Αρχική » Rich Piana βγήκαν τα αποτελέσματα της Νεκροψίας

Rich Piana βγήκαν τα αποτελέσματα της Νεκροψίας

by admin

Το σύστημα του Piana δεν λειτουργούσε καλά,  είχε αλληλοσχετιζόμενα προβλήματα υγείας, ήταν σαραβαλιασμένο, απ ότι φαίνεται είχε πρόβλημα και  με την καρδιά , εάν κατέπεσε μετά από ένα επεισόδιο και χτύπησε είναι μια άλλη ιστορία. Τα πιο πιθανά δεδομένα είναι ότι έπαθε συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια που προκαλεί πνευμονικό οίδημα.

Η ανεπάρκεια της καρδιάς (αριστερή καρδιακή ανεπάρκεια), αυξάνει την πίεση στις πνευμονικές φλέβες με αποτέλεσμα η πίεση σε αυτές να αυξάνεται, ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί σε πολλούς bodybuilders.

Επίσης ο οργανισμός του Piana εμφάνισε:

Διευρυμένη καρδιά είναι μια νόσος όπου έχουμε τις εξής περιπτώσεις
1)Διατατική μυοκαρδιοπάθεια: είναι ο κύριος τύπος καρδιομεγαλίας. Τα τοιχώματα αριστερά και δεξιά πλευρά της καρδιάς (κοιλίες) γίνονται λεπτά και τεντώνονται.

2)Αριστερή κοιλιακή διεύρυνση (υπερτροφία). Συνήθως προκαλείται από την υψηλή πίεση του αίματος.

Επίσης είχε Ήπια στεφανιαία αρτηριοσκλήρωση (συσσώρευση πλάκας στα τοιχώματα της αρτηρίας)

rich-piana-medical-report_Page_5-768x996

Είχε Λιπώδες ήπαρ ή Λιπώδης διήθηση του ήπατος είναι η κατάσταση στην οποία συσσωρεύεται λίπος μέσα στα ηπατικά κύτταρα. Το κυριότερο  αίτιο / μηχανισμός είναι η αυξημένη αντίσταση των ιστών στην δράση της ινσουλίνης. Με τον τρόπο αυτό απαιτούνται όλο και μεγαλύτερες δόσεις ινσουλίνης για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει βεβαρημένο ιστορικό από την χρήση φαρμάκων και η ΜΟΝΗ θεραπεία είναι έμμεση διακοπή των χημικών ή φαρμακευτικών ουσιών που καταναλώνονται

Είχε Συμφορημένο θυρεοειδή –μπλοκαρισμένος ! δεν το λένε άλλα γνωρίζουν τα πειράματα που κάνουν πολλοί bodybuilders  με τις θυρεοειδείς ορμόνες

Είχε Συμφορημένους νεφρούς μπλοκαρισμένοι ! δεν λειτουργούσαν σωστά

Είχε αποχρωματισμένους νεφρούς ουσιαστικά είχε και νεφρική νόσο που διαχρονικά επηρεάζει τη καρδιά μετά από χρόνια. Η συμμετοχή της καρδιάς μπορεί να οδηγήσει σε ταχυκαρδία και συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια.

Ο Piana στο τέλος παρουσίασε  Ισχαιμικό ιστό του εγκεφάλου – είναι ο εγκεφαλικός ιστός που έχει χάσει την παροχή αίματος, Το ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο είναι είτε θαμβωτικό (thrombotic), είτε εμβολικό (embolic).

Στο επεισόδιο, σχηματίζεται ένας θρόμβος αίματος (blood clot) μέσα σε μια αρτηρία του εγκεφάλου, όπως ακριβώς γίνεται στο οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου με τις αρτηρίες της καρδιάς. Ο θρόμβος σχηματίζεται συνήθως σε μια περιοχή του αγγείου με πλάκες αθηροσκλήρωσης (atherosclerosis plaques) που σχηματίζονται από εναποθέσεις λίπους. Στο εμβολικό επεισόδιο, ο θρόμβος αίματος «ταξιδεύει» με την κυκλοφορία του αίματος και καταλήγει να αποφράσσει (σαν έμβολο) τον αυλό του αγγείου. Η προέλευση είναι συνήθως από την καρδιά πχ σε κολπική μαρμαρυγή.

Είτε πρόκειται για θρομβωτικό, είτε για εμβολικό επεισόδιο, το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο:  ο εγκέφαλος στερείται από το αίμα, άρα από το οξυγόνο και τις άλλες θρεπτικές ουσίες

[pp_gallery gallery_id=”35113″ width=”150″ height=”150″]

Επίσης ο Piana παρουσίασε νεκρωτικό ιστό εγκεφάλου – νεκρά κύτταρα) το Μορφολογικό μοτίβο εδώ δεν διασαφηνίζεται, αλλά νέκρωση μπορεί να δημιουργηθεί εξαιτίας της δράσης εξωτερικών και εσωτερικών παραγόντων. Εξωτερικοί παράγοντες μπορεί να περιλαμβάνουν μηχανικό τραύμα (το οποίο μπορεί να προκαλέσει καταστροφή των κυττάρων), καταστροφή των αιμοφόρων αγγείων (με αποτέλεσμα διαταραχή της αιμάτωσης των ιστών) και η ισχαιμία.[

Επίσης παρουσίασε εγκεφαλικό οίδημα

Επίσης παρουσίασε ασκίτη (συσσώρευση ρευστού που περιέχει πρωτεΐνη στην κοιλία) Με τον όρο «ασκίτης» περιγράφεται η παρουσία ορώδους υγρού στην περιτοναϊκή κοιλότητα (κάτω μέρος της κοιλιάς). Ο ασκίτης αποτελεί χαρακτηριστικό των ηπατικών νοσημάτων και πιο συχνά της κίρρωσης του ήπατος. Η δημιουργία του ασκίτη οφείλεται στην πυλαία υπέρταση (ανεβασμένη πίεση στην πυλαία φλέβα, μια κύρια φλέβα που μεταφέρει αίμα στο ήπαρ για να φιλτραριστεί) και ο όγκος του μπορεί να ξεπεράσει και τα 25 λίτρα σε μερικούς ασθενείς, προκαλώντας μεγάλη κοιλιακή διάταση και άλγος.
για παράδειγμα  τα άτομα με ασκίτη, απο ηπατική βλάβη, έχουν κατα κύριο λόγο αυξημένο μεταβολικό ρυθμό ως αντίδραση στη εσωτερική αυτή μορφή «τραύματος» που αντιμετωπίζουν. Οι ενεργειακές τους ανάγκες λοιπόν είναι αυξημένες και για να τις καλύψουν μπορεί και να χρειαστούν πρόσληψη ενέργειας έως και 40 θερμίδων ανά κιλό βάρους την ημέρα.

(Δεν χορηγήθηκαν τοξικολογικές εξετάσεις, επειδή το νοσοκομείο απέρριψε τα δείγματα, παρά το ρητό αίτημα να διατηρηθούν)

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα