Αρχική » Προφητικό μήνυμα από το Βορρά κοιμώμενες “προπονητικές αρκούδες”

Προφητικό μήνυμα από το Βορρά κοιμώμενες “προπονητικές αρκούδες”

by admin

Πιάστηκαν κάποια από τα κυκλώματα που παρήγαγαν ανδρογόνα και ευφάνταστα χημικότροπα προϊόντα. Ουσιαστικά ήταν μια επιδρομή των αρχών σε μια νέου τύπου δραστηριότητα, όπου η προπαρασκευή των χημικών προϊόντων ήταν μια επικερδής επιχείρηση στα πλαίσια μιας νέας παραγωγικής νοοτροπίας.

Μέσα σε αυτή την επιχειρηματική ανάπτυξη ενεπλάκησαν προπονητές και αθλητές, άλλα κυρίως άνθρωποι που διέβλεψαν τις δυνατότητες μιας  ανοιχτής -παγκόσμιας αγοράς.

Πιάστηκαν κάποια από τα κυκλώματα αλλά τι μένει ; σε κάθε περίπτωση αυτή την περίοδο θα σηκώσουν κεφάλι κάποιες παλιές κοιμώμενες “προπονητικές αρκούδες” και εκεί να δείτε σήριαλ, διότι θα επαναληφτούν ιστορίες, με σακατεμένα ντούκια και σακατεμένες μαθητευόμενες κυρίες,  είτε από συνδεσμικά προβλήματα , τραυματισμούς οργάνων αλλά και  από καταστροφή ορμονικών λειτουργιών .

Πιάστηκαν  κάποια από τα κυκλώματα,  αλλά θα επαναληφτούν ιστορίες προπονητικής τρέλας και παλαβού επιστημονικού παραμυθιού, όπου κάποιοι θα ονειρευτούν καριέρες αλλά στο τέλος θα πάρουν ένα παγωτάκι.

Το ζήτημα είναι ότι υπάρχει αστυνομία για το έγκλημα, αλλά δεν υπάρχει αστυνομία προπονητών και προαγωγών καριέρας που φουσκώνουν μυαλά.

Ριμέικ !

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα