Αρχική » Rich Piana τώρα τον λένε Σνιφάκια !

Rich Piana τώρα τον λένε Σνιφάκια !

by admin

Φημολογίες, ο διαδικτυακός τόπος TMZ sports επανέρχεται με πηχυαίο τίτλο για τον σούπερ σταρ  του Bodybuilding, Rich Piana. Όπως δημοσιεύεται, η έρευνα για το θάνατο  του 46χρονου αποκαλύπτει ότι ΝΑΙ ! Ρούφηξε Σκόνη

BODYBUILDER RICH PIANA

SNORTED WORKOUT POWDER

… Death Inquiry Reveals

Δηλαδή σνιφάρισε μια άσπρη σκόνη που όπως αναφέρει, σύμφωνα με τις δηλώσεις της φίλης του ήταν ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιείχε καφεΐνη, όπου ο bodybuilder το ρούφηξε με πανομοιότυπο τρόπο, όπως κάνουν οι χρήστες κοκαΐνης. (το είχε παραδεχτεί στο παρελθόν το ρούφηγμα με τα συμπληρώματα)

εδώ σνιφάρει το συμπλήρωμα 

8889

Αλλά παράλληλα δεν διευκρινίζεται εάν πέθανε από τα αναβολικά στεροειδή (βρέθηκαν 20 μπουκαλάκια) Big deal λοιπόν, ίσως πέθανε από τα φασόλια με τσίλι!
Θεωρητικές μπούρδες που μοιάζουν με τα παραμύθια πολλών πρωτεινάδων που σπονσοράρουν, που σπρώχνουν στεροειδή και εκθειάζουν την εγκράτεια, την προπονητική και τις βιταμίνες,..πανέμορφος κόσμος.
Το σίγουρο είναι ότι ο Rich Piana είχε πρόβλημα και το γνώριζε,  αλλά είχε ήδη καταφέρει πολλά, και δεν μπορούσε να αποδόμηση την εικόνα του, σε ένα σφιχτό και ανταγωνιστικό πλαίσιο,  όπου πολλά και φιλόδοξα μπιλντέρια ήθελαν να πάρουν το θρόνο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το άρθρο

 Rich Piana βγήκαν τα αποτελέσματα
της Νεκροψίας

death-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα