Αρχική » Kai Greene δεν θέλει να πεθάνει και δεν έχει κονόμα!

Kai Greene δεν θέλει να πεθάνει και δεν έχει κονόμα!

by admin

O bodybuilder Kai Greene παραθέτει τους λογούς της αγωνιστικής αποχής του με τον δικό του τρόπο. Η ουσία είναι ότι δεν θέλει να καταλήξει όπως ο Dallas Mc Carver! Δηλαδή στο τάφο. Παράλληλα περιγράφει τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα όπου η μπίζνα είναι ταυτόσημη με την αθλητική δραστηριότητα.


[youtube width=”400″ height=”250″ video_id=”Ij1H1K_MRS8″]

Ο Kai Greene επισημαίνει ότι  οι αθλητές του σήμερα δεν θα μπορούν να είναι μόνο αθλητές του bodybuilding που θα δίνουν κυρίως έμφαση στην προπόνηση τους, αλλά πρέπει να ασχοληθούν  και με τις πολιτικές και επιχειρηματικές πτυχές “πίσω από τη σκηνή”. Το αναφέρει: επαγγελματίας αθλητής σημαίνει να είσαι και επιχειρηματίας. 1:15 λεπτό   Στο 1:46 δηλώνει ότι έρχεται κάποια στιγμή που το τρόπαιο δεν είναι τόσο λαμπερό, ουσιαστικά ένα οικονομικό ράλι κατανάλωσης φαρμάκων που σου αδειάζει την τσέπη! 2:00 λεπτό Όσο αναφορά το χημικό ρίσκο έμμεσα δηλώνει ότι αυτοί που δεν είναι μέσα στα πράγματα δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει,  όπου ένας θάνατος είναι μια από τις εκδοχές για τις οποίες οι οπαδοί και οι θεατές δεν έχουν καν ιδέα για ποιο λόγο μπορεί να συμβεί.

Συμπέρασμα.. ο Greene τα ανέφερε, άλλα να είστε σίγουροι ότι δεν θα τον ακούσουν, διότι υπάρχουν και άλλα που δεν είπε, και εάν τα πει κάποιος θα δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα, διότι πίσω από την βιτρίνα των μυών έχουμε πλασάρισμα αναβολικών, γυναικών και άλλων προϊόντων!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα