Αρχική » Dr Tony Huge η Μπίζνα με το DNP και τα χημικά για το bodybuilding

Dr Tony Huge η Μπίζνα με το DNP και τα χημικά για το bodybuilding

by admin

Το διαδίκτυο δημιούργησε νέες προσωπικότητες που επηρεάζουν τις μάζες στην μόδα, στον αθλητισμό, στην ψυχαγωγία, το επικίνδυνο είναι ότι επηρεάζουν τους ανθρώπους και σε ζητήματα υγείας, που έχουν υποστεί σε τέτοιο βαθμό την προπαγάνδα που είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τον καθοδηγητή τους, με κάθε κόστος!

Ο τύπος είναι γνωστός, ονομάζεται Dr. Tony Huge αλλά το  πραγματικό του όνομα είναι  Charles Anthony Hughes και είναι ένας πρώην δικηγόρος και νυν bodybuilder.[quote]Ο Dr Huge μαζί με τα φάρμακα παρουσιάζει ένα ιδεατό κόσμο με πανάκριβα αυτοκίνητα και εντυπωσιακές γυναίκες με μαγιό![/quote]

[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”ZIrobjp6Yos”]

Ο Huge είναι το πρόσωπο του Enhanced Athlete, προωθώντας συμπληρώματα μείωσης λίπους και ουσίες για το bodybuilding που φέρεται ότι πωλεί στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Αυστραλία μέσω πολυάριθμων βίντεο στο YouTube.

Μεταξύ αυτών είναι και το DNP ένα επικίνδυνο φάρμακο απώλειας λίπους. Ο ίδιος φαίνεται να προπονείται και να καταπίνει χάπια με DNP μαζί με όλα τα αλλά που χρησιμοποιεί. Χαρακτηριστικά αναφέρει «Θα πεθάνω ή θα γίνω κομμένος ;»

Ο Charles Anthony Hughes ή Dr Huge δεν είναι γιατρός. Τα βίντεό του έχουν προειδοποιήσεις ότι πειραματίζεται με το δικό του σώμα και ότι το DNP είναι ένα επικίνδυνο φάρμακο που δεν προορίζεται για κατανάλωση από τον άνθρωπο.  Πριν το καταναλώσει συζητά τη χρήση του με άλλους ανθρώπους.

Σε ένα άλλο site για bodybuilding, ο Hughes περιφέρεται στην Αγγλία συζητώντας τον ενθουσιασμό που έχουν οι άνθρωποι για το DNP. “Φαίνεται ότι όλοι στην Αγγλία παίρνουν DNP. Δεν έχω πάει ποτέ σε μια χώρα ή σε τόπο όπου τόσοι πολλοί άνθρωποι παίρνουν DNP”, λέει. “Είναι απίστευτα δημοφιλέστερο εδώ στην Αγγλία από ό, τι στις Ηνωμένες Πολιτείες.”

Ο ΝΟΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ

Ο Dr Tony Huge συνεργάζεται με τον Scott Cavell έναν καταδικασμένο απατεώνα, συμμετείχε σε απάτη υποθήκης ύψους 7,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Cavell καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια για την απάτη ενυπόθηκων δανείων αλλά ήρθε αργότερα κοντά με τον «γιατρό» Huge.

Πρόσφατα έγινε μια σειρά επιδρομών στη βόρεια Αγγλία που αποκάλυψε μια επιχείρηση που ήταν ύποπτη ότι θα πουλούσε μια θανατηφόρα ουσία που μειώνει  το λίπος και χρησιμοποιούν οι bodybuilders και έχει σκοτώσει οκτώ νέους στη Βρετανία τα τελευταία δύο χρόνια.

Περίπου 11 κιλά της χημικής 2,4-δινιτροφαινόλης, γνωστής ως DNP, βρέθηκε τον περασμένο μήνα στις εγκαταστάσεις του Wigton, Cumbria, μαζί με άλλα νόμιμα συμπληρώματα και εξοπλισμό που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή δισκίων.

1445

Ο Chris Mapletoft από το Twickenham ήταν 18 ετών όταν πέθανε μετά τη λήψη του φαρμάκου 

 

Η δημοσίευση των media, ανέφεραν ότι: “Οι χώροι πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνται από μια εταιρεία που ονομάζεται Enhanced Athlete Europe, η οποία δημιουργήθηκε από έναν φανταχτερό πρώην δικηγόρο που έγινε αστέρας του  bodybuilding, ο οποίος ο ίδιος ονομάζεται Dr. Huge και έχει το δικό του κανάλι στο YouTube στο οποίο εκθειάζει τις αρετές της “πιο επικίνδυνης ουσίας για απώλεια  λίπους στο κόσμο”

Εδώ να σημειώσουμε ότι το  DNP χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε βιομηχανική κλίμακα στα γαλλικά εργοστάσια πυρομαχικών.κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκοσμίου πολέμου όταν αναμείχθηκε με πικρικό οξύ για να κατασκευάσουν εκρηκτικά. Οι εμπειρίες των εργαζομένων που εκτέθηκαν στο DNP είναι ότι υπογράμμισαν τόσο τη δυναμική του, όσο και τους κινδύνους. Έχαναν βάρος, ένιωθαν κόπωση, εφίδρωναν υπερβολικά και παρουσίαζαν αυξημένη θερμοκρασία σώματος. Αυτές οι παρατηρήσεις οδήγησαν τους Maurice Tainter και Windsor Cutting στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ να μελετήσουν τις επιδράσεις του DNP και το 1933 ανέφεραν ότι ο μεταβολισμός διεγείρεται κατά 50% στους ασθενείς που παίρνουν τη χημική ουσία.

Στη δεκαετία του 1960, ο ρώσος γιατρός, Nicholas Bachynsky , έμαθε για τις επιπτώσεις του DNP ενώ μετέφραζε ρωσικά ιατρικά περιοδικά για την αμερικανική κυβέρνηση. Οι Ρώσοι είχαν χρησιμοποιήσει το DNP για να κρατήσουν τους στρατιώτες ζεστούς το χειμώνα με την κύρια παρενέργεια την απώλειας βάρους. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ο Bachynsky χρησιμοποίησε αυτή τη γνώση για να δημιουργήσει κλινικές σε όλη τη Νότια Αμερική, προωθώντας μια θεραπεία απώλειας βάρους που υποστηρίζεται από το DNP. Η Απώλεια βάρους έφτασε μέχρι 7kg την εβδομάδα! με τη μόνη παρενέργεια την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος.

Πιστεύεται ότι περισσότεροι από 60 άνθρωποι πέθαναν παγκοσμίως ως αποτέλεσμα της λήψης DNP, οκτώ από τους οποίους στη Βρετανία από το 2015. Περιλαμβάνουν τους  Sarah Houston, 23 ετών , φοιτητή ιατρικής στο Λιντς, Chris Mapletoft, 18 ετών , από το Twickenham και την Eloise Parry, 21 ετών , φοιτήτρια  στην Ουαλία.

 

Eloise Parry, 21 ετών, πέθανε μετά από υπερβολική δόση  χαπιών DNP

1266

 

Οι πελάτες το θέλουν

Στον ιστότοπο  του Enhanced Athlete στο YouTube, ένας από τους υπαλλήλους στις ΗΠΑ, ο Ryan Russo, δήλωσε στους πελάτες στις 11 Σεπτεμβρίου ότι το γραφείο της Ευρώπης “δέχτηκε επιδρομές”. Αλλά τους καθησύχαζε ότι οι “εντολές τους”  θα εκπληρώνονταν. «Ο καθένας που διέταξε από την Ευρώπη δεν πρέπει να ανησυχεί – οι ΗΠΑ θα αναλάβουν όλες αυτές τις παραγγελίες και θα τις βγάλουν σε εσάς.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”zlBP4nO8Yb4″]

Dr. Tony Huge στο UK

“Με την Ευρώπη γίνεται; Όχι. Η Ευρώπη θα επανέλθει στο διαδίκτυο εντός των επόμενων προσεχών εβδομάδων, αλλά ο πραγματικός λόγος που δεν έχετε κάλυψη είναι ότι τους επιτέθηκαν.” Ανέφερε ο Ryan Russo

Την προηγούμενη μέρα, όλοι οι πελάτες έστειλαν ένα μήνυμα με τίτλο “Η ελευθερία είναι υπό επίθεση!”

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο συνεχίστηκε: “ Η  Enhanced Athlete Europe επισκέφθηκε τις ρυθμιστικές αρχές την περασμένη εβδομάδα. Όλα τα αποθέματα, τα μηχανήματα και οι υπολογιστές λήφθηκαν μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Ως αποτέλεσμα αυτού η Enhanced Athlete  στην Ευρώπη θα κλείσει προσωρινά για περίπου δύο μήνες, ενώ όλα τα προϊόντα μας δοκιμάζονται για να διασφαλίσουν ότι πληρούν τις απαιτήσεις  των ετικετών και να χουμε όλες τις κατάλληλες άδειες, ώστε να είμαστε 100% σωστοί”

11

Η  Enhanced Athlete Europe μπορεί να έχει μετακινηθεί σε μια πιο φιλική ευρωπαϊκή χώρα ανέφερε. Υπογράφεται από: “Μείνετε πρησμένοι και κομμένοι φίλοι της ελευθερίας , και του Tony Huge.”

Ο  Guardian που έκανε την έρευνα  επιχείρησε να επικοινωνήσει με τον Hughes  ή Dr. Tony Huge μέσω του δικηγόρου του χωρίς επιτυχία. Το προσωπικό του Enhanced Athlete στις ΗΠΑ δήλωσε ότι δεν πώλησε DNP!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα