Αρχική » Ο αστυνομικός δεν μετέφερε ναρκωτικά αλλά… αναβολικά!

Ο αστυνομικός δεν μετέφερε ναρκωτικά αλλά… αναβολικά!

by admin

Τι γίνεται εδώ; όλοι αποδέχονται την νέα ανδρογόνα κουλτούρα; Όπως αναφέρει το πρώτο θέμα Ο επίορκος αστυνομικός θα επικαλεστεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ότι δεν γνώριζε πως μετέφερε από την Αθήνα ναρκωτικά αλλά… αναβολικά!

Η ΕΙΔΗΣΗ

Ο επίορκος αστυνομικός θα επικαλεστεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ότι δεν γνώριζε πως μετέφερε από την Αθήνα ναρκωτικά αλλά… αναβολικά τα οποία δεν μπορούσε να βρει στη Χίο ο 33χρονος παραλήπτης και του τα είχε δώσει μια 70χρονη για να του τα πάει

Τον ανήξερο θα παραστήσει το πρωί της Τρίτης που θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 51χρονος αρχιφύλακας του αστυνομικού τμήματος Χίου που συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής, τη στιγμή που παρέδιδε ένα δέμα με ηρωίνη βάρους 53,7 γραμμαρίων σε ένα νεαρό σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο επίορκος αστυνομικός θα επικαλεστεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ότι δεν γνώριζε πως μετέφερε από την Αθήνα ναρκωτικά αλλά… αναβολικά τα οποία δεν μπορούσε να βρει στη Χίο ο 33χρονος παραλήπτης και του τα είχε δώσει μια 70χρονη για να του τα πάει. Για τη σχέση του με τον σεσημασμένο, θα υποστηρίξει ότι τον γνώρισε σε μια από τις μεταγωγές κρατουμένων και τον είχε συμπαθήσει, επειδή είναι παιδί χωρισμένων γονιών και αντιμετώπιζαν κοινά προβλήματα.

Ο αρχιφύλακας, που υπηρετεί εδώ και 35 χρόνια στην ΕΛ.ΑΣ., θα υποστηρίξει ακόμη ότι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα με πολλά χρέη σε τράπεζες και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, αλλά και προβλήματα υγείας. Μάλιστα, όλα αυτά ήταν η αιτία να τον εγκαταλείψει η σύζυγός του μαζί με τα δυο παιδιά τους και την ερχόμενη Τετάρτη πρόκειται να συζητηθεί η συναινετική αίτηση διαζυγίου.

 Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά την σύλληψή του από τους συναδέλφους του της Δίωξης Ναρκωτικών και έχει διαταχθεί Ε.Δ.Ε. σε βάρος του με το ερώτημα της απόλυσης. Παράλληλα, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ερευνά αν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα