Αρχική » Genotropin 12 σε ψύξη δεν περίμεναν τους ψιλικατζήδες

Genotropin 12 σε ψύξη δεν περίμεναν τους ψιλικατζήδες

by admin

Υπάρχουν μεγάλες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Οι πελάτες πολλοί και φυσικά  δεν ήταν μόνο στην Ελλάδα. Εδώ κυριαρχεί η γνωστή κατάσταση, ο άντρας πελάτης, ή ο πιτσιρίκος θέλει φθηνή πρωτεΐνη ας είναι και μάπα! Φθηνό αναβολικό, αλλά υψηλό μισθό εάν πάει να δουλέψει, δεν γίνεται έχει απαιτήσεις! ..είναι ο τέλειος παραλογισμός, για αυτό και τα μέλη του κυκλώματος γρήγορα κατανόησαν ότι η ελληνική αγορά είναι σαν τον ψωριάρη σκύλο που όλο ξύνεται.
Οι ευχές από μπατζανάκηδες, κουμπάρους, φίλους και γνωστούς στο Facebook δεν ευνοεί  τα κέρδη διότι η σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα είναι καρμίρικη, είναι φτωχή, οι πωλητές έγιναν πολλοί και πουλάνε παπατζηλίκι.

Οι τύποι ήταν μπροστά, είχαν μηχανήματα όπου διατηρούσαν σε κατάσταση ψύξης -70 βαθμούς την  Genotropin 12 διότι ήθελαν την ποιότητα.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”yK70crtRh8Q”]


Ο αρχηγός ήταν ικανότατος πηγαινοερχόταν στην Βουλγαρία και διατηρούσε φαρμακευτική εταιρεία και επιχείρηση στην Αγγλία, είχε γνώσεις και νοοτροπία και σίγουρα δεν περίμενε κάποιον αγώνα σώματος  για να πλουτίσει από τους πελάτες.

Η Μπούκα των αρχών έβγαλε στην επιφάνεια 216.000 χιλιάρικα αλλά και όπως έχει δημοσιευτεί, ο κρατικός κοριός κατέγραψε συνομιλία για άλλα 500. 000 χιλιάρικα.

Ο τύπος ήταν πρίγκιπας και σίγουρα δεν ήταν μπακάλης με φτωχό πρωτεινομάγαζο που σπρώχνει ντόπα ή δεν έκανε personal σε διάσημους και άσημους.
Το Αρχικό μήνυμα για την σύλληψη φαίνεται να ήρθε από την μανούλα Ισπανία, όπου εκεί γίνεται το χημικό σπανιόλικο εδώ και δεκαετίες ! Βρήκαν λένε, οι ισπανοί σε καμουφλαρισμένο εκτυπωτή 44.000 χιλιάρικα που παραλήπτη είχαν στην Ελλάδα επειδή έστειλε φάρμακα εκεί στη Ισπανία, που εδώ και χρόνια είναι χημική μανούλα .. Ο αποστολέας είχε το όνομα Body Extreme Maria και παραλήπτης ήταν μέλος στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Οι Αρχές αναφέρονται στον κοντοκουρεμένο και γυμνασμένο Γιώργο που είχε τατουάζ και έκανε τις εξωτερικές δουλειές.

Το κύκλωμα όπως έχει φανεί έστελνε παντού,  δεν βασιζόταν μόνο σε σύγχρονες μυϊκές κυρίες, και κυρίους στην Ελλάδα, αλλά με την επωνυμία !  «Φυτολατρική ΕΠΕ» κάλυπτε λατινική Αμερική και Ευρώπη.

Όλα αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που έχει στην διάθεση της η ασφάλεια, όπως φυσικά και τις επικοινωνίες, τα τηλέφωνα  με πολλούς άλλους ενδιαφερομένους σε Ελλάδα και εξωτερικό που ελάμβαναν ουσίες από το κύκλωμα.

δείτε επίσης εδώ 

Θα τρελαθούμε!
τι αναβολικές συνομιλίες είναι αυτές;

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα