Αρχική » Πέθανε η Ρομαντική εποχή του BODYBUILDING

Πέθανε η Ρομαντική εποχή του BODYBUILDING

by admin

Αποκρυσταλλώνεται η εικόνα της νέας πραγματικότητας.  Πέθανε η Ρομαντική εποχή του BODYBUILDING. Οι περισσότεροι από τους old school γνωρίζουν ότι η χρήση των φαρμάκων ήταν ένα εγχείρημα για λίγους, σε εποχές όπου η προπόνηση κυριαρχούσε και το δυναμικό προφίλ του bodybuilder ήταν άμεσα συνδεδεμένο με την γοητεία που ασκούσε στη λαϊκή κουλτούρα.

Τα τελευταία γεγονότα με τις συλλήψεις , τα μηχανήματα παρασκευής αναβολικών στεροειδών φαρμάκων, και το επεκταμένο δίκτυο διακίνησης και πώλησης αναδεικνύουν μια νέα εποχή όπου η βιτρίνα είναι το BODYBUILDING.
Αν ένα τμήμα του πληθυσμού παραμένει ανυποψίαστο, στέλνοντας μηνύματα θαυμασμού στο Facebook ..είσαι ο καλύτερος αθλητής ..είσαι ο καλύτερος προπονητής.. θα γίνεις παγκόσμιος πρωταθλητής!  δεν συμβαίνει το ίδιο με τους ανθρώπους που έχουν δει την μυϊκή βελτίωση ως μια επικερδή επιχείρηση, που αποτιμάται σε εκατομμύρια ευρώ.

Σήμερα δεν είναι απαραίτητο να είσαι αρκετά μυώδης για να πουλάς steroids drugs, μπορεί να είσαι κοκκαλιάρης, παχουλός ..οτιδήποτε, αρκεί να καλύπτεις την αγορά! Το προφίλ του δυναμικού άντρα που είχε γυμναστήριο στη γειτονιά και έσπρωχνε φάρμακα έχει περάσει στην ιστορική μνήμη της πιάτσας.

Είναι πολλά τα λεφτά.. πρόβλεψη

Ο ανταγωνισμός θα επιφέρει και διαχωρισμό ..πλησιάζει η περίοδος όπου το ξεκαθάρισμα δεν θα γίνεται από την αστυνομία, αλλά από τα όπλα των ομάδων που θέλουν να κυριαρχήσουν. Είναι νομοτελειακή η εξέλιξη να εισέλθουν νέοι άντρες και γυναίκες , πιο αποφασισμένοι για να αποκομίσουν χρηματικά κέρδη και ισχύ.
Το BODYBUILDING μοιάζει ανυπεράσπιστο μέσα σε αυτή την υπόγεια μάχη, διότι αποτελεί υπόθεση μιας κοινότητας που δεν άφορα την ευρύτερη κοινωνία.

Κύρια χαρακτηριστικά των νέων δυναμικών ομάδων είναι η οργάνωση και ο σχεδιασμός στην προπαρασκευή και την πώληση. Τώρα οι πρώτες ύλες δίνουν και εξαγωγικές προοπτικές, σε μια παγκόσμια αγορά, διότι η εγχώρια αγορά έχει κορεστεί και η ζήτηση είναι συγκεκριμένη. Ταυτόχρονα τα στεγανά και οι ιδιαιτερότητες του ελληνικού BODYBUILDING – συστήματος δεν είναι τόσο γοητευτικές για τις νέες ομάδες.

Θα ήταν ψευδαίσθηση να κυριαρχεί το αθλητικό ιδεώδες, δεν υπάρχει ! διότι εδώ μιλάμε για ξεκάθαρες συναλλαγές και χημική νοοτροπία που μαζί με το φάρμακο κουβαλά και το πιστόλι. Οι οπαδοί που υποστηρίζουν την χημική κουλτούρα άθελα τους έχουν υποστηρίξει τους επιχειρηματίες των steroids drugs, που έχουν βρει ανέξοδα έναν στρατό εθελοντών που προασπίζει την κουλτούρα και αυξάνει τα κέρδη. Είναι ότι το καλύτερο! διότι δεν απευθύνονται κυρίως σε μυώδης σκληροπυρηνικούς, αλλά σε νέους και ανυποψίαστους μυϊκούς fans,  το μεγαλύτερο πελατολόγιο σε Ελλάδα και παγκοσμίως. Τι καλύτερο λοιπόν, κάποιοι να στηρίζουν την κουλτούρα και να κάνουν κάποιους άλλους ποιο πλούσιους!

δείτε εδώ 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Αστυνομίας για
την οργάνωση των αναβολικών

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα