Αρχική » Οι εταιρείες χρησιμοποιούν τους αθλητές!

Οι εταιρείες χρησιμοποιούν τους αθλητές!

by admin

Ο Jason Blaha είναι καινούριος ..οι παλιοί γνωρίζουν περισσότερα και ακόμη περισσότερα αυτοί που δούλεψαν με εταιρείες για πολλά χρόνια. Το μήνυμα του προβάλλεται ισχυρό μέσα από τον σχολιασμό. Οι εταιρίες  χρησιμοποιούν τους αθλητές και τους YOUTUBER.
Εκμεταλλεύονται το όνειρο για μια οικονομική επιτυχία, μια φιλοδοξία που διαχέεται εδώ και χρόνια μέσα από το διαδίκτυο, αλλά δεν στηρίζεται σε ουσιαστικές βάσεις,  διότι τις περισσότερες φορές οι υποτιθέμενες αμοιβές είναι πολύ χαμηλές, και ταυτόχρονα η έμμεση διαφήμιση  διαμέσου των πιστών fans των αθλητών που τους ακολουθούν αποδίδει, κυρίως για τις εταιρείες.

Οι αθλητές που έχουν χορηγίες, ..πραγματικά τους εκμεταλλεύονται οι εταιρείες τους,  “για μια χούφτα ορού γάλακτος” αυτά αναφέρει ο Blaha

Ποζάρισε για μένα ..θα ήταν  ένα ρεαλιστικό μήνυμα  ακόμη και από έναν ψιλικατζή σπόνσορα, πέρα από το video του Jason Blaha, αλλά ταυτόχρονα υπέγραψε ένα κουρέλι συμβόλαιο όπου θα αγωνίζεσαι μέχρι να ξεζουμιστείς!


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”xHRYhA5LXE4″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα