Αρχική » Phil Heath το έκανε θα το κάνω! θα φουλάρω αυξητική IGF-1 & άλλα

Phil Heath το έκανε θα το κάνω! θα φουλάρω αυξητική IGF-1 & άλλα

by admin

Κάποιοι το επισημαίνουν να μην κάνουν οι bodybuilders τα παρακάτω, αλλά αυτοί θα το ακολουθήσουν; αμφιβάλω,  όταν οι άλλοι πράττουν το παρακάτω χημικό μοντέλο το υποκείμενο άτομο που κάνει χρήση είναι αδύνατο να αντισταθεί με τις προληπτικές νουθεσίες, για παράδειγμα: χρησιμοποιεί όλα τα αντίθετα, υπερβαίνει τις 8-10 IU την ημέρα σε  GH, φτάνει τα διπλάσια και βάλε!.. Υπερβαίνει τους 3-4 μήνες της χρήσης σε GH (αυξητική ορμόνη) σε υψηλότερες δόσεις,  και συνολικά είναι μέσα το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, στο 12μηνο!

                                                          *

Η χρήση ινσουλίνης υπερβαίνει την επιθυμητή ποσότητα σε συνδυασμό με την δίαιτα των υδατανθράκων.  Χρησιμοποιεί IGF-1 ενώ  λαμβάνει GH. Χρησιμοποιεί ταυτόχρονα  και AAS ανδρογόνα –αναβολικά στεροειδή ..ποιος τα κάνει όλα αυτά;  o φίλος μας στην Ελλάδα, ή το ίνδαλμα μας στο εξωτερικό και τότε έχουμε κοιλάρα!

Ήταν μόνο για τις κήλες ή τον πρόλαβαν!

Εάν ο Phil Heath πήγε στο νοσοκομείο για δυο κήλες στην κοιλιά και του βρήκαν μπλεγμένα έντερα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει και αλλά προβλήματα, όπως δυσλειτουργία στα νεφρά η το ήπαρ  Γιατί; το οίδημα που του αποδίδεται  έχει να κάνει με τη συλλογή υγρού στα μεσοκυττάρια διαστήματα. Αυτό όπως αναφέρει η βιβλιογραφία προκαλείται με δυο μηχανισμούς : Διαφυγή υγρού από τα τριχοειδή αγγεία. Ανεπάρκεια λεμφικού συστήματος, για επαναπροώθηση του υγρού στα αγγεία.

Οι αιτίες του οιδήματος συμβαίνει όταν μικρά αιμοφόρα αγγεία στο σώμα (τριχοειδή) διαρρέουν υγρά, προκαλώντας το μάζεμα των υγρών στους ιστούς, δημιουργώντας φούσκωμα!

Επίσης παθήσεις που σχετίζονται με ελάττωση πρωτεϊνών του πλάσματος. Παθήσεις όπως το νεφρωσικό σύνδρομο, η κίρρωση ήπατος, η ηπατική ίνωση οδηγούν σε αύξηση της κολλοειδωσμωτικής πίεσης κάτι που συνεπάγεται με αύξηση της τριχοειδικής διήθησης σε όλο το σώμα και σχηματισμό εξωκυττάριου οιδήματος.

Σε κάθε περίπτωση σημαντικό είναι η άμεση θεραπεία του οιδήματος. Ότι υγρό μαζευτεί κάνει την καρδιά και τα νεφρά να λειτουργούν περισσότερο, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μακροπρόθεσμη ζημιά!

Μην αγνοούμε  τους υποδοχείς IGF1 στα  έντερα όπως αναφέρεται στην Νευρογαστρεντερολογία  το έντερό μας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εγκέφαλος στο κορμί μας. Απαρτίζεται από περίπου εκατό εκατομμύρια νευρικά κύτταρα, περισσότερα από αυτά που βρίσκει κανείς στο νωτιαίο μυελό. Δικαίως λοιπόν το ονομάζουμε «πεπτικό εγκέφαλο», εφόσον όχι μόνο έχει νευροδιαβιβαστές που λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο με αυτούς του εγκεφάλου! Το έντερο, όπως και ο εγκέφαλός μας έχει μνήμη. Έχει πανομοιότυπους μηχανισμούς καταγραφής εμπειριών, που μπορεί ναι μεν να μην μπαίνουν σε λέξεις και να μην απεικονίζονται, είναι όμως βέβαιο πως οι εμπειρίες του εντέρου σωρευτικά καταγράφονται και το δομούν ως ένα όργανο θεμελιώδους αξίας για τον οργανισμό.

21764731_2037721726449547_4463632730623512177_n

Επίσης  το υπερβολικό λίπος ! που έχει συγκεντρωθεί από μέσα, ως αποτέλεσμα τις χρήσης ινσουλίνης και αυξητικής ορμόνης δημιουργεί νέες καταστάσεις και τότε έχουμε αύξηση ενδοκοιλιακού λίπους (σπλαχνική ανάπτυξη) καθώς και αυξημένη κατακράτηση νερού η οποία χρειάζεται διουρητικά που πιέζουν τα νεφρά! Ένα υπέροχο σύστημα χημικής ανάδρασης με οδηγό την χημεία, τους οπαδούς, και τον μεγάλο σπόνσορα ή τον μικρό σπόνσορα ψιλικατζή στην Ελλάδα.

Παράλληλα όπως  συμβαίνει, οι bodybuilders μπορούν να χρησιμοποιήσουν λιπολυτικά φάρμακα (κλενβουτερόλη, GH) κ.α  για τον έλεγχο του υποδόριου λίπους, αλλά το σπλαχνικό λίπος είναι δύσκολο να αποβληθεί όταν το σώμα έχει γίνει ανθεκτικό στην ινσουλίνη!

Όλα αυτά για την κοιλιά, διότι υπάρχουν και άλλα όργανα που δεν είναι επί του παρόντος

δείτε επίσης εδώ 

Phil Heath έκανε χειρουργική επέμβαση στη κοιλιά!
heath1-726x400

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα