Αρχική » Πάρε Τ3 Τ4 και πούλα παπά το ίδιο κάνει και το σύστημα!

Πάρε Τ3 Τ4 και πούλα παπά το ίδιο κάνει και το σύστημα!

by admin

Παίρνεις Τ3 ή Τ4 και πουλάς παπά! Συνεργάζεσαι με τα αφεντικά ή και τα πιτσιρίκια υπαλλήλους που διατηρούν συμπληρωματάδικο και τους ελέγχεις, διότι εσύ πουλάς μυϊκή μούρη, αυτοί έχουν την ανάγκη σου, διότι χρειάζονται να προβληθούν και να πουλήσουν, αλλά μόνο εσύ διαθέτεις το σκληρό γραμμωμένο σώμα.

Χόρεψε τους στο ταψί με το θυρεοειδή ! 

Αφεντικά οι ψιλικατζήδες που προσβλέπουν στο κέρδος, πιτσιρίκοι που αντί να δουλεύουν στην Cosmote ή στη Vodafone πουλάνε συμπληρώματα, είναι οι νέοι σου προσωρινοί συνεργάτες . Η Τ3 ή Τ4 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να τους ελέγχεις.

THY

Ο θυρεοειδής αδένας βρίσκεται στο πρόσθιο μέρος του τραχήλου ακριβώς κάτω από το μήλο του Αδάμ η Τ3 ή Τ4 είναι ορμόνες που παράγονται από τον θυρεοειδή ενδοκρινή αδένα. Ο ίδιος αδένας μαζί  με την θυροξίνη (Τ4), την τριωδοθυρονίνη (Τ3), παράγει και την καλσιτονίνη (CT).

Όλα ξεκινούν από την υπόφυση και συγκεκριμένα από την πρόσθια υπόφυση, έναν ανεξάρτητο αδένα του σώματος όπου παράγονται ενδιαφέρουσες ορμόνες για τον bodybuilder όπως η GH (αυξητική ορμόνη) που προωθεί, την ανάπτυξη των οστών και των οργάνων, την CTH (Αδρενοκορτικοτρόπος ορμόνη) που διεγείρει τον φλοιό των επινεφριδίων να παράγει κορτιζόλη και την TSH (θυρεοειδοτρόπος ορμόνη) που διεγείρει τη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα και την παραγωγή Τ3 και Τ4. Διαταραχές του αδένα της υπόφυσης μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ενδοκρινικές διαταραχές.

ypofysi-ypothalamos-ormones-vlaves-poiotites

Άρα η ποσότητα των ορμονών που συνθέτει και εκκρίνει ο θυρεοειδής ρυθμίζεται από τον ενδοκρινή αδένα της υπόφυσης, με την  θυρεοτρόπο ορμόνη (TSH) που με την σειρά της ρυθμίζει  τη λειτουργία του θυρεοειδούς. Ο θυρεοειδής αδένας παράγει καθημερινά  95 εως 110 mcg Τ4 και 10 εως 25 mcg Τ3.
Ο Στόχος εδώ είναι να παραμεριστούν τα φυσιολογικά πλαίσια αυτής της ορμονικής διαδικασίας και για αυτό οι άνθρωποι λαμβάνουν φάρμακα που στην δική μας περίπτωση έχουν στόχο την επιτάχυνση και την μεγαλύτερη ποσοτική  έκκριση Τ3 και Τ4 που σε συνδυασμό με διουρητικά φάρμακα θα αποδώσουν ένα ευδιάκριτο μυώδες σώμα με φλεβικότητα εντυπωσιακά αγγεία διώχνοντας τον μανδύα του λίπους – νερό από το σώμα.Τα κυκλοφορούντα επίπεδα της Τ4 είναι πολύ μεγαλύτερα από τα επίπεδα της Τ3 αλλά η Τ3 αλλά είναι βιολογικά πιο δραστική ορμόνη 3 έως 4 φορές πιο ισχυρή από την Τ4.

t

Όλα για όλα Τ3 και Τ4 διότι αλλιώς κυριαρχούν οι αντίπαλοι!

Είσαι με τη πλάτη κολλημένος στο τοίχο, στο διαδίκτυο πολλοί αποφασισμένοι πιτσιρίκοι θέλουν να σου πάρουν το θρόνο να σου κλέψουν την λεζάντα, ταυτόχρονα το σώμα πρέπει να το προσέξεις διότι οι ορμόνες αυτές ρυθμίζουν την παραγωγή ενέργειας, είναι απαραίτητες για την φυσιολογική αύξηση -ανάπτυξη και την ομοιοστασία του οργανισμού. Όταν ο στόχος σου είναι η λεζάντα δηλαδή να πουλάς λιποδιαλυτικά   αλλά να μην λες ότι λαμβάνεις θυροξίνη και διουρητικά τα πράγματα θέλουν προσοχή!
Οι θυρεοειδικές ορμόνες ασκούν ιδιαίτερα ισχυρή λιπολυτική δράση άμεσα και μέσω ενίσχυσης της δράσης άλλων ορμονών, όπως των γλυκοκορτικοειδών της γλυκαγό-νης, της αυξητικής ορμόνης και της επινεφρίνης. Οι θυρεοειδικές ορμόνες επίσης αυξάνουν την οξείδωση των ελεύθερων λιπαρών οξέων, γεγονός που ενισχύει την θερμογενετική τους δράση. Οι θυρεοειδικές ορμόνες ελαττώνουν την χοληστερόλη του πλάσματος διεγείροντας την σύνθεση χολικών οξέων στο ήπαρ με αποτέλεσμα τη αποβολή παραγώγων της χοληστερόλης στα κόπρανα.

Συγκεκριμένα στην κυτταρική μεμβράνη η Τ3 διεγείρει την αντλία της Καλίο-Νατρίο ATPασης, αυξάνοντας την πρόσληψη αμινοξέων και γλυκόζης και άρα την θερμογένεση. Η Τ3 συνδέεται με ειδικούς υποδοχείς στα μιτοχόνδρια και παράγει ενέργεια και με ενδοπυρηνικούς υποδοχείς, οι οποίοι είναι μεταγραφικοί τροποποιητές, με αποτέλεσμα τροποποίηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης. ΠΡΟΣΕΞΕ ο ψιλικατζής ή ο υπάλληλος πιτσιρίκος σε θέλουν ωραίο μυϊκά με αγγειοβρίθεια και φλεβικότητα για αυτό θα πρέπει να ρυθμίσεις και τις ποσότητες ανδρογόνων που χρησιμοποιείς, διότι εάν  δεν το κάνεις σωστά θα χάσεις και μύες, και αυτό δεν το θέλεις!

11856658_306127696177481_6375331_n

 

[quote]Εάν είσαι πιεσμένος επειδή αγχώνεσαι για την αγωνιστική λεζάντα και τις φωτογραφίες στο Facebook, ΠΡΟΣΕΞΕ την θερμική παραγωγή του σώματος, καθώς και πιθανή απώλεια μυών[/quote]

Επίσης μέτρα τις τιμές, περίπου το 1% των θυρεοειδικών ορμονών κυκλοφορεί στην μεταβολικά δραστική ελεύθερη μορφή καθώς οι Τ3 και Τ4 κυκλοφορούν συνδεδεμένες με πρωτεΐνες στο πλάσμα. Οι μετρήσεις των ολικών Τ4 και Τ3 αφορούν κυρίως την συνδεδεμένη με πρωτεΐνες ορμόνη. Εάν είσαι πιεσμένος επειδή αγχώνεσαι για την αγωνιστική λεζάντα και τις φωτογραφίες στο Facebook, ΠΡΟΣΕΞΕ την θερμική παραγωγή του σώματος, καθώς και πιθανή απώλεια μυών, πρόσεξε τις καταβολικές επιδράσεις, οι περισσότεροι  δοκιμάζουν την ανοχή του σώματος τους ξεκινώντας με Τ3 25-50mcg την ημέρα και ανεβάζουν την ποσότητα. Για παράδειγμα το  Τ3 διεγείρει το μεταβολισμό του σώματος σε κυτταρικό επίπεδο που όπως αναφέρει η βιβλιογραφία  δεν κάνει διάκριση μεταξύ των διαφόρων υποστρωμάτων που χρησιμοποιούνται για την ενέργεια (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη). ΠΡΟΣΕΞΕ εάν παρατηρήσεις καρδιακές αρρυθμίες, μυϊκή αδυναμία, κράμπες, , έμετο, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως εάν είσαι γυναίκα , τρόμο, άγχος, αϋπνία, απώλεια βάρους.

Έχεις το όπλο να πουλήσεις παπά

Έχεις το όπλο να πουλήσεις παπά η L-θυροξίνη Τ4, που είναι η μία από τις δύο κυριότερες ορμόνες του θυρεοειδούς αδένα και η δράση της είναι η αύξηση του κυτταρικού μεταβολισμού. Η θυροξίνη (Τ4) είναι σχετικά αδρανής. Πρέπει να μετατραπεί σε Τ3 από το σώμα. Περίπου το 80% της Τ4 μετατρέπεται σε Τ3. Η Τ3 έχει βιολογικά τρεις έως πέντε φορές πιο ισχυρή δράση από ό, τι η Τ4! Όπως αναφέρεται:  Η συνδυαστική θεραπεία με Τ4 και Τ3 δεν είναι βέβαια κατάλληλη για κάθε ασθενή και πρέπει πάντα να επιβλέπεται από ενδοκρινολόγο! Αλλά στόχος είναι η μυϊκή λεζάντα που ανεβάζει το κοντέρ στα 100 δώσε! 125 δώσε! ..δώσε! mcg! την ήμερα αλλά επίσης πρόσεξε διότι η Τ3 μπορεί να μειώσει την βιοδιαθεσιμότητα του  ινσουλινομιμητικού αυξητικού παράγοντα IGF-1  και τζάμπα τα λεφτά.

Όλα λοιπόν ωραία και καλά ..

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα