Αρχική » Νεαροί διακινούσαν ουσίες για μπράτσα ..έτσι δημοσιεύται στο πρώτο θέμα

Νεαροί διακινούσαν ουσίες για μπράτσα ..έτσι δημοσιεύται στο πρώτο θέμα

by admin

Η Είδηση δεν προκαλεί εντύπωση, κυρίως διότι οι ποσότητες των αναβολικών φαρμάκων είναι μικρές, το ζήτημα είναι ότι τείνει να γίνει καθημερινότητα, από τα μεγάλα και ισχυρά κυκλώματα στους απλούς διανομείς, αλλά ταυτόχρονα  η νέα τάση είναι ναρκωτικό και αναβολικό πακέτο, και το κάνουν πολλοί..και σε ψιλικάτζιδικο επίπεδο.

H είδηση από το πρώτο θέμα

Από αρκετές ημέρες είχαν πληροφορίες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για δυο νεαρούς Έλληνες, ότι διακινούσαν σημαντικές ποσότητες χασίς σε χρήστες, αλλά και απαγορευμένες ουσίες που “φουσκώνουν” τα μπράτσα σε θαμώνες γυμναστηρίων στην Κέρκυρα.

Μόλις κατάφεραν να εντοπίσουν τους υπόπτους ηλικίας 34 και 28 χρόνων, τους ακινητοποίησαν και έκαναν έρευνα στο σπίτι τους όπου ανακάλυψαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 221 γραμμαρίων και πέντε σακούλες με σπόρους κάνναβης, ενώ στην κατοχή του 34χρονου κατασχέθηκαν και 42 αναβολικά χάπια.

 Οι δυο νεαροί είχαν πάνω τους και 290 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν και συνελήφθησαν για να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και στον 34χρονο για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορά στον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα