Αρχική » Lyman Good το συμπλήρωμα είχε 1-andro πάει ο αγώνας!

Lyman Good το συμπλήρωμα είχε 1-andro πάει ο αγώνας!

by admin

Ο Lyman Good, δεν θα συμμετάσχει στην εκδήλωση του πρωταθλήματος στις 12 Νοεμβρίου στο Madison Square Garden,  Ο βετεράνος welterweight έχει βρεθεί  θετικός σε ένα στεροειδές γνωστό ως 1-andro, το οποίο απαγορεύεται για τους περισσότερους μαχητές πολεμικών τεχνών.

Ο Good λέει ότι δεν έλαβε συνειδητά στεροειδή, το οποίο κατασκευάστηκε από την εταιρεία Gaspari Nutrition. Είχε αγοράσει τα χάπια, νομίζοντας ότι ήταν πολυβιταμίνες, στο τοπικό κατάστημα  του Vitamin Shoppe.

mma_vitamins

Το μπουκάλι αναγράφει ότι τα χάπια είναι κατάλληλα για κάθε «κατηγορία bodybuilder, αθλητή MMA ή  weekend warrior,», σύμφωνα με το συμβούλιο  του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν, το στεροειδές, 1-andro, δεν αποκαλύπτεται στην ετικέτα,. Ο κατασκευαστής  όπως δημοσιεύεται κρύβει εν γνώσει του το γεγονός “για να αυξήσει τις πωλήσεις στην ανταγωνιστική βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής”

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα