Αρχική » Ο Ισπανός Σαντόχα μπουκάρει με τσαμπουκά μέσα στις ΗΠΑ

Ο Ισπανός Σαντόχα μπουκάρει με τσαμπουκά μέσα στις ΗΠΑ

by admin

Γίνεται υπόγειος πόλεμος.. πραγματικά το style έχει πάρει κάτι από την ταινία Goodfellas “Τα καλά παιδιά!” Ο Σαντόχα όρισε τον Wayne DeMilia ως αφεντικό στις ΗΠΑ που θα τον εκπροσωπεί. Πρακτικά αυτή η κίνηση είναι μέσα στην καρδιά των Αμερικανών, μέσα στο σπίτι τους, όπου ο Ραφαέλ Σαντόχα δείχνει τα δόντια του.

Συγκεκριμένα μετά την διάσπαση της επαγγελματικής πτέρυγας της IFBB δημιουργήθηκαν νέα δεδομένα τα οποία αναμορφώνουν το νέο τοπίο. Οι αμερικανοί ελέγχοντας τον δημοφιλέστερο διαγωνισμό σώματος για άντρες και γυναίκες στον κόσμο, το OLYMPIA, ζήτησαν περισσότερα , βάζοντας πόδι στην Ευρώπη, ανακοινώνοντας νέους αγώνες που θα έδιναν και επαγγελματικές κάρτες. Αυτό ήταν ένα χτύπημα στον Ραφαέλ Σαντόχα που αντέδρασε άμεσα,  δημιουργώντας δική του επαγγελματική λίγκα, όπου θα διαγωνίζονται οι δικοί του αθλητές στην Ευρώπη που θα λαμβάνουν και  επαγγελματικές κάρτες που θα αποδίδει ο ίδιος.

b1145276-a1a9-4671-97ab-083340d79aa2

Wayne DeMilia

Τώρα κάνει ακόμη ένα βήμα, προσκάλεσε σε συνεργασία τον έμπειρο Wayne DeMilia για να ηγηθεί της νέας Εθνικής Ομοσπονδίας των ΗΠΑ USA National Federation ως μέλος της IFBB. Μια κίνηση μέσα στην καρδιά των ΗΠΑ ! Με στόχο να επηρεάσει τους αμερικανούς αθλητές και να αγωνίζονται σε αυτόν ! αναφέρουν:
This is great news for USA Bodybuilders and for the IFBB!!

Τα πράγματα χοντραίνουν, ο πόλεμος ξεκίνησε!

Παρακάτω το δελτίο τύπου

 During the Wayne DeMilia era, Pro Bodybuilding events were promoted at the highest level of excellence.

After he retired from the Professional Division, events have progressively suffered and have deeply deteriorated.

As of today, Wayne DeMilia is back in the IFBB, being appointed by President Santonja to lead the new USA National Federation affiliated to the IFBB. USA Bodybuilders and Fitness competitors will again be competing against the best in the world in IFBB International competitions

This is great news for USA Bodybuilders and for the IFBB!!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα