Αρχική » Σπόνσορα μην πιέζεις το Ντούκι σου!

Σπόνσορα μην πιέζεις το Ντούκι σου!

by admin

Ο Σπόνσορας πιέζει για καθεστωτικές πωλήσεις, κυριαρχεί το άγχος και η αγωνία και όλα αυτά τα μεταφέρει συνειδητά στο Ντούκι που βρίσκεται σε παρόμοια θέση όπως ο οικογενειάρχης που όλο το σόι τον κράζει καθημερινά!

Μαγαζάτορα δεν είσαι στο Λας Βέγκας !

Όλοι οι παλιοί που φάγανε ψωμί γνωρίζουν ότι σήμερα οι νέοι επιχειρηματίες πάνε να χωρίσουν το καρβέλι, αλλά μένει μόνο ένα αντίδωρο! άντε με αυτό να γεμίσεις το στομάχι.
Και πήγαινε εκεί! Και βγές φωτογραφίες ! και πες καλά λόγια για μένα ! ..και το Ντούκι πειθαρχεί, τι να κάνει;
O φιλόδοξος μαγαζάτορας πιέζει, και ταυτόχρονα σε μερικές περιπτώσεις πιέζει το Ντούκι να σπρώχνει και χημικά ανδρογόνα, διότι με την ανεργία και την οικονομική ανέχεια τα φάρμακα είναι πιο ποθητά και πιο οικονομικά από το διατροφικό πλάνο με τις γνήσιες πρωτεΐνες, τα αμινοξέα, τις βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά  κ.α.

Όσο αναφορά τις πρωτεΐνες; εκεί εάν προστρέξουμε στη μέθοδο ανάλυσης – μέθοδο παραγωγής και συγκριθούν στο χημείο θα γελά ο κάθε πικραμένος!.. όμως το Ντούκι ή θελκτική μυϊκή κυρία πρέπει να βγουν στην πιάτσα. Ωραία τα likes από φίλους, φίλες και συγγενείς, αλλά από πίσω είναι ο μαγαζάτορας που πιστεύει ότι τα μυϊκά πουλέν του είναι στο Βέγκας.

Δημιουργούνται Στερεότυπα

Ρωτάνε κάποιοι,  βγαίνει από τις πρωτεΐνες αυτός ;
Τι να σας πω; Μπορεί εάν του βγαίνει 10 ευρώ το κουτί και το πουλάει 25 ή 30 οι υπόλοιποι του λένε και ευχαριστώ.. για την σκόνη κακάο!
από την άλλη αν σπρώχνει και χημικό βελτιωτικό , Ε τότε κάτι μπορεί να γίνει.. τα κέρδη εδώ είναι καλύτερα!

Το Ντούκι όμως γιατί το πιέζει; ή την θελκτική μυϊκή οπτασία,  γιατί την προωθεί στην καριέρα; Δημιουργείται άγχος και πάνω από όλα εκκρίνεται κορτιζόλη ..
Το Ντούκι θέλει απλά να κατακτήσει την δόξα και τον Μαστραπά και ο άλλος το πιέζει για πωλήσεις ! εδώ συγκρούονται ιδεολογίες ο υλισμός με τον ιδεαλισμό. Και ο σπόνσορας πιέζει για δημόσιες σχέσεις και παπάτζες που κατά ένα περίεργο τρόπο στην Ελλάδα βρίσκουν ανταπόκριση, μόνο που το Ντούκι στο τέλος πάλι με άδειες τσέπες θα μείνει, και θα πληρώνει τα τεστ στους γιατρούς.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα