Αρχική » Brandon Curry φουλάρισε Βελτιωτικό Ήρθε η επιτυχία!

Brandon Curry φουλάρισε Βελτιωτικό Ήρθε η επιτυχία!

by admin

Ναι ! αυτός ο αφροαμερικανός ήταν αποφασισμένος να δώσει μια μούτζα στο παρελθόν. Έπρεπε να μπαζωθεί καλά, χωρίς συμβιβασμούς και ανασφάλειες. Παράλληλα διαμόρφωσε χαρακτήρα σπουδάζοντας στο Κρατικό Πανεπιστήμιο  Middle Tennessee State University στο Murfreesboro, του Tennessee, όπου ειδικεύτηκε στην άσκηση της επιστήμης. Αρχικά έπαιξε στην ποδοσφαιρική ομάδα του πανεπιστημίου, αλλά αργότερα άφησε την ομάδα του και άλλαξε την αθλητική του καριέρα για να ασχοληθεί με το bodybuilding.

Στις 25 Ιουλίου 2008, ο Curry νίκησε στην κατηγορία βαρέων βαρών και παράλληλα αναδείχτηκε γενικός νικητής στο πρωτάθλημα  NPC USA, το οποίο του εξασφάλισε την μια θέση ως επαγγελματίας bodybuilder.

Τώρα έγινε ένα δακτυλοδεικτούμενο Ντούκι, που κάνει συνεργασίες και επαφές σε όλο τον κόσμο. Επένδυσε προπονητικά στο Κουβέιτ, μαζί με άλλους bodybuilders, να είναι καλά ο κουβετιανός στοργικός πατέρας Bader boodai. Ταυτόχρονα ο Brandon Curry εκτίμησε τις εποικοδομητικές σχέσεις με το πρώην ανατολικό μπλοκ που τώρα έχει λόγο στο φαΐ.

23167595_1624907817573296_2762074112290662282_n

Αναφέρει σε μήνυμα του:  Ναι… είμαι έτοιμος για να μπω στο αεροπλάνο για να πάω στη Βουδαπέστη να συναντήσω τη  Scitec Nutrition  στην έκθεση Super Body 2017 Αυτή η φωτογραφία ήταν από το τελευταίο μας ταξίδι στη Βουδαπέστη. Πραγματικά μας αρέσει αυτή η πόλη. Περιμένουμε να δούμε όλους τους θαυμαστές και τους συναθλητές μας εκεί σύντομα!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα