Αρχική » Μυικοί Αγώνες και αγώνας για επιβίωση – Ελλάδα

Μυικοί Αγώνες και αγώνας για επιβίωση – Ελλάδα

by admin

Έρχονται πολλοί αγώνες μετά το καλοκαίρι. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό σε μια χώρα που οι μακροοικονομικοί δείκτες της οικονομίας είναι δυσοίωνοι. Αγώνες , Αγώνες, Αγώνες αλλά και μια αγορά που έχει πλημμυρήσει από σκόνες πρωτεΐνης. Όλοι πουλούν και προβάλλονται  τι άλλο να κάνουν;  να συμμετάσχουν στον εργασιακό μεσαίωνα της ημιαπασχόλησης στα 300 και 450 ευρώ το μήνα; στα μαύρα μεροκάματα;

Μέσα σε αυτή την μυϊκή πανδαισία αναδύονται νέα κυκλώματα στεροειδών αναβολικών, μια ελπιδοφόρα χημική ενασχόληση που έχει βάλει φωτιά στα μπατζάκια των κουτόφραγκων με αποτέλεσμα να στέλνουν συνεχώς μηνύματα από τις υπηρεσίες ασφαλείας τους..  “κάντε κάτι η ελληνική ντόπα έχει κατακλύσει τις αγορές μας!”

To διαδίκτυο είναι ένα νέο πεδίο ευρηματικής επιχειρηματικότητας. Εδώ συναντάς διαφορετικές προσωπικότητες  που αυτοπροβάλλονται, με τον δικό τους τρόπο.
Βλέπεις αγριόφατσες ! που προβάλουν ένα αρχέγονο δυναμισμό, αλλά και μια έμμεση απειλή σε όποιον αμφισβητεί …κοίτα είμαι πολύ άγριος,  αυτό είναι το χωράφι μου στο Facebook!
άλλοι είναι πιο ευγενικοί, με πιο χαμηλό προφίλ και εμφανή διπλωματία.

Νέα σεζόν πλησιάζει, και πολλοί μαγαζάτορες επιδιώκουν να προσελκύσουν το νέο κοινό που δανείζεται χρήματα από τους γονείς, το λεγόμενο χαρτζιλίκι. Για αυτό και προσπαθούν να συνεργαστούν με ανθρώπους που έχουν ξεπαραδιαστεί για να συμμετάσχουν σε ένα αγώνα, είναι οι σύγχρονοι promoters.

Όπως γνωρίζουμε το φορολογικό πλαίσιο στην Ελλάδα δεν είναι σταθερό, οι επιχειρήσεις δυσκολεύονται. Αυτό δεν έχει  επίπτωση για τους αδήλωτους,  για τα χρήματα που δίνονται κάτω από το τραπέζι, ντόπα, προπονητική αλλά και διαφορές “σωματικές” υπηρεσίες αμείβονται και είναι ένα εισόδημα που δίνει κάποιες ελπίδες οικονομικής σταθερότητας.

Το όλο μοτίβο απαιτεί την “αγαστή” συνεργασία μαγαζάτορα, μυώδη πωλητή –τριας . Πολλές φορές ο πωλητής κινείται και αυτόνομα, σε κάθε περίπτωση οι αγώνες βοηθούν σε αυτή τη επιχειρηματικότητα ως μέσο προβολής στο ανυποψίαστο κοινό.

Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις ..αυτό το μότο ευνοεί διαχρονικά

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα