσφορές. Θα έλεγα μάλιστα ότι έχω περισσότερες επιχειρηματικές προσφορές από ό,τι παλιότερα σε διαγωνισμούς. Μπορείτε να είστε ένας πρωταθλητής, αλλά δεν έχετε οπαδούς. Το πιο σημαντικό είναι να είστε σε καλή κατάσταση, έτσι οι άνθρωποι θα ενδιαφέρονται για εσάς.


478

δείτε εδώ το  αφιέρωμα 

Θέλω τους μύες της Ναταλίας! θα αλλάξω καθοδηγητή


 Σε ερώτηση για τα ρεκόρ της απάντησε

Προς το παρόν, το προσωπικό μου ρεκόρ στον πάγκο είναι 175kg (385lbs), 240kg σε deadlift και 280kg σε squat.

Σε ερώτηση για της διαστάσεις της ανέφερε

Είναι δύσκολο να το πεις καθώς αλλάζουν συνεχώς. Πρόσφατα έχω δικέφαλους μυς, 48cm (19in) 74 εκατοστά μηροι, μέση 70 εκατοστών, στήθος 127 εκατοστών, και είμαι 170 εκατοστά. Το βάρος μου στο μέγιστο ήταν λίγο περισσότερο από 100kg (220lbs).


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα