Αρχική » Μητέρα διακινούσε αναβολικά – Ιρλανδία

Μητέρα διακινούσε αναβολικά – Ιρλανδία

by admin

Θα αποδομηθεί το στερεότυπο. Η καταδίκη μιας παντρεμένης μητέρας για εμπόριο και διακίνηση αναβολικών στεροειδών είναι μόνο η επιφανειακή εκδήλωση του φαινομένου.
Όλα αυτά τα χρόνια κυριάρχησε το δυναμικό στερεότυπο του εντυπωσιακού μυώδη άντρα που διακινούσε φάρμακα. Με το πέρασμα των ετών η εικόνα αντικαταστάθηκε από μια πιο light αντρική μυϊκή εκδοχή, πιο τηλεοπτική,   έως που σήμερα καταλήξαμε και στα γυμνασμένα γυναικεία μυϊκά ζουζουνάκια που με την σειρά τους προωθούν την χημική κουλτούρα.

Νέο μοντέλο προώθησης

Η σύλληψη της  παχουλής 38χρονης Lynne Fitzmaurice και η καταδίκη της στο Δουβλίνο για εισαγωγή αναβολικών στεροειδών αξίας € 27.000 αποδομεί την κλασική εικόνα του ντίλερ ή της ντίλερ, σε μια ιστορία που δημιουργεί ερωτήματα και εντυπώσεις διότι πια η γοητεία του κέρδους εμπλέκει ανθρώπους άνευ υποψίας σε μια νέα πραγματικότητα όπου αξία έχει η  όποια ποιότητα αλλά και τιμή του φαρμάκου,  στερώντας δουλειά από όλους αυτούς που συμμετέχουν στην μυϊκή κουλτούρα και ρισκάρουν πολλά περισσότερα.

image

H  Fitzmaurice στα  δικαστήρια, όπου δήλωσε ένοχη για την παράνομη εισαγωγή στεροειδών. 

Η Fitzmaurice ενέργησε ως ένας στρατιώτης , που είχε εμπλακεί στην οικοδόμηση του σώματος, αυτό περιγράφουν τα media,  με πλήρη συνείδηση της αποστολής της. Πριν από μήνες οι τελωνειακοί υπάλληλοι κρατούσαν ένα μεγάλο πακέτο που στάλθηκε  από τη Ρουμανία και απευθύνονταν στην Fitzmaurice. Το πακέτο, , βρέθηκε να περιέχει 452 κουτιά με 4.000 φιαλίδια. Ήταν αναβολικά στεροειδή! Παραλήπτης ήταν η Fitzmaurice.

Ταυτόχρονα έγινε έφοδος στην οικία της  όπου και βρέθηκαν μη εξουσιοδοτημένα φάρμακα. Η Fitzmaurice ισχυρίστηκε ότι ήταν για προσωπική χρήση, αλλά όταν ερωτήθηκε αν έκανε ” ορισμένες εισαγωγές  “. Ακολούθησε δήλωση από τον δικηγόρο της, πως έκανε εισαγωγές στεροειδών.

Φυσικά η Lynne Fitzmaurice δεν ενεργούσε μονή της αλλά είχε καθοδηγητή που ήταν προπονητής στην σωματική διάπλαση, το δικαστήριο όρισε σε πρώτη φάση ποινή με πρόστιμα συνολικού ύψους € 7.000 που πρέπει να καταβληθούν εντός οκτώ μηνών.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα