Αρχική » Σβαρτσενέγκερ Παίρναμε 15mg τότε και παίρνουν 1000mg από το ίδιο πράγμα τώρα! Είναι πραγματικά εξωφρενικό.

Σβαρτσενέγκερ Παίρναμε 15mg τότε και παίρνουν 1000mg από το ίδιο πράγμα τώρα! Είναι πραγματικά εξωφρενικό.

by admin

Συνέντευξη έδωσε ο  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο περιοδικό Mens Health όπου αναφέρθηκε στο ρόλο του στην ταινία killing gunther. Το ενδιαφέρον στη συνέντευξη είναι οι ερωτήσεις που τέθηκαν στον Σβαρτσενέγκερ και αφορούσαν την υγεία των ανδρών που γυμνάζονται και κάνουν χρήση αναβολικών ουσιών, επίσης τέθηκαν ζητήματα που αφορούν το πώς αντιλαμβανόμαστε το σώμα μας αλλά και τα πρόσφατα γεγονότα με τους θανάτους στο bodybuilding.

Σε ερώτηση για τον νέο πρωταγωνιστή Calum von Moger που τον υποδύεται στην ταινία –αφιέρωμα στους αδελφούς weider, o Σβαρτσενέγκερ ανέφερε, “τον  γνώρισα. Είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος. Είναι επίσης ταλαντούχος στο bodybuilding, έχει μια πολύ συμμετρική σωματική διάπλαση, ένα όμορφο πρόσωπο και ένα καλό πνεύμα. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό πρόσωπο. Ελπίζω ότι θα κάνει καλά  τη δουλειά του. Δεν τον έχω δει (στην ταινία) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι καλός.”

ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ – ΣΤΕΡΟΕΙΔΗ –ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΥΩΝ

Επιγραμματικά ο Σβαρτσενέγκερ δεν φάνηκε να ενοχλείται από τις ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με τους bodybuilders που πεθαίνουν τελευταία, όπως ο Rich Piana, που είχαν παραδεχθεί τη χρήση ινσουλίνης στο παρελθόν. Απαντώντας ανέφερε, ότι  οι θάνατοι είναι λόγω της χρήσης  φαρμάκων αλλά και οι άνθρωποι ή είναι εκτός ελέγχου από αυτά που χρησιμοποιούν (φάρμακα ) ή δεν κάνουν έρευνα και χρησιμοποιούν πράγματα (φάρμακα) που δεν γνωρίζουν.

Ο Σβαρτσενέγκερ επισήμανε ότι πρέπει να βρούμε τρόπους για να καθοδηγούμε τους ανθρώπους σε αυτή την  επικίνδυνη, και ανεκπαίδευτη  φάση της ζωής τους όπου κάνουν αυτά τα λάθη. Ο ίδιος τόνισε: “Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι πρόκειται για  το bodybuilding και όχι για την καταστροφή του σώματος”[quote]Υπάρχει ακόμα ένας τεράστιος αριθμός ατόμων που παίρνουν λάθος πράγματα (φάρμακα) αλλά δεν αγωνίζονται[/quote]

Παράλληλα επισήμανε ότι είναι αναγκαίο  να έχουμε αντιντόπινγκ έλεγχο σε κάθε διαγωνισμό. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε  από την παράνομη χρήση φαρμάκων .

Αν και οι εταιρείες που παράγουν τα φάρμακα  αισθάνονται ότι για κάθε δοκιμή φαρμάκων, θα βρουν έναν τρόπο να το ξεπεράσουν για  να μας εξαπατήσουν, αυτό δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει από τον έλεγχο των αθλητών. Αν το κάνουμε, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και θα είναι πιο υγιείς. Τώρα, αυτό δεν λύει το πρόβλημα για εκείνους που δεν ανταγωνίζονται. (εννοεί τον γενικό πληθυσμό)  “Υπάρχει ακόμα ένας τεράστιος αριθμός ατόμων που παίρνουν λάθος πράγματα αλλά δεν αγωνίζονται” δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ.

Σε ερώτηση αν υπάρχει σύγκριση του παρελθόντος με το σήμερα και τις ισχυρές δόσεις φαρμάκων που οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ο ο Σβαρτσενέγκερ δήλωσε :
Δεν μπορείτε να συγκρίνετε τι πήραμε στη δεκαετία του ’70 με αυτό που παίρνουν τώρα. Παίρναμε τότε 15mg και παίρνουν 1000mg από το ίδιο πράγμα τώρα! We were taking 15mg then and they take 1000mg of the same thing now.  Είναι πραγματικά εξωφρενικό. Είναι απλώς τεράστιες δόσεις. Μόνο λόγω έλλειψης παιδείας δεν γνωρίζουν ότι θα τους σκοτώσουν. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να βασιστούν περισσότερο στην προπόνηση . Μία από τις έξι αρχές της επιτυχίας μου είναι να δουλέψεις τον “κώλο σου”[quote]Να θυμάστε ότι η κριτική για τον εαυτό σας είναι πολύ υγιής, επειδή σας κάνει να φαίνεστε καλύτερα[/quote]

Πρέπει να διδάξουμε τους ανθρώπους,  ότι εάν είστε δυσαρεστημένοι με το σώμα σας, πρέπει να εργαστείτε για να το βελτιώσετε. Δεν γίνεστε καλύτερος γιατρός παίρνοντας τα φάρμακα, δεν θα γίνει κανείς καλύτερος bodybuilder με αυτόν τον τρόπο, είπε.

Ολοκληρώνοντας την συνέντευξη ο  Σβαρτσενέγκερ επισήμανε ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε με την εικόνα μας, αλλά να έχουμε θέληση για να βελτιωνόμαστε,  το ίδιο ισχύει και για αυτόν που κατέκτησε πολυάριθμους τίτλους “Η κριτική μου είναι το ίδιο πράγμα που με έκανε να συνεχίσω την προπόνηση . Θα μπορούσα να κάθισω πίσω στις δάφνες μου,” είπε, «Λοιπόν, κέρδισα το Mr Universe και πόσο σπουδαίο ήταν αυτό», και πήρα λίπος. Αλλά δεν το έκανα” ανέφερε ο  Σβαρτσενέγκερ, αλλά πάντα προσπαθούσε να βελτιώνεται, επισημαίνοντας παράλληλα, κυρίως για τους νεότερους, πως όταν στέκονται μπροστά στον καθρέπτη δεν πρέπει να καταφεύγουν στην εύκολη λύση των φαρμάκων, για να αλλάξουν το σώμα τους.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα