Αρχική » Γυμνασμένο ζουζουνάκι θα σε βοηθήσω να κάνεις καριέρα!

Γυμνασμένο ζουζουνάκι θα σε βοηθήσω να κάνεις καριέρα!

by admin

Όπως αναφέρουν τα media o Χάρβεϊ Γουάινσταϊν  για 25 και πλέον χρόνια ήταν ένας από αυτούς που έλυναν και έδεναν στο Χόλιγουντ. Μέσα σε δέκα μέρες ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, ο 65χρονος κινηματογραφικός παραγωγός που κατηγορείται μέχρι στιγμής από 30 γυναίκες για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς, χάνει τον θρόνο του και βυθίζεται σε μια πτώση χωρίς σταματημό.

Ο Αλέξ Μπεν Μπλοκ, μέλος της αρχισυνταξίας του ειδικευμένου περιοδικού The Hollywood Reporter ανέφερε: «Υπάρχουν πολύ καλοί άνθρωποι στο Χόλιγουντ αλλά υπάρχουν και μπάσταρδοι, σάπιοι μέχρι το μεδούλι που συγκεντρώνονται σε αυτό το χώρο, γιατί αυτός είναι ένας κόσμος δολοφόνων»[quote]και στην μυϊκή κοινότητα πολλές γυναίκες έχουν υποστεί μια παρόμοια συμπεριφορά από ανθρώπους που υπόσχονται καριέρα[/quote]

Φυσικά όποιος πιστεύει ότι η πτώση είναι αποτέλεσμα μόνο της ακραίας συμπεριφοράς του πλανάται, διότι τα οικονομικά συμφέροντα και οι επιχειρηματικοί συσχετισμοί συγχωρούν  τις ιδιαιτερότητες τις οποίες καλύπτουν ή αγνοούν αλλά όταν κάποιος περάσει την κόκκινη γραμμή χρησιμοποιούνται ως ένα από τα όπλα για την αποκαθήλωση.

Μυϊκά χαρούμενα ζουζουνάκια

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί περιπτώσεις όπου και στην μυϊκή κοινότητα πολλές γυναίκες έχουν υποστεί μια παρόμοια συμπεριφορά από ανθρώπους που υπόσχονται καριέρα. Είναι μια νέα πραγματικότητα όπου νεαρά κορίτσια από την πρώην ανατολική Ευρώπη ή την Λατινική Αμερική προσβλέπουν σε μια διαφορετική ευκαιρία  που θα τους δώσει το δικαίωμα της αναγνώρισης και της εξέλιξης στην ανερχόμενη βιομηχανία του fitness.

dl1

O ανταγωνισμός στην βιομηχανία του θεάματος και στο μοντελινγκ είναι τόσο ισχυρός που έχει δημιουργήσει στεγανά στην επιθυμία για εξέλιξη, ως αποτέλεσμα η βιομηχανία του fitness με τις διαφορετικές κατηγορίες ύψους και μυϊκότητας φαντάζει ως μια νέα ευκαιρία για καριέρα.

Σε αυτό το παγκόσμιο μυϊκό πανηγύρι έχουν εμβαθύνει στη προώθηση αρκετοί νέοι καψούρηδες και θαυμαστές του γυμνασμένου γυναικείου φύλου, που πιεστικά προσπαθούν να έχουν ρόλο στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται και χαρακτηρίζεται από την επάρκεια σε γυμνασμένη σάρκα.

Το σελοφάν του νέου πλασαρίσματος συνδυάζει επιφανειακά αθλητικά ιδεώδη, συντροφικά αγκαλιάσματα και χαμόγελα σε μια βιομηχανία που κάνει τα στραβά μάτια στο νέο σπορ του σεξουαλικού εξαναγκασμού και της προωθητικής σωματεμπορίας.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα