Αρχική » Παπάς bodybuilder αλτήρας και ευαγγέλιο!

Παπάς bodybuilder αλτήρας και ευαγγέλιο!

by admin

Είναι αλήθεια αυτός ο Πολωνός ιερέας συνδυάζει το  θεοκρατικό πνεύμα και το σκληρό μυϊκό σώμα. Έχει εκδηλωθεί, σε ένα σύγχρονο αγωνιστικό μπιλντέρι! Ο Ιερέας ονομάζεται Artur Kaproń,  και είναι ιερέας της ενορίας στο Osiecznica, της νοτιοδυτικής Πολωνίας, ο ίδιος γυμνάζεται τακτικά και τηρεί την κουλτούρα. Ο Artur Kaproń είναι γνωστός στον κόσμο του bodybuilding ως “Padre Arturo”. Οι ενοριακοί ιερείς στο Osiecznica καλούν τους συναδέλφους τους στο γυμναστήριο. Στην περιοχή, το πάθος του ενοριακού ιερέα είναι γνωστό και σεβαστό. Έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο  πρόσφατο Πολωνικό Πρωτάθλημα Bodybuilding.


Παπάδες στο bodybuilding 

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”9Z-ZTn1ZZ6I”]


Ο πατέρας Artur πήρε την τέταρτη θέση και με υπερηφάνεια χαιρέτισε αυτό το αποτέλεσμα, στο Facebook του. 

22310591_288949364955136_4580983730572800435_n

 

Γοητευμένοι οι χρήστες του Διαδικτύου δήλωσαν ότι θα ήθελαν να έρθουν στο μικρό Osiecznica για να αποκτήσουν μάζα! υπό την καθοδήγηση ενός τέτοιου μοναδικού ιερέα. ‘Όμως μετά από τα συγχαρητήρια και τον έπαινο, ήρθε ένα κρύο ντους.  Όπως αναφέρουν τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης  η φωνή του επίσκοπου Legnicki Zbigniew Kiernikowski ακούστηκε, και ο  Artur Kaproń έλαβε μια αυστηρή προτροπή και για το πάθος του, και έτσι  έπρεπε να ζητήσει συγνώμη.

artur-kapron-ksiadz-kulturysta_28441350

Ο Artur Kaproń  (Άρτουρ Κάπρον), ο ιερέας και bodybuilder

Πραγματικά στο διαδίκτυο εμφανίστηκε μια  δήλωση που γράφτηκε από τον ιερέα-bodybuilder. «Δηλώνω ότι κατάλαβα το λάθος μου, και βασίζεται στο γεγονός της  συμμετοχής μου  στο πολωνικό πρωτάθλημα Juniors και Masters Bodybuilding και Fitness στο Mrozy και δημοσιότητας του στα μέσα ενημέρωσης  που προκάλεσε  το σκάνδαλο των πιστών, για το οποίο ζητώ συγγνώμη και συγχώρεση»

Οι χρήστες του Διαδικτύου δεν κρύβουν τη δυσαρέσκεια για την παρεμβολή του επισκόπου και στο διαδίκτυο  ακούγονται φωνές υποστήριξης στον ιερέα. “Το σκάνδαλο είναι αυτό που μερικοί ιεράρχες εκκλησιών ζυγίζουν περισσότερο από ό, τι έπρεπε, και όχι ο ιερέας με κάποια χόμπι και επιτεύγματα”, έγραψε ένας από τους χρήστες.

Αν και ο κληρικός έχει προπονηθεί τακτικά από την ηλικία των 16 ετών, ο διαγωνισμός ήταν μια ελαφριά δοκιμασία . Με βοήθησε με τον άμβωνα, δηλαδή με  τις δημόσιες εμφανίσεις. Ήταν ευκολότερο στη σκηνή! είπε ο ιερέας στο TVN.

artur-kapron-ksiadz-kulturysta_28441311

Τα αποτελέσματα είναι τόσο εντυπωσιακά, αλλά και η φήμη του ιερέα μεγαλώνει. Τόσο πολύ που ανησύχησε τους  ανώτερους ιερείς του ιερέα. Συνέβη ακόμη και ο επίσκοπος να απαγορεύει πρόσφατα στον κληρικό να δώσει συνεντεύξεις!

O bodybuilder παπάς και ο επίσκοπος 

biskup-zbigniew-kiernikowski-ksiadz-artur-kapron_28457175

«Είτε πρόκειται για σκι, κολύμβηση ή bodybuilding, δεν είναι απαγορευμένο, φυσικά, εάν δεν παρεμβαίνει στην ποιμαντική εργασία. Αλλά, άλλο είναι ο αθλητισμός και άλλο να δώσει συνεντεύξεις και να κάνει αυτό το show – εξηγεί στη συνομιλία με το πρακτορείο  “Super Express”  ο Waldemar Wesołowski, εκπρόσωπος της επισκοπής Legnica, στην οποία υπόκειται ο bodybuilder ιερέας.

 

εδώ άλλος ένας  παπάς που κάνει βάρη

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”KAYennahGQI”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα