Αρχική » Kevin Levrone άνθρωποι πάτε στο γιατρό να σωθείτε !

Kevin Levrone άνθρωποι πάτε στο γιατρό να σωθείτε !

by admin

Είναι διαφορετικό να μιλά ένας fan της χημικής κουλτούρας στο διαδίκτυο και διαφορετικό ένας βετεράνος επαγγελματίας, κυρίως όταν απευθύνεται σε μια κοινωνία με αναγνωρισμένο νομικό σύστημα και κοινωνικούς κανόνες. Ο Kevin Levrone μίλησε για τον  Dallas McCarver που πέθανε στα 26 και ότι θα μπορούσε να είχε ζήσει, αλλά τα λόγια του είχαν και ένα διαφορετικό υπόβαθρο, που ίσως τρομάζει για το χημικό  μέλλον μια κοινωνίας που θα επισκέπτεται τους γιατρούς!

Η αποτυχία της βιομηχανίας του fitness !

Υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται χρήση και ένα που είναι η κατάχρηση! αναφέρει ο Kevin Levrone στο  2:17 ενώ στο 2:29 τονίζει ότι καλό θα είναι κάποιος να πάει στο γιατρό, και να τον συμβουλευτεί,.. εσείς τι λέτε; μα για τη χρήση φαρμάκων.
Ουσιαστικά εδώ έχουμε μια έμμεση παραδοχή, αλλά και μια λύση που εάν επικρατούσε τότε θα έπρεπε να δημιουργούνταν ένα νέο επισκεπτήριο, στα ιατρεία, με ασθενείς- αθλητές που με την βούλα της όποιας αθλητικής – οργανωτικής αρχής θα πιστοποιούνταν από τους γιατρούς, ότι πραγματικά είναι στο σωστό μονοπάτι των αναβολικών στεροειδών.. τι φανταστικό σενάριο! Αλλά και τι παραδοχή ότι η κοινωνία απέτυχε!

Νωρίτερα στο 0:44 ο Kevin Levrone  επισημαίνει ότι πρέπει να προσέχουμε από ποιον λαμβάνουμε συμβουλές και να πηγαίνουμε στους γιατρούς δίνοντας αίμα ! δικαιολογώντας παράλληλα τα “ατυχήματα” στο bodybuilding


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”AYcHkdT9q80″]

Και εδώ έχουμε μια προτροπή, αλλά ουσιαστικά έχουμε ακόμη μια παραδοχή ότι το φαινόμενο έχει εξαπλωθεί και ένα φανταστικό σενάριο θα ήταν ένα επισκεπτήριο με νέους ασθενείς  από τον γενικό πληθυσμό ! που θα τους πιστοποιούνταν οι αιματολογικές τους εξετάσεις. Μια νέα χημική γενιά.

Το σίγουρο είναι ότι η βιομηχανία επέλεξε αθλητές  αλλά τα φάρμακα διαχέονται πια στον γενικό πληθυσμό που δεν ακολουθεί κάποιο ρομαντικό ιδεώδες με όποια στοιχεία φαντασιακών ιδανικών, αλλά το κοινό θέλει να εκπροσωπηθεί το ίδιο μυϊκά, βγαίνοντας φωναχτά από την αφάνεια, διεκδικώντας φάρμακα, μερίδιο δύναμης και εξουσίας.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα