Αρχική » Bob Cicherillo βάζει μυϊκές τορπίλες στην ΙFBB

Bob Cicherillo βάζει μυϊκές τορπίλες στην ΙFBB

by admin

Τα έχουμε ξαναπεί ..δεν λογαριάζουν τίποτα έχουν βγει τα έμπειρα πρωτοπαλίκαρα στην πιάτσα, ο Bob Cicherillo, εκπρόσωπος της IFBB Pro League/NPC και του Jim Manion έδωσε Press conference στο Birmingham της Αγγλίας. Η στόχευση ήταν προφανής, να ενημερώσει και να εξηγήσει για τα μελλοντικά σχέδια του NPC στην Ευρώπη, what; ..ναι, ο στόχος του Bob είναι να εισβάλει στην Ευρώπη και με αγώνες και με διαγωνισμούς, να ανατρέψει το υπάρχων καθεστώς της IFBB και του Ραφαέλ Σαντόχα στην Ευρώπη με τις επαγγελματικές κάρτες και τις προοπτικές για καριέρα…ούτως ή άλλως το ανέφερε: είναι μια νέα ημέρα!  Ήδη ο Bob θα συμμετάσχει σε δύο επιβεβαιωμένες εμφανίσεις το 2018.

Η πρώτη ημερομηνία είναι η 10-11 Μαρτίου,  το event London Royal Pro που πραγματοποιείται στο Ολυμπιακό Πάρκο, στο Stratford, κάρτες της IFBB Pro θα απονεμηθούν σε αυτή την εκδήλωση. Οι νικητές θα είναι οι κερδισμένοι, διότι θα συμμετάσχουν στο Olympia 2018!


Ο Bob αμφισβητεί τις κάρτες που θα δίνει η ευρωπαϊκή λίγκα ούτος η άλλως για την πλειοψηφία των bodybuilders, Ρώσων, Γερμανών, Ισπανών, Τσέχων κ.α το αθλητικό επιστέγασμα, το όνειρο, ήταν η αναγνώριση και η συμμετοχή σε διαγωνισμούς στις ΗΠΑ, και σε αυτό ποντάρει..


[vimeo width=”350″ height=”500″ video_id=”238528232″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα